2014 Şubat Anneleri

Herkese merhaba. Benim henüz cinsiyet belli değil. 11 eylülde gidince öğreneceğim inşallah. Şu an 15. haftamdayım. Doktor cinsiyet yorumu yaptı ama kesin değil dedi. O yüzden kimseyle paylaşmadım. Göbeği kıllanan arkadaşlar, bir şey soracağım. Bu göbek kıllanması bebeğin cinsiyetine mi bağlı? Yoksa kız erkek herkesin göbeği kıllanıyor mu?:43:

Son düzenleme:
Biri benim için sosyoloji ye msj atabilir mi lütfen? Listeye eklenmek istiyorum.:17: 22 yasındayım. İlk bebeğim ve muhtemel doğum tarihi 22 şubat. Teşekkürler:54:

Herkese merhaba. Benim henüz cinsiyet belli değil. 11 eylülde gidince öğreneceğim inşallah. Şu an 15. haftamdayım. Doktor cinsiyet yorumu yaptı ama kesin değil dedi. O yüzden kimseyle paylaşmadım. Göbeği kıllanan arkadaşlar, bir şey soracağım. Bu göbek kıllanması bebeğin cinsiyetine mi bağlı? Yoksa kız erkek herkesin göbeği kıllanıyor mu?:43:

Benim göbek çevrem kıllandı, cinsiyetimiz erkek :nazar:

merhaba arkadaşlar tüm hamileleri inşallah en yakın zamanda bebeklerini kucaklarına alırlar. tüp bebek tedavisi görüp sperm sayısı 17 mil ve morfolojisi 2 ile hamile olan var mı varsa cevaplarsanız çok sevinirim

slm annelerin en güzelleri, umarım hepiniz iyisinizdir bu gün işe başladım 2 haftalık aradan sonra çok zor geçti valla, yorgunluktan ölüyorum, siz ve bebişleriniz iyisinizdir inşallah

iyi akşamlar kızlarrr,kusura bakmayın hepinizi korkuttum bugün:(

evet bir cahillik yaptım o iki zehiri karıştırdım ama bir kere soludm attım kendimi dışarı....ne baş ağrım oldu,ne bulantım ne de nefes alma zorluğum çünkü hemen terkettim evi ve akşam 7 de girdim eve...birdaha mı töbeeeeeeeee........yine de önlem amaçlı ayran içtim yoğurt yedim.....rabbim korusun beni ve bebeğimi birdaha domestosun yanına bile yanaşırsam deliyim zırdeli olayımmmm:((((

çok öpüyorum sizleri....nesrin yani sincap arkadaşım çok teşekkür ederim aradığın ve halimi buraya bildirdiğin için ayrıca adally sana da teşekkür ederim msjın için ve beni buradan soran merak eden tüm arkadaşlarıma çoookkk teşekkür ederim duygulandırdınız kızlar beniiii:((((

evet bir cahillik yaptım o iki zehiri karıştırdım ama bir kere soludm attım kendimi dışarı....ne baş ağrım oldu,ne bulantım ne de nefes alma zorluğum çünkü hemen terkettim evi ve akşam 7 de girdim eve...birdaha mı töbeeeeeeeee........yine de önlem amaçlı ayran içtim yoğurt yedim.....rabbim korusun beni ve bebeğimi birdaha domestosun yanına bile yanaşırsam deliyim zırdeli olayımmmm:((((

çok öpüyorum sizleri....nesrin yani sincap arkadaşım çok teşekkür ederim aradığın ve halimi buraya bildirdiğin için ayrıca adally sana da teşekkür ederim msjın için ve beni buradan soran merak eden tüm arkadaşlarıma çoookkk teşekkür ederim duygulandırdınız kızlar beniiii:((((

Ay duygulanmış benim güzelim kıyamam :) Sen iyisin bebeğin iyi ya o yeter bize...

Bu arada sağ yanımda uyuya kalmışım iki saat kadar uyanıp ayağa kalktığımda sanki bişey lönk diye yer değiştirdi canım acıdı :18:

canım geçmiş olsun tam ne oldu bilmiyorum geçmişi okumadım çünkü herşeyin yoluna olmasına sevindim,

Ay duygulanmış benim güzelim kıyamam :) Sen iyisin bebeğin iyi ya o yeter bize...

Bu arada sağ yanımda uyuya kalmışım iki saat kadar uyanıp ayağa kalktığımda sanki bişey lönk diye yer değiştirdi canım acıdı :18:

korkma güzelim birşey olmaz Allahın izniyle ben çoğu zaman sağ yanıma yatıyorum olsa benim bebeğime olurdu olan....hakkaten duygulandım hatun:)

canım geçmiş olsun tam ne oldu bilmiyorum geçmişi okumadım çünkü herşeyin yoluna olmasına sevindim,

teşekkür ederim güzelim,tuz ruhuyla çamaşır suyunu karıştırmak gibi bir aptallık ettim de bugün dar attım kendimi dışarı pijamalarlaaaaa:))

hatunlar namaza gidiyorum gelirim yine öptüm şimdilik

Bence pek alakası yok:) ben ogluma hamileyken hiç oyle bişey olmadı şimdi cinsiyet belli değil yine oyle birşey yok..

canım benim doktorum 2 li test sonucum iyi çıktığı için 3 lü ve 4 lü teste hiç gerek yok detaylı usg yaparız sadece dedi. o yüzden ben yaptırıcam hatta sabırsızlıkla bekliyorum tüm organlara detaylı bakıldığı için 40-45 dk sürüyormuş uzun uzun izlerim bebişimi:)

hepimize hayırlı uğurlu olsun benim ilk bebeğim :emir_bebek: çok heyecanlıyım

merhaba arkadaşlar tüm hamileleri inşallah en yakın zamanda bebeklerini kucaklarına alırlar. tüp bebek tedavisi görüp sperm sayısı 17 mil ve morfolojisi 2 ile hamile olan var mı varsa cevaplarsanız çok sevinirim

canim benim, biz tam tup bebege karar vermistik, gun bekliyorduk kendiliginden oldu, yani sayi olarak genelde morfoloji 4-5 filan cikiyordu. asilamalarda yikandiktan sonraki sayi da 15 milyon filandi. ins senin de en kisa surede bebisin gobusune konar canimmm.. :16:

bi de hamile kaldgm ay, havlican kuru yapmistim bi de bi cin cayi icmistim.

Laurana, canim naptin ya gecmis olsun. bizim burda bi arkadas da yapmis o dedigini, ve cigerlerine acayip zarar vermis, hala sesi kisik dogru duzgun konusamiyor, hastanelerde kalmasi gerekmis filan. Allahtan sen hemen cikmissin disari, cok gecmis olsun canim!

cinsiyetini ogrenen arkadaslari da tebrik ediyorum... bizim daha cok var bekliyoruz bakalim..
bu pers gidices doktroa ama napicak bilmiyorum, kiloma bakar kesin :18:ay ben cok hizli kilo aliyorum yaa :30:

haftasonu cadir kampi yapmaya gittik, aslinda eglenceli gibiydi ama gece cok karanlik olunca korktuk, bi de buralara has bi hayvan armadillo diye bizim cadirin etrafinda dolasmaya baslayinca korktuk arabada uyuduk he he :1: biraz yorulduk ama guzel gecti cok sukur. bebis olunca gidemeyiz diye simdiden biraz gezelim dedik.. :10:
haa bu arada hic bebeginin hareketlerini hissetmeye baslayan oldu mu??? :26:

Merhaba hanimlar hayirli aksamlar bende yeni katildim aranıza. Sizlerden kucuk benim bebeklerim.normalde doğum tarihimiz mart 2 ama ikiz olduklari icin dr 15 subatta olur buyuk ihtimalle dedi.tabi benimkiler erkenden gelmek istemezler inşallah. Cinsiyetlerimiz henuz belli degil eylul 25 gibi ogreniriz inşallah. Sizler ogrenmis ciciler almissiniz bile insallah hepinizin bebisleri guzel gunlerde saglikla giysinler..

Merhaba hanimlar hayirli aksamlar bende yeni katildim aranıza. Sizlerden kucuk benim bebeklerim.normalde doğum tarihimiz mart 2 ama ikiz olduklari icin dr 15 subatta olur buyuk ihtimalle dedi.tabi benimkiler erkenden gelmek istemezler inşallah. Cinsiyetlerimiz henuz belli degil eylul 25 gibi ogreniriz inşallah. Sizler ogrenmis ciciler almissiniz bile insallah hepinizin bebisleri guzel gunlerde saglikla giysinler..

Hoşgeldin canım ne güzel ikizler demek :)) ama bak ben sana diyeyim onlar martı beklemez valla :52:

hoşgeldin canım hayırlısı olsun inşallah

Canım hemen bozma moralini.Değeri yüksek çıkıpta sağlıklı bebek doğuran çok.Hem ne olursa olsun doğuracağım diyorsun om zaman üzülmenin alemi ne?
Bak ben daha ne 2li ne 3lü hiç bir testi yaptırmadım.

aynı durumu bende yaşadım ikili test sonucum yüksek çıkmıştı,147/1 doktorum 4 lü teste gerek duymadan direk amniyosentez önerdi,sonuçta ikili ,üçlü bunlar tanı testi değil tarama testi risk grubunuzu belirliyor,amniyosentez yaptırdım,3 günde ilk sonuçlar çıktı,çok şükür temiz geldi sonuçlarım,bu tarama testleri insanı sadece bunalıma sürüklüyor.

aynı durumu bende yaşadım ikili test sonucum yüksek çıkmıştı,147/1 doktorum 4 lü teste gerek duymadan direk amniyosentez önerdi,sonuçta ikili ,üçlü bunlar tanı testi değil tarama testi risk grubunuzu belirliyor,amniyosentez yaptırdım,3 günde ilk sonuçlar çıktı,çok şükür temiz geldi sonuçlarım,bu tarama testleri insanı sadece bunalıma sürüklüyor.
ya canım bu amniyosentez nasıl oluyor

Back
X