2014 Şubat Anneleri

Günaydın canım benim de doktor aynen bu şekilde konuşmuştu. sanırım tam da bu sebepten 18. haftaya randevu verdi, benimkine de 18. haftada bakılacak diye biliyorum fakat 2 kontrolde tamamlanacağını bilmiyordum. ayrıntılı ultrason biraz uzun sürer demişti ama o kadar uzun süreceğini düşünmemiştim :)

Benim doktor uzun süreceği için iki seferde yapacağız biri 17. haftada diğeri 20. haftada dedi yanlış hatırlamıyorsam :26::26::26:

kornikim günaydın:)
benim doktorum da 3 4 lü test yapmayacak ama apf bakacak kanda bi değermiş
nöral tüp defekti var mı yok mu fikir veriyormuş
onu da mı yapmicak?
sen şimdi detaylıya mı gircen yav:)
ben cumartesi doktorcağızıma soriyim ben nezaman gircem diye
haftasonu 18. haftam oluo 20 de bakar belki
hep adım adım anlatıo benim doktor yav meraklı lepi hep merak içinde kalıo:2:

Apf ne ki :26::26::26: Benim doktor her gittiğimde kalan testleri söylüyor :53::53::53:

Günaydın canım benim de doktor aynen bu şekilde konuşmuştu. sanırım tam da bu sebepten 18. haftaya randevu verdi, benimkine de 18. haftada bakılacak diye biliyorum fakat 2 kontrolde tamamlanacağını bilmiyordum. ayrıntılı ultrason biraz uzun sürer demişti ama o kadar uzun süreceğini düşünmemiştim :)
e ben bu haftasonu 18 e gircem
ay bende istiom detaylı ya konuşcam doktorlar
hatta bi soru listesi yapayım gene ben yoksa hep unutuom bebeği görünce:1:

Ben grip oluyorum sanırım :14::14::14: İshal olursan birçay kaşığı türk kahvesini birçay kaşığı şekerle karıştır at ağzına :34::34::34:

ya ishali durdurmak da hep iyi değilmiş bakteri varsa böyle atılıomuş
ama aklımda olsun kahve artı şeker:34:
geçmiş olsun grip olma dikkat et ilaç da vermiolar bize valla sürünüoz sonra:44:
günaydın canım geçmiş olsun ishal çok kötü bişey ya insanda hal bırakmıyor sen o okuduklarına takılma boşver. hissediyorsundur artık bebişi zamanı geldi ben de 2-3 gündür bir takım vurma ve çarpmalar hissediyorum genellikle de aynı saatlerde yapıyor :D tencerde mısır patlatırsın ya hani en son bi kaç tane patlamayan vardır onlar ocağı söndürünce diğerlerinden daha hafif patlar aynı onun gibi oluyor :D
hehe patlamamış mısırın sonrdan patlaması he:1:
evet byle daha evvel yaşanmamış bi his olunca tarifi zor oluo
ama gazdan çok farklı o kesin
benim sabah akşam saat 8 de :1: arada yapıosa da ben hissetmiom valla
içerden gıdıklıo resmen :1:

gunaydın kızlar cancanlar

lepi geçmiş olsun tatlım dün yoktun sanırım bugünde göremesem nerdesin acaba diyecektim karnın çıktımı kuzum artık ???

kronikim sanada geçmiş olsun bende hapşuruyorum iki gündür burnum akıyor havalar biraz dengesiz ya ondan sanırım bu süreçte bol vitamin almayı dene tatlım atlatması kolay olsun
birde üçlü test ve detaylı usg için yazdıklarına katılıyorum bende 3lü ve dörtlü testi gereksiz buluyorum 2liyi yaptırdığım için
detaylı usgyi bizim hastanede yapmıyorlar başka doktor yapacak benim doktorumda iyi bakarsa bende hiç düşünmem zaten pek taraftar değilim yaptırmaya

Benim doktor uzun süreceği için iki seferde yapacağız biri 17. haftada diğeri 20. haftada dedi yanlış hatırlamıyorsam :26::26::26:

Apf ne ki :26::26::26: Benim doktor her gittiğimde kalan testleri söylüyor :53::53::53:

apf değil AFP açılımı alfa feto protein :D bende yaptırcam o testi AFP çok yüksek çıkarsa nöral tüp defektifinden şüphe ediyorlar buda genelde folik aasit eksikliğinden kaynaklanan bişi ama binde bir görülen bir durum telaş etmeyin :34:

e ben bu haftasonu 18 e gircem
ay bende istiom detaylı ya konuşcam doktorlar
hatta bi soru listesi yapayım gene ben yoksa hep unutuom bebeği görünce:1:

ya ishali durdurmak da hep iyi değilmiş bakteri varsa böyle atılıomuş
ama aklımda olsun kahve artı şeker:34:
geçmiş olsun grip olma dikkat et ilaç da vermiolar bize valla sürünüoz sonra:44:

hehe patlamamış mısırın sonrdan patlaması he:1:
evet byle daha evvel yaşanmamış bi his olunca tarifi zor oluo
ama gazdan çok farklı o kesin
benim sabah akşam saat 8 de :1: arada yapıosa da ben hissetmiom valla
içerden gıdıklıo resmen :1:

Evet sen biliste yap bende unutuyorum her seferinde.Eşim soruyor çoğu şeyi ama artık o olmaz sanırım kontrollerde okullar açılıyor artık. Evet ishali durdurmak iyi değil ama ben nefret ediyorum ishalden o yüzden yapıyorum bunu ben arada :9::9::9:

lepi geçmiş olsun tatlım dün yoktun sanırım bugünde göremesem nerdesin acaba diyecektim karnın çıktımı kuzum artık ???

kronikim sanada geçmiş olsun bende hapşuruyorum iki gündür burnum akıyor havalar biraz dengesiz ya ondan sanırım bu süreçte bol vitamin almayı dene tatlım atlatması kolay olsun
birde üçlü test ve detaylı usg için yazdıklarına katılıyorum bende 3lü ve dörtlü testi gereksiz buluyorum 2liyi yaptırdığım için
detaylı usgyi bizim hastanede yapmıyorlar başka doktor yapacak benim doktorumda iyi bakarsa bende hiç düşünmem zaten pek taraftar değilim yaptırmaya

Sağol bilimcim.Ben mevsim değişimlerinde hep hasta oluyorum :14::14::14: Sabahları hava serin oluyor ya üşüttüm sanırım :31::31::31: Aman dikkat et sende

Bizimki de 8.haftadan beri kulağını göbeğime dayayıp dinliyo duymaya çalışıyo. Sonra da gurultudan başka bişey yok burda diyip gidiyodu. Şimdi bi daha kulağını dayayınca bi tekme yese ne güzel olur. Kızım alsa anasının öcünü :1::1::1:

Günaydın canım.
Benim deeeeeeeeeeeeeeeeee :52::52::52:
hehe kulak dayayınca hala gaz duyuyo benimki:1:
elini koy hissedince sen
benimki çok şaşırdı nasıl ya içerde hareket edio şimdi falan dio
erkekler bi garip korktu adam içerdekinden:1:

yanlış yazmışım tatlım afp

Tek başına AFP ölçümü yanlızca nöral tüp defekti NTD ve diğer bazı fetal anomaliler açısından riski yüksek anne adaylarını belirlerken üçlütest, bebeklerinde Down sendromu ve Trizomi 18 varlığı açısından risk altında olan anne adaylarını belirlemektedir.11-14 testi yapılan anne adaylarına üçlütest yapılmaması, ama yine de uygun haftalar içerisinde AFP bakılması mantıklı gibi görünmektedir.(kocatepenin sayfasından)

yaa işte moralim bozuktu ondan gelmedim:44:
şimdi iyiyim dünde hissedince daha iyi oldum:32:
göbek çıktı ama hala sizinkilerin yanında solda 0:)
eski pantolonlar oluo artık kuru göbüş değilim ama :1:
bu hafta foto çekilmedim çekilirsem eklerim profile

Evet sen biliste yap bende unutuyorum her seferinde.Eşim soruyor çoğu şeyi ama artık o olmaz sanırım kontrollerde okullar açılıyor artık. Evet ishali durdurmak iyi değil ama ben nefret ediyorum ishalden o yüzden yapıyorum bunu ben arada :9::9::9:

Sağol bilimcim.Ben mevsim değişimlerinde hep hasta oluyorum :14::14::14: Sabahları hava serin oluyor ya üşüttüm sanırım :31::31::31: Aman dikkat et sende

Canım vücut direncini arttırmak için sarımsak ye bence.
Bir de ıhlamur ve kuşburnu içebilirsin. Doktor söyledi geçen hafta bana.

apf değil AFP açılımı alfa feto protein :D bende yaptırcam o testi AFP çok yüksek çıkarsa nöral tüp defektifinden şüphe ediyorlar buda genelde folik aasit eksikliğinden kaynaklanan bişi ama binde bir görülen bir durum telaş etmeyin :34:

Belli bir zamanı var mı peki :26::26::26:

$1d1d1dcbb45145d4818a4748b8763ced-Orjinal.webp

Bu nasıl sizce :9::9::9:

biz daha hiç ama hiç birşey almadık bebek için
adam bi arkadaşım ingiltereye gitmişti
2 adet zıbın almış unisex:)
bebitomun ilk cicleri arkadaşımdan yani :32:
çok mini miniler ya çok garip bacağım sığmaz bebek sığcak ona:1:

Back
X