2014 Şubat Anneleri

nasıl çirkin olsun ki tabiki şşşoook şekerrr:1:

çok şeker tatlım :46::46::46::46:
butik bebedemi bu ben henüz girmedimde :1:

Alayım ben bunu çok sevdim bende :16::16::16: Butik bebeden :34::34::34:

biz daha hiç ama hiç birşey almadık bebek için
adam bi arkadaşım ingiltereye gitmişti
2 adet zıbın almış unisex:)
bebitomun ilk cicleri arkadaşımdan yani :32:
çok mini miniler ya çok garip bacağım sığmaz bebek sığcak ona:1:

Bizde biberon,emzik,suluk ıslak mendil bir kaç tanede zıbın aldık :27::27::27: Annem daha çok almış bizden.Eylülde alcaz sanırım biz :34::34::34:

bblim! elmayradan bblime! sen nerelerdesin yahu?

elmayraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa balım mapusluktan kurtulmuşsunnnnnnnnn :54::54::54: hoşgeldin seni görmek çok hoş

buralarda takılıyorum ya tatlım hormonlarım çok yükseldi sanırım çıkamıyorum burdan ama haklısın uğramam lazım sizin oralara canım :16::16::16:

elmayraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa balım mapusluktan kurtulmuşsunnnnnnnnn :54::54::54: hoşgeldin seni görmek çok hoş

buralarda takılıyorum ya tatlım hormonlarım çok yükseldi sanırım çıkamıyorum burdan ama haklısın uğramam lazım sizin oralara canım :16::16::16:

Canım benimm merak ettim sadeceee. Mapusa girip cıkmışım dedim bi pıcaklıyım sunu :1: Tabi ki istediğin yerde paylaşımda bulunabilirsin, zaten benim topikte elini sallasan gebeye carpıyo :D Sen iyi ol nerde olduğun önemli değil :38:
Seni benimle aldatıyor :27::27::27:

Neyse ki yabancıya gitmemiş :1:

Canım benimm merak ettim sadeceee. Mapusa girip cıkmışım dedim bi pıcaklıyım sunu :1: Tabi ki istediğin yerde paylaşımda bulunabilirsin, zaten benim topikte elini sallasan gebeye carpıyo :D Sen iyi ol nerde olduğun önemli değil :38:

ay datlum benim sabıkalı arkidşim :9::9::16::54::54::54::54::54:

17. hafta demekki zamanı.Bende o hafta gidicem zaten doktora :21::21::21:

Seni benimle aldatıyor :27::27::27:
:60: :60: kız bunlar benim ayipli sohbetimi özlüyorlar :60: :60: :60:
oyy bu harika bişey yaa :31:
bayıldım ben buna , kız anaları alsa olmazmı :9:
olur tabi neden olmasın fakat bana biraz erkeksi gibi geldi bu :34:

Topikte sperm dağıtıyosun sanursam :9::9::9:

Seni aratmıcam emin ol :27::27::27:

Hamile kaldın, hormonlar fırladı ayıplar 9 ay sonrasına ertelendi :1:

ay datlum benim sabıkalı arkidşim :9::9::16::54::54::54::54::54:

:60: :60: kız bunlar benim ayipli sohbetimi özlüyorlar :60: :60: :60:

olur tabi neden olmasın fakat bana biraz erkeksi gibi geldi bu :34:

Elmayra dokuz ay sonra topiğin banlanabilir :27::27::27: Bu kadar hamile doğurunca konuşmaları düşünemiyorum bile :52::52::52:

çok güzeller canım güle güle kullansın hepsini

çok tatlı yaa baktım hepsine güle güle giysin bebişin:) ahh cinsiyetimiz kesinleşsin ben de o bandanalardan alıcam çok şeker yaa :))

çerçeven çok güzel nerden aldıklarını da yazarsan fikir olur:34:
bir dee o beşiğe bittim çok güzel görünüyor
kaça aldınız diye sorsam bir de nekadar yatar onun içinde bebiş
prenses maşallah tahtı hazır:nazar:

çok teşekkür ederim aslında hızlı eklemesem daha detaylı olurdu birazdan yine düzenlerim.

çerçeve 60 TL hello baby
çorap , biberon,emzik,
sepet 8 aya kadar yatar sonrada yatağı aşağı indirip bile yatırabilriim 430 TL unkapanı
araba unkapanı 550 TL 1012 kodluürün
hastane çıkışı 70 TLhellobaby

Topikte sperm dağıtıyosun sanursam :9::9::9:

Seni aratmıcam emin ol :27::27::27:

Ay hic sorma selam verdiğim hamile kalıyor :1: Afrodizyak etkili benim topik :1:

Elmayra dokuz ay sonra topiğin banlanabilir :27::27::27: Bu kadar hamile doğurunca konuşmaları düşünemiyorum bile :52::52::52:

Ayyyy suanda bütün konuşmalar kusma, öğürme, aşerme :D ikili test sonra da ay yürüdü ay kustu fln olacak :D

sen şunu 1 sene yap anca toparlanır benim hormonlar lohusa depresyonu falan felan o ara BDV ye yazarım sanırım kaynanam şöyle dedi görümümün gözü kör olsun diye :9::9::9::9:

Görümcek örümcek yazma ama katlanamam :1:

herkese günaydın, güzel bir gün olsun,
ben de bu sabah kelebek kanadını çırpar gibi hareketler hissettim karnımda, haydi hayırlısı bakalım. 2 gündür sabahları,akşamları bizim prensesle konuşuyorum sesimi mi duyuyor artık neyse...

Ay hic sorma selam verdiğim hamile kalıyor :1: Afrodizyak etkili benim topik :1:

Ayyyy suanda bütün konuşmalar kusma, öğürme, aşerme :D ikili test sonra da ay yürüdü ay kustu fln olacak :D

bulantı kusmayı geçtik şuan ikinci leveldayız biz oynadı dürttü kıpırdandı testinb sonucu modundayız :9::9::9::9::9:

Back
X