2014 Şubat Anneleri

Ahahaha. Aman he diyip geçmek lazım. Hepsi ayrı dert :1:
Geçen eşimin halası kalkmış kayınvalideme söyleniyomuş. Siz gelin gününü şaşırıyodur kesin, o göbek 3 aylık değil diyomuş. Sonra madem daha 3 aylık cinsiyeti nasıl öğrenmiş. Yanlıştır o yanlıştır diyomuş.
Annem de lafı yapıştırmış. Hadi bizim gelin senin kadar bilmiyo ne zaman olduğunu, doktor da mı bilememiş demiş. susmuş hala :1::1::1:
Kadına bak yatak odama kamera takcak ne zaman oldu diye :D

senin göbüşün 3 aylığa göre büyükmüydü de canım, ondan mı öyle demiş eşinin halası?

mesela ben hamileliğin başlarında hem çirkinleştim, hem de karnım ve popom büyümüştü her gören hala-teyze de kızın olacak demişti. ben de sinir olmuştum öyle diyenlere:) ama şimdi hem yüzüm hem de vücudum daha güzel oldu...artık cinsiyet de belli olunca fazla yorum yapan yok rahatladım yani:)

günaydın arkadaşlar, maşallah bebeğini hissedenlere bende bol miktarda gaz oluyor ama kıpırtısı olmuyor gazın bile:)))) tembel benim yavrummm....

az sonra çıkcam evden anneme gitcem bu seferde adanadan büyük dayım geliyor pazara kadar ara ara anca girerim hatunlar beni özleyin azcıkkk:)

çok özletme kendini lauranam:)

günaydın canlarımmm:16::16:nasılsınız?:54:

valla cnm benden çok yaşıcaksın bende sorucaktım sizlere göbekteki kıllar için bişey yapıyomusunuz diye :31:

aynen canım ama kimse cevap vermemiş ki fikri olan yok galibaaa:26:

Günaydınlar herkese :16::16::16:

Ben bugün pek iyi değilim sanırım grip oluyorum başım ağrıyor,boğazım yanıyor.Akşamda üşüdüm uyurken kalktım ki her yerim buz gibi :14::14::14: Bir kaç gündür belirtileri vardı zaten bugün tamamen belli etti kendini.

Dün burda 3 lü test 4 lü testten bahsedilince doktorumu aradım.2 li test yaptırıldığında 3 lü ve 4 lü teste gerek olmadığını söyledi. Bir bebeğe sadece bir test uygulanabilirmiş ve doğruluk payı en yüksek test 2 liymiş. o yüzden yaptırmıyorum hastalarıma dedi.17. haftada detaylı ultrason için çağırmış.Sanırım bilimdi dün detaylı ultrasonu profesörler yapıyor sadece demişti.Onuda sordum.Bizim makinamız detaylı ultrasona uygun dedi o yüzden biz hastanemizde yapıyoruz.Bazı hastanelerde yeterli ekipman olmadığı için böyle bir piyasa oluştu dedi. İçim rahatladı o öyle kendinden emin konuşunca. 17. haftada detaylıya başlıcaz.Uzun süreceği için 2 kontrolde tamamlayacak.

kuzum benim geçmiş olsun dikkat et kendine..bol bol meyve falan ye vitamin al:16:

hatunlar günaydın:10:

h.sonu ishal olmuştum söylemesi ayıptı
geçti sandım gene oldu dün
nette de saçma sapan şeyler okudum moralim bozuldu
burdaki doktora gittim ultrason bakımdaymış kalp dinleme cihazı ile kalbini dinledik
çok şükür iyi bebeğim
ben de iyiyim geçti heralde
aman kabızlık da istemiom cırcır da:)
ikisi arasında kabızlığı tercih edicem heralde en azından korkmuom:1:

vee buarada 2 haftadır hissettiklerim bebiş galba gerçekten
dün doktora sordum hissediom ben diye nayır yanlış o gaz demedi:D
bide dün akşam yatarken bildiğiniz 3 4 kez vurdu aynı yere karnımı hafif kaldırdı vurduğu yerde:)
kocamın elini koydum 2 kez de o hissetti artık dışardan hissedioz:1:
adam bu defada hareket ettimi diye peşimde:ssz: sankim oyuncağız biz alla alla:24:
böyle işte her türlü haber var bende bugün

sizlerde ne var ne yok

sana da geçmiş olsun lepicanım:16:bende hissediyorum sürekli olmasa da...tık tık yapıp kacıyo sanki....

çokkkk şekerrrr bitttimmmm:69::69:

kızlar JACK nerde bu sabah yok sanki :44::44:

evet yok o umarım iyidir :26::26::26:

yettim bacılarım yettim....:27:ofiste temizlik var da ondan geç yazdımmm....:34:iyiyim çok şükür:16:

öffffffffff yine midem yanıyor
normalde 7.gebelik ayında bu yanmalar ama ben maşallah ne yesem yanıyor midem gebelik başından beri böyle bu ya offffffffffffffffffffffffffffffffffff

bende de başladı balım yaaaa.....bi haftadır bulantı yerini yanmaya bıraktı:31:

sabah sabah nerden aklına geldi

Bilmem ki dolabı açıp karşımda görünce yazasım geldi işte :)

ben de adally neredelerde diyordum:) günaydın hoşgeldin

aDaLLy bu sene adaya giemedi diye delirse de her gün buralarda canım hoşbuldum :)

yaa kızlar ben bebişlerimizin kime benzeyeceğini çok merak ediyorum, eşimin bebekliği sarı benimki kara acaba nasıl bir sey çıkacak?
hiç rüya filan da görmedim öyle...sadece eşim ben hamile kalmadan önce kızımız olacağını görmüş.
sizde durumlar nasıl?

Valla canım ben esmer adam esmer bizden sarı çıkmaz heralde.Ama eltimin erkek kardeşi de esmer karısıda esmer çocuk bildiğin sarışın mavi gözlü nasip artık :)

günaydınnnn sabah şekerleri :16:

Günaydııınnnn :)

günaydın arkadaşlar, maşallah bebeğini hissedenlere bende bol miktarda gaz oluyor ama kıpırtısı olmuyor gazın bile:)))) tembel benim yavrummm....

az sonra çıkcam evden anneme gitcem bu seferde adanadan büyük dayım geliyor pazara kadar ara ara anca girerim hatunlar beni özleyin azcıkkk:)

Tez git tez gel canım :)

kuzum benim geçmiş olsun dikkat et kendine..bol bol meyve falan ye vitamin al:16:

sana da geçmiş olsun lepicanım:16:bende hissediyorum sürekli olmasa da...tık tık yapıp kacıyo sanki....

yettim bacılarım yettim....:27:ofiste temizlik var da ondan geç yazdımmm....:34:iyiyim çok şükür:16:

desene canım herkesin göbişi kıllı geziyo memnun halinden :27:

Bilmem ki dolabı açıp karşımda görünce yazasım geldi işte :)

aDaLLy bu sene adaya giemedi diye delirse de her gün buralarda canım hoşbuldum :)

Valla canım ben esmer adam esmer bizden sarı çıkmaz heralde.Ama eltimin erkek kardeşi de esmer karısıda esmer çocuk bildiğin sarışın mavi gözlü nasip artık :)

Günaydııınnnn :)

Tez git tez gel canım :)
adaly sizin bebişinizin adını ADA koyabilirsiniz ya ne kadar güzel ollur şimdi öyle düşündüm birden

hoşgeldin merak ettik seni nerdesin bakem
miden yanması oy oy oy 7.aydan sonra hepten yancak bide

senin göbüşün 3 aylığa göre büyükmüydü de canım, ondan mı öyle demiş eşinin halası?

mesela ben hamileliğin başlarında hem çirkinleştim, hem de karnım ve popom büyümüştü her gören hala-teyze de kızın olacak demişti. ben de sinir olmuştum öyle diyenlere:) ama şimdi hem yüzüm hem de vücudum daha güzel oldu...artık cinsiyet de belli olunca fazla yorum yapan yok rahatladım yani:)

Benim raflüm olduğundan midem de var canım biraz ikisi birleşince 4-5 aylık görünümü oluyor o yüzden söyledi herhalde öyle.
Millet malzeme arıyor takmamak lazım. Ben gülüp geçiyorum artık :1:

yaa kızlar ben bebişlerimizin kime benzeyeceğini çok merak ediyorum, eşimin bebekliği sarı benimki kara acaba nasıl bir sey çıkacak?
hiç rüya filan da görmedim öyle...sadece eşim ben hamile kalmadan önce kızımız olacağını görmüş.
sizde durumlar nasıl?

Benim eşim de yeşil gözlü canım. Benim gözlerim kahverengi ama iri. Hep şakalaşırdık gözleri sana benzesin yok yok sana benzesin diye. Rüyamda yemyeşil gözlü bembeyaz bi kzıım olduğunu görmüştüm :)
Ultrason resimlerinden de burnunun ve çene yapısının bana benzemediği belli oluyor. İnşallah babasına benzer :1:

desene canım herkesin göbişi kıllı geziyo memnun halinden :27:

galiba kuzum :1: benim kuaförüm 4.aydan sonra alırız demişti.....bu hafrta alırız sanırım....internete baktım da aldıran da çok aldırmayan da:31:

bbilim sen ne düşünüyosun bu konuda? çok rahatsız ediyo beni...zaten aldırıyordum normaldee.:31:

adaly sizin bebişinizin adını ADA koyabilirsiniz ya ne kadar güzel ollur şimdi öyle düşündüm birden

amanınnnn:18::18::18:

Onu çok istedim aslında hala da istiyorum ama eşimin bahanesini duysan koparsın :)) '' İsmi üç harfli soyismi üç harfli olmaz öyle şey '':53:

galiba kuzum :1: benim kuaförüm 4.aydan sonra alırız demişti.....bu hafrta alırız sanırım....internete baktım da aldıran da çok aldırmayan da:31:

bbilim sen ne düşünüyosun bu konuda? çok rahatsız ediyo beni...zaten aldırıyordum normaldee.:31:

normalde bende alıyordum canım ama nette okudum çoğu kişi ağdayla aldırmayın daha çoğalıyo diyolar..doğumdan sonra dökülüyo diyolar ama bilemedim bende :26:

canım bilmiyorum tabi göbeğindeki oranı bendede var kıl normalde çok rahatsız etmiyordu beni bu ara biraz sıklaştı bende muayene eldiveniyle yoluyorum onları kontrole gideceğim zamanlarda yoksa beni çok rahatsız eden bir durum değil
ağdada yapılabilir tabi ama neden olmasın içerde bebeğe bişi olmaz

Benim raflüm olduğundan midem de var canım biraz ikisi birleşince 4-5 aylık görünümü oluyor o yüzden söyledi herhalde öyle.
Millet malzeme arıyor takmamak lazım. Ben gülüp geçiyorum artık :1:

Benim eşim de yeşil gözlü canım. Benim gözlerim kahverengi ama iri. Hep şakalaşırdık gözleri sana benzesin yok yok sana benzesin diye. Rüyamda yemyeşil gözlü bembeyaz bi kzıım olduğunu görmüştüm :)
Ultrason resimlerinden de burnunun ve çene yapısının bana benzemediği belli oluyor. İnşallah babasına benzer :1:

aynen canım ben de gülüp geçiyorum artık yorum yapanlara,

bizimki de kız olacak, ben eşimin gözlerini beğenirim onunkiler ela ve upuzun kirpikleri var, o da benimkileri beğenir benimkiler koyu kahve. onun teni pembe-beyaz, benimki buğday-esmer.yani bu yüzden acaba ikimizin karışımı mı olacak yoksa birimize mi çekecek çok merak konusu. hatta evianbaby diye bir program var akıllı telefonlarda, oraya vesikalık foto çekip yüklüyorsun, bebeğinin nasıl bir şey olacağını gösteriyor.onu yapıp duruyorduk bir ara komiklik olsun diye.

sağlıklı ve hayırlı uğurlu evlat olsun tabii hepimizinki, bunlar işin eğlencesi

Back
X