kızlar buarada daha erken ama bebek şekeri yaptırmayı düşünüyomusunuz..
bende kendim yapıcam bebek şekerimi çok seviyorum zaten öyle şeylerle uğraşmayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar
bugün sabahtan beri sağ kasığımda acayip bi batma var gaz sancısı diye önemsemedim ama geçmek bilmedi gazım da yok değil gaz bombası gibiyim 3 gündür tuvaletime çıkamamıştım ama bugün çıktım yine de gazım var çok.. nefes alırken bile zorlanıyorum sanki sizce ne yapsam yarın bi doktora gitsem mi ki? ne dersiniz?
Onu çok istedim aslında hala da istiyorum ama eşimin bahanesini duysan koparsın :)) '' İsmi üç harfli soyismi üç harfli olmaz öyle şey ''![]()
bende kendim yapıcam bebek şekerimi çok seviyorum zaten öyle şeylerle uğraşmayı
ay evet ikiside kısa olursa yakışmayabilir haklı olabilir kadın![]()
eşimde kendin yap diyo ama hiç gelmiyoki böyle şeyler elimden..keşke olsada seve seve yapsam kızıma..
aslında çok zor bişi değilki su perisi biraz silikon falan yeterli fakat sevmiyorsan bunlarla uğraşmayı yapmamak daha iyi stres olacağına
bak benim alacağım sitenin adı birmax.com ordan ürünleri alacağım hepsini ki en uygun site orası çok araştırmıştım ben bir arkadaşın geçen aylarda düğünü oldu onun nikah şekeri eşyalarınıda burdan aldık diğer sitelere göre daha uygun geldi bana
hazırla arada %60 gibi fiyat oynuyor
Kadın olan kim canım? Eşimin bahanesi o sanırım sen eşimin babaannesi okudun onu alemsin ya![]()
hatunlar günaydın
h.sonu ishal olmuştum söylemesi ayıptı
geçti sandım gene oldu dün
nette de saçma sapan şeyler okudum moralim bozuldu
burdaki doktora gittim ultrason bakımdaymış kalp dinleme cihazı ile kalbini dinledik
çok şükür iyi bebeğim
ben de iyiyim geçti heralde
aman kabızlık da istemiom cırcır da:)
ikisi arasında kabızlığı tercih edicem heralde en azından korkmuom
vee buarada 2 haftadır hissettiklerim bebiş galba gerçekten
dün doktora sordum hissediom ben diye nayır yanlış o gaz demedi
bide dün akşam yatarken bildiğiniz 3 4 kez vurdu aynı yere karnımı hafif kaldırdı vurduğu yerde:)
kocamın elini koydum 2 kez de o hissetti artık dışardan hissedioz
adam bu defada hareket ettimi diye peşimdesankim oyuncağız biz alla alla
böyle işte her türlü haber var bende bugün
sizlerde ne var ne yok
bende kendim yapacağım bazı fikirlerim var ama bakalım daha zaman çok![]()
Onu çok istedim aslında hala da istiyorum ama eşimin bahanesini duysan koparsın :)) '' İsmi üç harfli soyismi üç harfli olmaz öyle şey ''![]()
aslında çok zor bişi değilki su perisi biraz silikon falan yeterli fakat sevmiyorsan bunlarla uğraşmayı yapmamak daha iyi stres olacağına
bak benim alacağım sitenin adı birmax.com ordan ürünleri alacağım hepsini ki en uygun site orası çok araştırmıştım ben bir arkadaşın geçen aylarda düğünü oldu onun nikah şekeri eşyalarınıda burdan aldık diğer sitelere göre daha uygun geldi bana
aynen canım ben de gülüp geçiyorum artık yorum yapanlara,
bizimki de kız olacak, ben eşimin gözlerini beğenirim onunkiler ela ve upuzun kirpikleri var, o da benimkileri beğenir benimkiler koyu kahve. onun teni pembe-beyaz, benimki buğday-esmer.yani bu yüzden acaba ikimizin karışımı mı olacak yoksa birimize mi çekecek çok merak konusu. hatta evianbaby diye bir program var akıllı telefonlarda, oraya vesikalık foto çekip yüklüyorsun, bebeğinin nasıl bir şey olacağını gösteriyor.onu yapıp duruyorduk bir ara komiklik olsun diye.
sağlıklı ve hayırlı uğurlu evlat olsun tabii hepimizinki, bunlar işin eğlencesi
ben de kendim yapmak istiyorum ama yaratıcı fikir yok şu an, artık araştırıp bulucaz bir seyler:)
Kadın olan kim canım? Eşimin bahanesi o sanırım sen eşimin babaannesi okudun onu alemsin ya![]()
bende bikaç fikir arasında kararsızım fakat buzdoabı magnetli olacak o kesin çünkü diğerleri yerlere atılıyor çöpe atılıyor biliyorum ama buzdolabı süsü olunca kalıcı oluyor
birde dediğin gibi zaman çok taaaaaaaaaaa doğum iznini ayrıldığımda yapacağım sanırım bunları kasım aralık gibi isterim şipariş ederim ama allah izin verirse
ya aslında bu öyle 300 tane falan olmucak ben 100 adet yapmayı planlıyorum sanırım yeterli olur ama yinede 50 taneyi hazır alacğaım paraya 100 taneyi mal edeceğim gibi görünüyorValla canım ben 80 liraya mal etmiştim malzemeleri 300 tane çıkmıştı. Normal de en az 300 lira vermem gerekiyordu.
İnan hiç zor bişey değil. Hiç yapamazsan bi gün toplarsın kolu komşu arkadaş akraba ne varsa artık yakınında 2 saatte biter![]()
nur çok hoş bir isim ben kısa isimleri çok seviyorum açıkcası kulağıma çok güzel geliyorgünaydın-tünaydın
tam da benim konum fikrinizi alayım arkadaşlar:benim adım üç harfli,annemin adında da nur hecesi var.adımız sadece nur olsa nasıl olur.
günaydın-tünaydın
tam da benim konum fikrinizi alayım arkadaşlar:benim adım üç harfli,annemin adında da nur hecesi var.adımız sadece nur olsa nasıl olur.
vallahi ben de babaanne diye okudum![]()
normalde bende alıyordum canım ama nette okudum çoğu kişi ağdayla aldırmayın daha çoğalıyo diyolar..doğumdan sonra dökülüyo diyolar ama bilemedim bende :26:
canım bilmiyorum tabi göbeğindeki oranı bendede var kıl normalde çok rahatsız etmiyordu beni bu ara biraz sıklaştı bende muayene eldiveniyle yoluyorum onları kontrole gideceğim zamanlarda yoksa beni çok rahatsız eden bir durum değil
ağdada yapılabilir tabi ama neden olmasın içerde bebeğe bişi olmaz