2014 Şubat Anneleri

mrb kızlar nslsnz?? keyıfler ıyımı?? ya bn kotuyum fuzıksel olarak bsy yokta ruhsal acıdan bunalıma gırdım hewesım ozenım kactı bılıorum kızıosunzdur bana ama bılmıorum uyku yok ıstah yok duygular karmakarısıl robot gıbıyım ynı sehır yenı ew etkısı vrmı bılmıorum ama kotuyum cıkıs yolu tesellı arıyorum vrmı bole durumda olan

bende gelin olarak başka yere geldim 9 ay oldu geleli ilk 4 ay ben o durumdaydım alışana kadar çok zorlandım canım

bende gelin olarak başka yere geldim 9 ay oldu geleli ilk 4 ay ben o durumdaydım alışana kadar çok zorlandım canım
bılemıorum cnm karmakarısık duygular hamılelıktn mi hamıle olmasada bu bunalımı yasıcakmıydım bılemıorum ınsan ewınde mutlu olmazı kı bn sırnakta huzur bulandım ewınde smdı niye

Canlar herked elevit kullaniyor mu bana kendi doktorum degil baska bir doktor verdi kilo yapiyor die duydum icmesemmiki kilom zaten maşallah korkuyorum

bılemıorum cnm karmakarısık duygular hamılelıktn mi hamıle olmasada bu bunalımı yasıcakmıydım bılemıorum ınsan ewınde mutlu olmazı kı bn sırnakta huzur bulandım ewınde smdı niye

Canım bend öyle yim malesef

hayatım nerede çalışıosun bilmiorum ama çok sinir oldum şu an müdürüne, onu Allah'a havale ediyorum. geçenlerde bizim ofiste de mesai saatinde tadilat yaptılar, hemen indim aşağıya 2 saat oturdum valla, ortalık toz duman olmuştu çünkü durulacak gibi değildi.kimse de bir sey diyemedi.ben biraz cadıyımdır o konularda, ama müdürden müdüre değişiyor durum, başka biri olsa belki de katlanacaktım.
eğer denetim için filan da gelecek olurlarsa, doktor yasakladı benim dosya taşımam yasak diyip işin içinden çıkmayı düşünüyorum. sen de doktordan ağır taşıyamaz diye rapor alsan olmaz mı canım?

Valla ben başta çok uğraştım bu adama derdimi anlatmaya ama anlatma yap diye diye. Artık uğraşmıyorum. Olmayacak bi işse bile he diyorum artık. O da egosunu alıyo yanına takılıyo gerile gerile :1:

Bitti zaten canım.

kasanın üzerinde uzana uzana eğile büküle hallettim ama gel birde bana sor. 4'ten sonra kıpırdatamadım belimi her gün.
Allah onu bildiği gibi yapsın..

Canlar herked elevit kullaniyor mu bana kendi doktorum degil baska bir doktor verdi kilo yapiyor die duydum icmesemmiki kilom zaten maşallah korkuyorum

ben içmiyorum canım declavit verdi ilkzamanlar kullanmamıştım.

siz doğum iznine ne zaman çıkacaksınız kızlar ben mi geç çıkıyorum ki :1: hesapladım 37. hafta ocak başı oluyor

Ben kullanmıyorum canım. Ama bi ara dr-a sordum gerek yok dedi. O da kilo yaptığını söyledi

4 hafta önce de çıkabiliyoruz sanırım yasal hakkımız öyle başlıyor 3 haftaya kadar dayanabilirsem dayanırım bende

Yok canım yasal hak 8 hafta doğum öncesi 8 hafta sonrası şimdilik. 18 hafta onaylanırsa yine 8 hafta doğum öncesi, 10 hafta doğum sonrası. Ama ben dayanıp 36.37.haftaya çıkmak istiyorum. Yasalı 32.

kuzum bana elevit değilde gyno ferro sanol verdi
ben içmiyorum canım declavit verdi ilkzamanlar kullanmamıştım.

siz doğum iznine ne zaman çıkacaksınız kızlar ben mi geç çıkıyorum ki :1: hesapladım 37. hafta ocak başı oluyor

benimde senden bir hafta sonrasıdır.birinci dönem bitmeden okulda

Yok canım yasal hak 8 hafta doğum öncesi 8 hafta sonrası şimdilik. 18 hafta onaylanırsa yine 8 hafta doğum öncesi, 10 hafta doğum sonrası. Ama ben dayanıp 36.37.haftaya çıkmak istiyorum. Yasalı 32.

anladım..
son 1 ayı evde geçirsem bana yeter :30: dinlenirim birazcık 36 yada 37. haftama denk gelir sanırım benimde

ben okulda çocuklar geri kalmasın diye sağlığım el verirse son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum
gerçi doktorum bebeği 37. haftada almayı düşünüyorum demişti ama :53:

Back
X