2014 Şubat Anneleri

Bu arada hüzünbaz insanlarlar tickerı görünce demesinler askerde oğlu var kadın yine hamile :9::9::9::9:

Kızlar, müdürmü ne kadar sevmesem de şirketi seviyorum valla. İk'dan aradılar az önce müdürümü. Görüşmesi bitince beni çağırdı müdür. Yeni kanun yüzünden bundan sonra 5'te çıkacakmışım. Yihhuuuuuuuu.
Darısı diğer çalışanların başına :16::16: :16:

kızlar teskere takvimim nasıl olmuş :D

Ahahahaha çılgınnnn.

Kızlar, müdürmü ne kadar sevmesem de şirketi seviyorum valla. İk'dan aradılar az önce müdürümü. Görüşmesi bitince beni çağırdı müdür. Yeni kanun yüzünden bundan sonra 5'te çıkacakmışım. Yihhuuuuuuuu.

Ahahahaha çılgınnnn.

bide sevmez ya
aslında sen müdüre biraz sert çıksan kuzu olur bence hamilesin ve bunu kesinlikle işyerinde kullan derim :34:

Ahahahaha çılgınnnn.

Çok iyi olmuş prolet.Normalde 6 damı çıkıyordun :26::26::26:

Ahahahaha çılgınnnn.

çok sevindim prolet, darısı bizim başımıza

sağol kuzummm :)
bir çözüm bulicimmm :D
Bu arada hüzünbaz insanlarlar tickerı görünce demesinler askerde oğlu var kadın yine hamile :9::9::9::9:
:1::1: soran olursa kazandibi bebek dicem :D yaşım çok ama halaaa verimliyim dicem :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Ahahahaha çılgınnnn.
ooo gözün aydın kuzummmmm
çılgınım :D vede sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :ssz:

bide sevmez ya
aslında sen müdüre biraz sert çıksan kuzu olur bence hamilesin ve bunu kesinlikle işyerinde kullan derim :34:

Müdürün yaptığı bişey değil ki. Merkezden arıyorlar böyle olacak diye. Oda bana iletiyo. Yoksa gece yarısı olsa bırakmaz uyuz. Bizim şirket Fransızlarındı şimdi Ruslar aldı böyle şeylere çok önem veriyorlar. Yoksa nerdeeeeeee..

Çok iyi olmuş prolet.Normalde 6 damı çıkıyordun :26::26::26:

Evet canım. 8:30 - 18:00 veya 9:00 18:30'du. Kendimiz seçiyorduk.
Şimdi 8:30 - 17:00 veya 9:00 - 17:30 oldu.

Müdürün yaptığı bişey değil ki. Merkezden arıyorlar böyle olacak diye. Oda bana iletiyo. Yoksa gece yarısı olsa bırakmaz uyuz. Bizim şirket Fransızlarındı şimdi Ruslar aldı böyle şeylere çok önem veriyorlar. Yoksa nerdeeeeeee..

Evet canım. 8:30 - 18:00 veya 9:00 18:30'du. Kendimiz seçiyorduk.
Şimdi 8:30 - 17:00 veya 9:00 - 17:30 oldu.

Çok sevindim senin için.Bir saat bile ne kadar farkediyor göreceksin.

.

ne güzel oldu işte daha rahat edersin şimdi

Selam cnm ben Ankara'da oturuyorum, balgatta koru hastanesine gidiyorum, doktorum Aydan Biri
Ben memnunum tavsiye ederim.

:) Bende oğlumdayken Aydan Hanıma gitmiştim. O zaman Cinnahta muayenehanesi vardı. Gazide doğum yapıştım. Muayene ücreti tamamda. Doğum 6,000 Tlyi buluyormuş. Muayene testler fln 10.000 tlyi buluyor die duyunca vazgeçtim. Çok fazla geldi. Ama kendisi gerçekten iyi bir doktordur. İyi tercih :) Sen hiç doğum ücreti falan konuştunmu?:)

Back
X