Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az kaldı kuzum.ama benim umudumda yok.mosmor olup gelmesem iyi
o kadar hızlıyız görüyosun
yafrummmm bu ilk beşik süpermiş yaaaaa.ne kadardı acaba
kızlar teskere takvimim nasıl olmuş![]()
Kızlar, müdürmü ne kadar sevmesem de şirketi seviyorum valla. İk'dan aradılar az önce müdürümü. Görüşmesi bitince beni çağırdı müdür. Yeni kanun yüzünden bundan sonra 5'te çıkacakmışım. Yihhuuuuuuuu.
Darısı diğer çalışanların başına![]()
![]()
Ahahahaha çılgınnnn.
Kızlar, müdürmü ne kadar sevmesem de şirketi seviyorum valla. İk'dan aradılar az önce müdürümü. Görüşmesi bitince beni çağırdı müdür. Yeni kanun yüzünden bundan sonra 5'te çıkacakmışım. Yihhuuuuuuuu.
![]()
Ahahahaha çılgınnnn.
![]()
Ahahahaha çılgınnnn.
sağol kuzummm :)zekice
![]()
bir çözüm bulicimmmYa kızsa
Bu arada hüzünbaz insanlarlar tickerı görünce demesinler askerde oğlu var kadın yine hamile![]()
ooo gözün aydın kuzummmmmKızlar, müdürmü ne kadar sevmesem de şirketi seviyorum valla. İk'dan aradılar az önce müdürümü. Görüşmesi bitince beni çağırdı müdür. Yeni kanun yüzünden bundan sonra 5'te çıkacakmışım. Yihhuuuuuuuu.
![]()
Ahahahaha çılgınnnn.
sağol kuzummm :)
bir çözüm bulicimmm
soran olursa kazandibi bebek dicem
yaşım çok ama halaaa verimliyim dicem
ooo gözün aydın kuzummmmm
çılgınımvede sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
![]()
bide sevmez ya
aslında sen müdüre biraz sert çıksan kuzu olur bence hamilesin ve bunu kesinlikle işyerinde kullan derim![]()
Çok iyi olmuş prolet.Normalde 6 damı çıkıyordun :26::26::26:
Müdürün yaptığı bişey değil ki. Merkezden arıyorlar böyle olacak diye. Oda bana iletiyo. Yoksa gece yarısı olsa bırakmaz uyuz. Bizim şirket Fransızlarındı şimdi Ruslar aldı böyle şeylere çok önem veriyorlar. Yoksa nerdeeeeeee..
Evet canım. 8:30 - 18:00 veya 9:00 18:30'du. Kendimiz seçiyorduk.
Şimdi 8:30 - 17:00 veya 9:00 - 17:30 oldu.
Ay yok görürsün inşallah ya. Çikolata ye kontrole girmeden öksür rahatsız et biraz kıpırdansın![]()
zaten tohtoruma sert davrancam yüz vermicem;korksun söylesin diye![]()
Çok sevindim senin için.Bir saat bile ne kadar farkediyor göreceksin.
Müdürün yaptığı bişey değil ki. Merkezden arıyorlar böyle olacak diye. Oda bana iletiyo. Yoksa gece yarısı olsa bırakmaz uyuz. Bizim şirket Fransızlarındı şimdi Ruslar aldı böyle şeylere çok önem veriyorlar. Yoksa nerdeeeeeee..
.
Etmez mi hiçççç. Eskiden koşa koşa hazırlardım yemeğii. Şimdi takılırım kocam gelene kadar sonra hazırlarım. Onun gelmesi 7'yi buluyor çünkü. Belimi doğrultacak fırsat olur.
Selam cnm ben Ankara'da oturuyorum, balgatta koru hastanesine gidiyorum, doktorum Aydan Biri
Ben memnunum tavsiye ederim.