2014 Şubat Anneleri

Kızlar bugün Eminönündeydik oğlumla...Okullar açılmadan bir gezi yapalım dedik balık ekmek yedik lahana turşusuyla:))) :52::52::52:
Bu arada aşeriyorum canlar Portakal yedim de sırada mandalina var:50::50::50::50:
Cinsiyet için sabırsızlanıyorum 2 eylülde öğreneceğim kısmetse 16. haftada çağırdı ...İkili testten beridir (Allaha şükür temiz)yani haftaya bir ay olacak gitmeyeli sağlığı beni daha çok ilgilendiriyor öncelikle kalbi atıyor mu diye soracağım sanırım:))))):34::34::34:

Nasıl hisler mesela canım az bilgilendirsene merak ediyorum baya ne mutlu sana valla :16:

nasıl diyeyim canım böyle saki içimden bişey gıdıklıyo gibi oluyo arada deyiyo karnıma dışardan degilde içerden deydini hissediyom canım sen hissedersin kısa bi sure sonra aramızda fazla yok heralde

Simdi biraz baktim netten gizli seker diyor cok korktum ya:( bilmiyorumki doktorumda kayserideya olmazda gene ariycam Napim

Allah korusun ama ne olursa olsun vardır bir çaresi sen yine de ara doktorunu sor :44:

Kızlar bugün Eminönündeydik oğlumla...Okullar açılmadan bir gezi yapalım dedik balık ekmek yedik lahana turşusuyla:))) :52::52::52:
Bu arada aşeriyorum canlar Portakal yedim de sırada mandalina var:50::50::50::50:
Cinsiyet için sabırsızlanıyorum 2 eylülde öğreneceğim kısmetse 16. haftada çağırdı ...İkili testten beridir (Allaha şükür temiz)yani haftaya bir ay olacak gitmeyeli sağlığı beni daha çok ilgilendiriyor öncelikle kalbi atıyor mu diye soracağım sanırım:))))):34::34::34:

Ohh afiyet bal şeker olsun canım :1:
Ben de aynı şekilde 2 eylülde gideceğim tam bir ay olacak gitmeyeli ve cinsiyeti henüz bende öğrenmedim hayırlısı artık önce sağlık :16:

nasıl diyeyim canım böyle saki içimden bişey gıdıklıyo gibi oluyo arada deyiyo karnıma dışardan degilde içerden deydini hissediyom canım sen hissedersin kısa bi sure sonra aramızda fazla yok heralde

İlginç çok ilginç.İçinde bir canlı büyüdüğünü bilmek ve ondan kıpırtılar beklemek çok garip Allah büyük işte :nazar:

Önceki gebeliğimde doktorum bana eğer bebek hareketlerini hissetmezsen süt iç demişti...
Kızlar bir parça çikolata ya da özellikle bir bardak süt bebeğe enerji veriyor. Bunları denedikten 5 dakika sonra ayaklarınızı uzatıp bebek hareketlerini kolayca fark edip bağırsak gazından ayırd edebilirsiniz hemen deneyin:))))

Önceki gebeliğimde doktorum bana eğer bebek hareketlerini hissetmezsen süt iç demişti...
Kızlar bir parça çikolata ya da özellikle bir bardak süt bebeğe enerji veriyor. Bunları denedikten 5 dakika sonra ayaklarınızı uzatıp bebek hareketlerini kolayca fark edip bağırsak gazından ayırd edebilirsiniz hemen deneyin:))))

Sütü çok severim ama hiç içtikten sonra yatıp beklemeyi denemedim ve hemen deniyorum :52:

Allah korusun ama ne olursa olsun vardır bir çaresi sen yine de ara doktorunu sor :44:

Ben de aynı şekilde 2 eylülde gideceğim tam bir ay olacak gitmeyeli ve cinsiyeti henüz bende öğrenmedim hayırlısı artık önce sağlık :16:

İlginç çok ilginç.İçinde bir canlı büyüdüğünü bilmek ve ondan kıpırtılar beklemek çok garip Allah büyük işte :nazar:

eve canım ya çok tühaf bişey allahın hikmeti işte allah saglık versin hepimize bebeklerimize

bende süt içiyorum ama bu şekil yapmadım hiç benim doktorumda çikolata ye meyve suyu iç bebegin daha hareketli olur dedi

naptın canım yaptın mı nasıl oldu

Canım mesaj kutun dolu, özelden yazacaktım ama buradan yazıyorum kusura bakma,,

biliyorsun bende de çok farklı sonuçlar çıktı biri öyle biri böyle dedi..ama en yılmadım bebeğimi de aldırmadım..sonuna kadar pek çok yere sordum ve inandım..lütfen moralini bir teste göre bozma..sana dediklerimi hatırla..mutlaka laboratuarlar farklı kitler kullandıkları için yanlışlıklar hep olabiliyor ..en köü ihtimal düşük çıksa bile doğuma kadar rovamcyine içeçceksin..ve biliyorsun dünya üstünde düşük yaptırdığını idda etmeleri dışında toksolu doğduğunu gösterecek bebek bile bulunmuyor..Bn bunu birçok perinatologla konuşarak teyit ettirdim..ve içimi rahattlattım..yoksa o doktor bu doktor bozuk psikoloji kafayı yemiştim..

sen güzelce sabret ve bir de bir üniversiteye daha git..bak düzen laboratuarı bana sonuç bile çıkaramadı...sizin aviditeniz yok dedi ama çok iyi bir üniversite yüksek dedi..lütfen üzme kendini olur mu? İyi haberlerin olacak bak görürsün, yeter ki moralini yüksek tu..

Düşük avidite çıktı canım . Testleri tekrarladık sonucu yarın alıcaz.

sende bizdensin kuzum.cinsiyet öğrenemeyenler grubu :D
denicimmm bunu
Sütü çok severim ama hiç içtikten sonra yatıp beklemeyi denemedim ve hemen deniyorum :52:

amin canım amiiin :nazar: ben şu süt olayını denemeye gidiyorum 10 dk ya geliyorum belki hareket eder benim bebişte he nedersin :52::52::52:
bekliyoruz sonucuuuuuu hajı

Back
X