Ama bana çok garip geldi bu doktoruna bir sor derim.Yemek yedikten sonra tansiyon mu düşermiş canım![]()
Simdi biraz baktim netten gizli seker diyor cok korktum ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bana çok garip geldi bu doktoruna bir sor derim.Yemek yedikten sonra tansiyon mu düşermiş canım![]()
evet canım hıssediyorum arada sırada
Nasıl hisler mesela canım az bilgilendirsene merak ediyorum baya ne mutlu sana valla![]()
kacıncı haftada hissetmeye basladın benım 17.haftalık hala hissetmedim
Simdi biraz baktim netten gizli seker diyor cok korktum yabilmiyorumki doktorumda kayserideya olmazda gene ariycam Napim
Kızlar bugün Eminönündeydik oğlumla...Okullar açılmadan bir gezi yapalım dedik balık ekmek yedik lahana turşusuyla:)))
Bu arada aşeriyorum canlar Portakal yedim de sırada mandalina var![]()
Cinsiyet için sabırsızlanıyorum 2 eylülde öğreneceğim kısmetse 16. haftada çağırdı ...İkili testten beridir (Allaha şükür temiz)yani haftaya bir ay olacak gitmeyeli sağlığı beni daha çok ilgilendiriyor öncelikle kalbi atıyor mu diye soracağım sanırım:)))))![]()
nasıl diyeyim canım böyle saki içimden bişey gıdıklıyo gibi oluyo arada deyiyo karnıma dışardan degilde içerden deydini hissediyom canım sen hissedersin kısa bi sure sonra aramızda fazla yok heralde
Önceki gebeliğimde doktorum bana eğer bebek hareketlerini hissetmezsen süt iç demişti...
Kızlar bir parça çikolata ya da özellikle bir bardak süt bebeğe enerji veriyor. Bunları denedikten 5 dakika sonra ayaklarınızı uzatıp bebek hareketlerini kolayca fark edip bağırsak gazından ayırd edebilirsiniz hemen deneyin:))))
Allah korusun ama ne olursa olsun vardır bir çaresi sen yine de ara doktorunu sor :44:
Ohh afiyet bal şeker olsun canım
Ben de aynı şekilde 2 eylülde gideceğim tam bir ay olacak gitmeyeli ve cinsiyeti henüz bende öğrenmedim hayırlısı artık önce sağlık
İlginç çok ilginç.İçinde bir canlı büyüdüğünü bilmek ve ondan kıpırtılar beklemek çok garip Allah büyük işte![]()
eve canım ya çok tühaf bişey allahın hikmeti işte allah saglık versin hepimize bebeklerimize
Önceki gebeliğimde doktorum bana eğer bebek hareketlerini hissetmezsen süt iç demişti...
Kızlar bir parça çikolata ya da özellikle bir bardak süt bebeğe enerji veriyor. Bunları denedikten 5 dakika sonra ayaklarınızı uzatıp bebek hareketlerini kolayca fark edip bağırsak gazından ayırd edebilirsiniz hemen deneyin:))))
amin canım amiiinben şu süt olayını denemeye gidiyorum 10 dk ya geliyorum belki hareket eder benim bebişte he nedersin
![]()
Essengül merhaba, sonucunu çok merak ettim,nasılsın iyi misin? kaç gündür ben de giremedim siteye..dün de tüm gece ve gündüz acildeydim böbreklerim yüzünden..
Allah korusun ama ne olursa olsun vardır bir çaresi sen yine de ara doktorunu sor :44:
Ohh afiyet bal şeker olsun canım
Ben de aynı şekilde 2 eylülde gideceğim tam bir ay olacak gitmeyeli ve cinsiyeti henüz bende öğrenmedim hayırlısı artık önce sağlık
İlginç çok ilginç.İçinde bir canlı büyüdüğünü bilmek ve ondan kıpırtılar beklemek çok garip Allah büyük işte![]()
Düşük avidite çıktı canım . Testleri tekrarladık sonucu yarın alıcaz.
sende bizdensin kuzum.cinsiyet öğrenemeyenler grubuKızlar bugün Eminönündeydik oğlumla...Okullar açılmadan bir gezi yapalım dedik balık ekmek yedik lahana turşusuyla:)))
Bu arada aşeriyorum canlar Portakal yedim de sırada mandalina var![]()
Cinsiyet için sabırsızlanıyorum 2 eylülde öğreneceğim kısmetse 16. haftada çağırdı ...İkili testten beridir (Allaha şükür temiz)yani haftaya bir ay olacak gitmeyeli sağlığı beni daha çok ilgilendiriyor öncelikle kalbi atıyor mu diye soracağım sanırım:)))))![]()
denicimmm bunuÖnceki gebeliğimde doktorum bana eğer bebek hareketlerini hissetmezsen süt iç demişti...
Sütü çok severim ama hiç içtikten sonra yatıp beklemeyi denemedim ve hemen deniyorum![]()
bekliyoruz sonucuuuuuu hajıamin canım amiiinben şu süt olayını denemeye gidiyorum 10 dk ya geliyorum belki hareket eder benim bebişte he nedersin
![]()
naptın canım yaptın mı nasıl oldu
sende bizdensin kuzum.cinsiyet öğrenemeyenler grubu
denicimmm bunu
bekliyoruz sonucuuuuuu hajı
Hiç bir ekşın yok ya birşey mi oldu endişelerine kapılıyorum artık :44:
la bizim veletler üşengeçHiç bir ekşın yok ya birşey mi oldu endişelerine kapılıyorum artık :44:
aklına kötü bişey getirme canım sanki doktorların her soyledi olmuyo ki
aklına kötü bişey getirme canım sanki doktorların her soyledi olmuyo ki