la bizim veletler üşengeç
aynen kuzummm
Nolcek bizim bu hallerimiz bilmem hajı ya ama az kaldı sabır sabır ya sabır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
la bizim veletler üşengeç
aynen kuzummm
Kızlar bugün Eminönündeydik oğlumla...Okullar açılmadan bir gezi yapalım dedik balık ekmek yedik lahana turşusuyla:)))
Bu arada aşeriyorum canlar Portakal yedim de sırada mandalina var![]()
Cinsiyet için sabırsızlanıyorum 2 eylülde öğreneceğim kısmetse 16. haftada çağırdı ...İkili testten beridir (Allaha şükür temiz)yani haftaya bir ay olacak gitmeyeli sağlığı beni daha çok ilgilendiriyor öncelikle kalbi atıyor mu diye soracağım sanırım:)))))![]()
biraz önce tv.de bende mandalina gördüm eşime diyorum "o mandalina mı o" aşkımda canım çekmesin diye "limon o limon" diyor inanmadım tabi yemyeşil mandalinaydı ya canım çekti vallahi![]()
Nolcek bizim bu hallerimiz bilmem hajı ya ama az kaldı sabır sabır ya sabır![]()
Biliyorum canım 20 küsür haftalarda da hissedilebiliyormuş ama bir aydır görmüyorum ondan böyle oldum Allaha emanet bebeklerimiz.
biraz önce tv.de bende mandalina gördüm eşime diyorum "o mandalina mı o" aşkımda canım çekmesin diye "limon o limon" diyor inanmadım tabi yemyeşil mandalinaydı ya canım çekti vallahi![]()
aynen hajım delirticek bizi bu bebişkolar
doktorda yine cinsiyeti öğrenemessem şöyle olucam![]()
adally canım sen iki bardak iç :))) Canım seni anımsadım diğer topikten düşükten sonra benim gibi adet olmamıştın sanırım sen miydin?
doğru mu hatırlıyorum?
hüzünbaz bekliyorum 2 eylülde kesin öğreneceğim...Doktor görmezse kantinde birşeyler ye gel diyormuş çok ümitliyim:))))
Saol canım bozmamaya çalışıyorum doktorum aldırma gibi bi düşüncem yok dedi bana . Yarınki sonuca göre antibiyotik vericekmiş . İçim rahat etmezse iyi bir perinatolog buldum ona gitmeyi düşünüyorum .Canım mesaj kutun dolu, özelden yazacaktım ama buradan yazıyorum kusura bakma,,
biliyorsun bende de çok farklı sonuçlar çıktı biri öyle biri böyle dedi..ama en yılmadım bebeğimi de aldırmadım..sonuna kadar pek çok yere sordum ve inandım..lütfen moralini bir teste göre bozma..sana dediklerimi hatırla..mutlaka laboratuarlar farklı kitler kullandıkları için yanlışlıklar hep olabiliyor ..en köü ihtimal düşük çıksa bile doğuma kadar rovamcyine içeçceksin..ve biliyorsun dünya üstünde düşük yaptırdığını idda etmeleri dışında toksolu doğduğunu gösterecek bebek bile bulunmuyor..Bn bunu birçok perinatologla konuşarak teyit ettirdim..ve içimi rahattlattım..yoksa o doktor bu doktor bozuk psikoloji kafayı yemiştim..
sen güzelce sabret ve bir de bir üniversiteye daha git..bak düzen laboratuarı bana sonuç bile çıkaramadı...sizin aviditeniz yok dedi ama çok iyi bir üniversite yüksek dedi..lütfen üzme kendini olur mu? İyi haberlerin olacak bak görürsün, yeter ki moralini yüksek tu..
fadikk im teskere takvimim nasıl?çok yaratıcı dimi![]()
aynen hajım delirticek bizi bu bebişkolar
doktorda yine cinsiyeti öğrenemessem şöyle olucam![]()
adally canım sen iki bardak iç :))) Canım seni anımsadım diğer topikten düşükten sonra benim gibi adet olmamıştın sanırım sen miydin?
doğru mu hatırlıyorum?
hüzünbaz bekliyorum 2 eylülde kesin öğreneceğim...Doktor görmezse kantinde birşeyler ye gel diyormuş çok ümitliyim:))))
tatlım banada iki doktor %80 erkek dedi ama ben kesin demediği için öğrenmedim kabul ediyorumbenim arkadaşa doktoru bebek erkeğe benziyo demiş şimdi de kız diyomuş bana da erkek dedi ama kesin değil değişebilir demişti acaba kıza döndürür mü ki:18:
inşallah ögrenirsin kuzum ya
Saol canım bozmamaya çalışıyorum doktorum aldırma gibi bi düşüncem yok dedi bana . Yarınki sonuca göre antibiyotik vericekmiş . İçim rahat etmezse iyi bir perinatolog buldum ona gitmeyi düşünüyorum .
tatlım banada iki doktor %80 erkek dedi ama ben kesin demediği için öğrenmedim kabul ediyorum
inşallah bebeğimmm
benim arkadaşa doktoru bebek erkeğe benziyo demiş şimdi de kız diyomuş bana da erkek dedi ama kesin değil değişebilir demişti acaba kıza döndürür mü ki:18: