2014 Şubat Anneleri

Şimdiden hayırlı olsun bebişlerimiz cinsiyetleri Allahım herkesin gönlüne göre versin. Oğlum var bir de kızım olsa :???? Sağlıkla inşalllah...

Mandalinaaaaaa kokusu burnuma geliyor yaw:)))))))))))))))))))):53::53::53::53::53::53::53::53:

avcunu yala canım bişey olmasın eskiler öyle derler hep

Anaaaam kucucuk tlfondan oku oku,gozlerim kaydi vallahi. Ne cok ilerlemis sayfalar boyle. Sanirim herkes iyi. Bugun hic giremedim. Yarin sabah randevum var. 4 lu test sonuclarini gosterecegim. Umarim dr tekrar ultrasona alir da, bebisi gorebiliriz. Galiba ben de hareketlerini hissetmeye basladim. Ama hala emin olamiyorum :))

Anaaaam kucucuk tlfondan oku oku,gozlerim kaydi vallahi. Ne cok ilerlemis sayfalar boyle. Sanirim herkes iyi. Bugun hic giremedim. Yarin sabah randevum var. 4 lu test sonuclarini gosterecegim. Umarim dr tekrar ultrasona alir da, bebisi gorebiliriz. Galiba ben de hareketlerini hissetmeye basladim. Ama hala emin olamiyorum :))

güzel haberlerini bekliyoruz kuzummm:54:

Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel canım :)) hissediyorsundur tabi ne mutlu sana :))

hadi hayırlısı canım nasıl bi hıssetme bende hissediyorum aynısımı ki

sende hissedersin canım kısa zaman sonra

İnşallah bekliyorum hayatım :))

[SUP][/SUP]

Darisi basina hemsom :52: insallah artik cinsiyetini de ogrenirsin sipanin.. Kucagimiza alana kadar icimiz rahat etmeyecek galiba...

amin valla canımcım artık hepsi bir arada olacak heralde her gün blyle böyle başınızın etini yiyeceğim kontrol gününe kadar idare edin beni :))

yaaa bana da doktor erkeğe benziyo demişti bende kndimi erkeğe hazırladım geçen gün yeni doğum yapmış bi arkadaşımla görüştüm 3 aylıkken bana da erkeğe benziyo demişti bi sonraki kontrolumde kız olduğunu söyledi dedi... bende şimdi düşünüyorum kıza mı döner acaba diyee....

bana kız dese havalara uçarım erkek de kabulüm tabii sağlıklı olsun da bebeğim :31:

İnşallah bekliyorum hayatım :))

amin valla canımcım artık hepsi bir arada olacak heralde her gün blyle böyle başınızın etini yiyeceğim kontrol gününe kadar idare edin beni :))

ne demek canım burda dertleşmekiçin varız zaten hepımız iyi yada kötü ama allah kötü şeyler getirmesin başımıza

hadi hayırlısı canım nasıl bi hıssetme bende hissediyorum aynısımı ki

Canim son 2-3 gundur gobegimin altinda bisey dokunup kaciyor gibi. Bazen de sanki baloncuk patlarmis gibi. Tecrubem olmadighi icin cok da emin olamiyorum. Birazdan evris in yazdigini deneyip,sut icip yatacagim

şimdi üzüm yerken sağdan pıtpıtladı benimki de 7-8 defa vurdu üstüste hu huu evde kimse yok mu der gibi :60:

ne demek canım burda dertleşmekiçin varız zaten hepımız iyi yada kötü ama allah kötü şeyler getirmesin başımıza

Sağolasın canım valla ne yapayım işte sakin gibi görünen delilerdenim ben :27:
Amin inşallah herşey gönlümüzce hayırlısıyla olur.

tşk ederim:)) bu arada bende öğretmenim hergün 1.5 saat yol gidiyorum bi sıkıntı olurmu ya pazartesi başlyrz yine:(( il içi tayinmde olmadı şansıma:(
paşan hayırlı olsun.ben de bir zamanlar Doğanşehir e gidiyordum .allah korusun bebeklerimizi.minibüslerde çok sirkeliyordu çok progestan kullandığımı hatırlıyorum.en azından riskli dönemi atlatmışsın.

30 haftadan sonra bebekler yaşatılabiliyormuş
doktorum ilk önce 30 haftayı sonra 34 ve işler iyi giderse 37. haftayı tamamlamayı planlıyor
bu arada kızçen napıyooo
ilk bebeğim 35.hft da alındı.dr.um bazen zamanında doğan bebekler bile küveze alınır demişti,benim ki küveze alınmadı ama stresten emzirmeyi başaramamıştım.37.hft güzel umarım ben de dayanabilirim bir şey olmadan.

kızlar izim ense kalınlığı 11.haftada 3.4 mm ,12.haftada başka ir doktor ölçtü 1.6 cıktı doktrm amniyosentez önerdi ama düşük riski var kafam cok karışık napcam bilmiyorum
çok uçurum var iki sonuç arasında benim de kafam karıştı şimdi.ikili vs ile uğraşacağına en iyisi amniyosentez tabiki ama riski için bir şey diyemem.limonportakal arkadaşımızda yaptırmıştı.hangi Dr.a güveniyorsan ona yaptır en iyisi.allah yardımcın olsun,eminim iyi çıkacaktır..aralık annelerinde de ense kalınlığı yüksek çıkıp amniyosentezi temiz çıkan var.

Back
X