2014 Şubat Anneleri

evet yazlık 6-9 aylık giysiler alabilirsin sende çünkü 6 aylığa kadar alışveriş yapman zor olacak bebekle alışverişe gitmek zor artı o kalabalık alışveriş merkezlerine sokmak istemiyorsan bebeciği

çok zor da kalmadıkça sokmam sanırım ama evden çok bunalırsam ilk aylarda belki zorunlu tek yerimiz olabilir:30:
yenidoğan nerdeyse tüm kıyafetlerimzi annem aldı bende 6*9 aylık alırım biraz

evet yazlık 6-9 aylık giysiler alabilirsin sende çünkü 6 aylığa kadar alışveriş yapman zor olacak bebekle alışverişe gitmek zor artı o kalabalık alışveriş merkezlerine sokmak istemiyorsan bebeciği

selam tatlım hoşgeldin görüşemiyoruz senin le
ikoncanım ben ikoncan :9::9::9::9:

zaten aslında almak için erken daha ya benim elim durmuyor :9::9::9: Dediğim gibi birde çalışırken alıp ödeyip bitireyim istiyorum doğumdan sonra çalılıp çalışmayacağım belli değil çünkü doğuma yakın alırsam borcu doğum sırasına kalmasın istiyorum
seninde cinsiyet belli olsun 20.haftan gibi alırsın acele etmek istemiyorsan :34:

Cinsiyet belli canım da o kadar çok duyuyorum ki kız dedi erkek oldu erkek dedi kız oldu diye. değişir mi diyorum. haftaya bi daha okeylesin bu kesin kız desin. sonra başlıcam inşallah. Elbiseye bayıldım ama 7 TL kargo ücreti çok fazla :5:

Arkadaşlar merhaba benimde kızım olacak topiği önce takip ediyordum ilk açıldığı zamanlarda ama hamilelikle ilgili sıkıntılarım olunca evde yattım uzun süre şimdi tekrardan aranızdayım.Vakit buldukça geçmişi okumaya çalışıcam yorumlarımı yaparım bende.

bende bi ara gidip baksam fena olmayacak beğenemiyorum sinir oluyorum.
lcw yada defactoda da o fiyata burada en azından dener alırım diyprum

bunda benim gebe pantolonu derdim yok çok şükür eskileri giyiyorum kendime gebe kıyafeti almıcam bari bebişe harcayayım o parayı :9::9::9:
ebru mat.. diye bir ürün var gebe için mesela onlar çok pahalı ya 60-70 tlye bir pantolon bana pahalı geliyor şahsen

bunda benim gebe pantolonu derdim yok çok şükür eskileri giyiyorum kendime gebe kıyafeti almıcam bari bebişe harcayayım o parayı :9::9::9:
ebru mat.. diye bir ürün var gebe için mesela onlar çok pahalı ya 60-70 tlye bir pantolon bana pahalı geliyor şahsen

evet sen şanslısın :ssz:

bana da pahalı geliyor GEBE diye bir mağaza da var ürünleri harika ama değmez bir kaç ay giyeceğim sonuçta

yaza giysin diye 3*6 aylık mı alsam 6*9 aylık mı ?

Son düzenleme:
çok zor da kalmadıkça sokmam sanırım ama evden çok bunalırsam ilk aylarda belki zorunlu tek yerimiz olabilir:30:
yenidoğan nerdeyse tüm kıyafetlerimzi annem aldı bende 6*9 aylık alırım biraz
birde speedy gelen hediyeler genelde yeni doğan için geliyor 6-9 aylıklar pek gelmiyor
benimde 3-6 aylık kıyafetlere ihtiyacım var bebek için
Cinsiyet belli canım da o kadar çok duyuyorum ki kız dedi erkek oldu erkek dedi kız oldu diye. değişir mi diyorum. haftaya bi daha okeylesin bu kesin kız desin. sonra başlıcam inşallah. Elbiseye bayıldım ama 7 TL kargo ücreti çok fazla :5:
haklısın öylede oluyor 16-17 haftada tam kesinleşiyor cinsiyet
evet 7 tl kargo çok geldi banada o yüzden vazcaydım :9:
Arkadaşlar merhaba benimde kızım olacak topiği önce takip ediyordum ilk açıldığı zamanlarda ama hamilelikle ilgili sıkıntılarım olunca evde yattım uzun süre şimdi tekrardan aranızdayım.Vakit buldukça geçmişi okumaya çalışıcam yorumlarımı yaparım bende.

hoşgeldin kız anası :34:

Günaydın kızlar.Lepimin tabiriyle atarsa 2 yi saymıyorum 4 :53:
Hafif çizdimde...
:27::27: günaydın hajım
günaydın kızlarr.bu gün miniğimi görmeye doktora gideceğiz.cok mutlu ve heycanlıyım.hem cinsiyeti kesinleşecek hemde 3lü tarama testi yapılacak....
haberlerini bekliyoruz kuzummm
Günaydın arkadaşlar :16::16::16:

Nasılsınız bugün :16::16::16:

günaydın canim iyiyim sen nasılsın
günaydınnnlar efem
günaydın hatunlar:10:

toksoplazma bana yapıldı ama bağışıklığım var mı bi ona baktı
yokmuş
oyüzden dışarda tam pişmemiş et salata yemiyorum
çimlere oturmuyorum hayvanlara temas etmiyorum.
bazı doktorlar yaptırıo bazıları yaptırmıo

buarada şafak atarsa 3:52:

lepimmm büyük gün pazartesi.randevum 10.45 :D

birde speedy gelen hediyeler genelde yeni doğan için geliyor 6-9 aylıklar pek gelmiyor
benimde 3-6 aylık kıyafetlere ihtiyacım var bebek için

bize mevlütte çok gelir dediğin gibi hep yeni doğan için

6*9 aylık alayım hatta senin o aldığın jean salopetten almayı düşünüyorum.

6 aylıkken temmuz ayı olacak giyer

banada pahalı geliyo ama eşim benden meraklı oyle şeylere ben alma dedikce alıyo ya

günaydın kuzummmm
:54::54::54::54::54::54:

hoşgeldin tatlım.şuan sağlığın nasıl.

Son düzenleme:
günaydın kuzummmm

Nasılsın canım?
Baksana alışverişler yapılıyor bol bol :)

hoşgeldin canım :)

hehe:17:
sen neler yapıosun alışveriş yapmaya başlican heralde soruodun araba falan

Bu hafta ve haftaya arkadaş izinli o yüzden yoğun çalışıyorum.8-9-10 eylülde izinli olcam arkadaş izinden gelince o zaman annemi çağırcam hem camları filan silcek hemde beraber alışveriş yapcaz.Sanırım tüm alınacakları yeni doğan için bir anda alıcaz. Yoksa parça parça almaya kalksak annem benden önce herşeyi alacak.Şimdiden benden daha fazla şey almış. :52::52::52: Tüm alışverişi o zaman yapıp daha sonra birikim yapmayı düşünüyoruz :16::16::16:

Günaydın hanimlar guzrl dilekleriniz icin Allah razi olsun insallah atlaticam bu zor günleri. Kanama biraz azaldi ama rengi hala kirmizi dun resmen normal adet gördüm sancisiyla kanamasiyla.umarim yavrularim sagligini etkilemez bu durum.Rabbim cumlemizin evlatlarini korusun bizlere bağışlasın. .

evet sen şanslısın :ssz:

bana da pahalı geliyor GEBE diye bir mağaza da var ürünleri harika ama değmez bir kaç ay giyeceğim sonuçta

yaza giysin diye 3*6 aylık mı alsam 6*9 aylık mı ?

canım bebeğin kilosu falan çok önemli tabiki şuanda bebekrimiz doğmadan iri yada ufakmı bilmiyoruz ama ben yazlık için 6-9 aylık aldım birde 3-6 aylık için böyle baharlık şeyler istiyorum penye uzun kollu takım tarzı şeyler bi kaç tane almayı planlıyorum evde birazda oğlumdan kalmalar var tabiki

canım bebeğin kilosu falan çok önemli tabiki şuanda bebekrimiz doğmadan iri yada ufakmı bilmiyoruz ama ben yazlık için 6-9 aylık aldım birde 3-6 aylık için böyle baharlık şeyler istiyorum penye uzun kollu takım tarzı şeyler bi kaç tane almayı planlıyorum evde birazda oğlumdan kalmalar var tabiki

bende bişeyler beğendim şimdi ilk pembe pijama 3*6 aylık diğerleri 6*9 aylık olur herhalde pijama giyer mi ? onn 6*9 aylığı yoktu

Eki Görüntüle 787893 Eki Görüntüle 787894 $M_20131-3YA856Z1-G00_A.webp

Son düzenleme:
Günaydınlarrrr.... Geçmişi okumaktan yoruldum çok enerjiksiniz maşallahhhhhhhh:)))))))))))

Kızlar alışveriş için dikkat bizim bebişler kış çocuğu gibi görünse de aslında iki üç aylıkken yaza girmiş oluyoruz mevsim değişiyor ona göre alışveriş yapalım benim başıma geldi elinizde kalan hiç giyilmemiş küçülen bir ton kıyafetle baş başa kalabilirsiniz...:53::53::53:

Back
X