kızlar oğlum e bebeğin broşüründe oyun halısı gördü ve anne bundan kardeşime alalım dedi bende alamayız oğlum çok pahalı bu dedim, ama anne dedi bana sen iş yaparsın bende oyuncaklarımla oynarım kardeşimde bunla oyalanır dedi bana mantıklı geldi ama çok pahalı olduğu için alamacağım diye düşünürken bunu gördüm ya süper bişi bende yapıcam kızlar buna benzer bişi
Süper birşeymiş ya ne yaratıcı, ne maharetli insanlar var. Benim kızımda şimdiden kardeşini düşünüyor inşallah doğunca da böyle olurlar :) Senin oğlun kaç yaşındaydı bilimcim?
canım bir de bu süt pompası mutlaka gerekli mi? örneğin ben kabaca 3 ay yasal doğum izni + 6 ay ücretsiz izin derken 9 ay filan evde olucam, ondan sonra da bebiş ek gıdaya geçer zaten evde olduğumda süt emer diye düşünüyorum. sen ne dersin?
Evde de olsan süt pompası al derim cnm, bende uzun süre evdeydim ama işe başlayınca sağdım sütümü aslında çok da sağmadım :) çünkü az geliyordu moralim bozuluyordu ama faydası çok, bazen azı arttırıyor, bazen de çok gelir ise eğer ve o sıra çocuga emziremezsen sağıp rahatlıyorsun. Benim bi arkadaşım evde çalışmıyor, ama doğum sonrası 3. gün birden coşmuş çok sütü gelmiş memeler şişmiş bebek daha minik ememiyor çok, kalıyor kalan ağrıtıyor filan hemen koşup pompa almışlar çok rahatladım demişti.
süt pompasını elektirikli almayı düşünüyorum peki bu konuda fikir verebilir misin
Elektirkli derim, elle sağmak nedir demeyin bazen o bile insanı yoruyor. Ben Philips'ten almıştım çok da memnun kaldım, hatta deneyerek almıştım e-bebek'ten imkanı olana öyle tavsiye ederim, deneyince görüyorsun kimi deli gibi acıtıyor işkence gibi, kimi çok rahat..Bu arada süt sağma odasında çok sayıda medela görmüştüm o da ucuz ve iyiydi, memnundu kullananlar.
Bende Gebe'yi çok beğendim internette bende bayıldım ama bedenime göre bulamamıştım..Sen çok zayıf olmalısın o zaman hep XS kalmıştı. Bu arada ben de M beden bi elbise aldım oradan 55 liraya mı ne, düğünde giymek için hem sade hem şık tarzı..Ama o kadar zayıflamışım ki M beden bol geldi, mağazadaki kız kalıplarımız büyük demişti zaten alırken çok büyük almamak lazım yine internetten alacaklar için diyeyim.
Hele outlet çok uygun, geçen Kadıköy'de alelade bi mağazada hamile eteği baktım 60 tl'ydi düşünün, gömlekler 60-80 filandı..
Haydi öpüyorum hepinisii