• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

birde speedy gelen hediyeler genelde yeni doğan için geliyor 6-9 aylıklar pek gelmiyor
benimde 3-6 aylık kıyafetlere ihtiyacım var bebek için

haklısın öylede oluyor 16-17 haftada tam kesinleşiyor cinsiyet
evet 7 tl kargo çok geldi banada o yüzden vazcaydım :9:

hoşgeldin kız anası :34:

Hoşbuldum canım :49:

:54::54::54::54::54::54:

hoşgeldin tatlım.şuan sağlığın nasıl.

Hoşbulduk canım ben 1 hafta şiddetli öksürmüştüm ilaç veremedi çok küçüktü bebeğim o zaman organları yeni oluştuğu için bitkisel evde ıhlamur limon bal,süt+bal gibi şeylerle iyileşmeye çalıştım ama 1 hafta sürünce bebeğim öksürmekten aşağı inmiş düşük riski var hala 20.haftaya kadar iyi bir dinlenmeyle belki yukarı çıkabilir dedi bakalım bekliyorum sabırla.

Hoşbulduk canım ben 1 hafta şiddetli öksürmüştüm ilaç veremedi çok küçüktü bebeğim o zaman organları yeni oluştuğu için bitkisel evde ıhlamur limon bal,süt+bal gibi şeylerle iyileşmeye çalıştım ama 1 hafta sürünce bebeğim öksürmekten aşağı inmiş düşük riski var hala 20.haftaya kadar iyi bir dinlenmeyle belki yukarı çıkabilir dedi bakalım bekliyorum sabırla.

Benim bebeğimde baştan aşağı tutundu.Doktor çıkar yukarı dedi bende bekliyorum sabırla

bunaldım :ssz: offffffffffffffffff

bugün zaman geçmiyor sanki sıkıntıdan kek tariflerine bakıyorum :9: akşama yemeğim de yok temizlikte yapmam lazım 3 gündür evde hiç bişey yapmıyorum :17:

aynen evde ütüler bekliyor ben kolumu kaldırmak istemiyorum. eşim bugün için karnıyarık yapar mısın demişti ama sanırım yapamıycam :D kızlar yarın kontrole gidiyom inşallah bu sefer gösterir bacak arasını kuzum :)

Günaydın prenseslerin ve prenslerin anaları :49:

artık gözüm sizi görmüyor direk bebeklere odaklanıyorum :52::52:

dün akşam arkadaşıma gittik 9 aylık oğlu var 2 dk yerinde durmuyor sürekli mızmız ya paçamıza yapışıyor ya da ağlıyor

ne yalan söyleyim gözüm korktu bir anda :19::19::19:

:9: :9: benim kızım da bebeklikten beri tabiri caizse kök söktürdü bize :9: bir an sakin kalmazdı, geceleri sabaha dek nöber tutardık, şimdi büyüdü bide dillendi ya aman yarabbim sanırsın 18 yaşında ergen :9: dua ediyorum bu bebişim daha sakin ve dingin olsun diye. Zaten araştırıyorum sakin dingin anlamına gelen bi isim koyucam insallah kızım olursa. :nazar::emir_bebek:

ah canım geçmiş olsun, benim de 2 hafta evvel bademcikler şişti, ardından öksürük...ateş olmadı çok şükür. limonlu ılık su,zencefil,ballı süt ile filan atlattım. ama bir kaç gün çok şiddetli iltihaplı öksürük olmuştu. geçenlerde de rutin kontorl için doktora gittik, ben hastalığımı söylemedim o da herhangi olumsuz bir sey demedi.her şey yolundaydı. öksürünce bebek aşağı mı iniyormuş demek?

:9: :9: benim kızım da bebeklikten beri tabiri caizse kök söktürdü bize :9: bir an sakin kalmazdı, geceleri sabaha dek nöber tutardık, şimdi büyüdü bide dillendi ya aman yarabbim sanırsın 18 yaşında ergen :9: dua ediyorum bu bebişim daha sakin ve dingin olsun diye. Zaten araştırıyorum sakin dingin anlamına gelen bi isim koyucam insallah kızım olursa. :nazar::emir_bebek:

duru koy canım duru isimli kızlar sakin oluyor :) ilk kızının adı ne? :)

bunaldım :ssz: offffffffffffffffff

bugün zaman geçmiyor sanki sıkıntıdan kek tariflerine bakıyorum :9: akşama yemeğim de yok temizlikte yapmam lazım 3 gündür evde hiç bişey yapmıyorum :17:

aynı canım, dağ gibi çamaşır var ütü bekleyen,hiç yapasım yok. evdeki tozu hiç anlatmıyorum bile. sağolsun annem cuma yardıma gelecek, hallederiz herhalde.

aynen evde ütüler bekliyor ben kolumu kaldırmak istemiyorum. eşim bugün için karnıyarık yapar mısın demişti ama sanırım yapamıycam :D kızlar yarın kontrole gidiyom inşallah bu sefer gösterir bacak arasını kuzum :)

Tombikim benim de ütü yığıldı ve bugün yapmam lazım artık....yarına eşimin giyeceği bi şey kalmadı çünkü :30:

yemek te sıkıntı her gün ya......kabaklarım çürümeden yemeğini yapim bari:31:bi haftadır ne zamn yapmaya kalkışsam kendimi başka bi yemek yaparken buluyorum.eşim vazgeçirmiş oluyo:27:

Tombikim benim de ütü yığıldı ve bugün yapmam lazım artık....yarına eşimin giyeceği bi şey kalmadı çünkü :30:

yemek te sıkıntı her gün ya......kabaklarım çürümeden yemeğini yapim bari:31:bi haftadır ne zamn yapmaya kalkışsam kendimi başka bi yemek yaparken buluyorum.eşim vazgeçirmiş oluyo:27:

Aynen yavrum aynen :) dün gece uykulu uykulu tişört ütüledim bi tane eşim bugün giysin diye:) bi de haftaya okul açılıyor çalışırken ne yapıcam iyice yayıldım kaldım. siz iyi yetişiyosunuz walla kızlar helal olsun :)

tombikkuş ; yat dinlen keyfine bak ya şuanda 1 yer gösterseler valla direk kıvrılır uyurum :23:

renksizgökkuşağı ; direk sakin koy ancak etki eder sanki :7: inşallah bu sakin bebek olur da rahat edersin DURU benim kızımın ismi olacak inşallah

lip ; yarın eşimin arkadaşları maç izlemeye gelecek birazcık toparlamam lazım :23: :ssz:

ah canım geçmiş olsun, benim de 2 hafta evvel bademcikler şişti, ardından öksürük...ateş olmadı çok şükür. limonlu ılık su,zencefil,ballı süt ile filan atlattım. ama bir kaç gün çok şiddetli iltihaplı öksürük olmuştu. geçenlerde de rutin kontorl için doktora gittik, ben hastalığımı söylemedim o da herhangi olumsuz bir sey demedi.her şey yolundaydı. öksürünce bebek aşağı mı iniyormuş demek?
Canım bünyeden bünyeye değişir bence benimki 1 hafta sürdü bir tuttumu 2 saat sürekli öksürürdüm karnım o kadar çok ağrıdı anlatamam kuvvetli bir öksürük ciğerden geliyordu işte o zaman aşağı inmiş ayaklarımın altına yastık koyup yatıyorum sürekli evde birde oturur pozisyonda olacaksan eğer sehpa koy ayağını uzat dedi doktorum.Sen korkutma sakın kendini eğer olsaydı doktorun uyarırdı.Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Benim bebeğimde baştan aşağı tutundu.Doktor çıkar yukarı dedi bende bekliyorum sabırla
Canım inşallah çıkar dua edip dinlenmekten başka yapılacak bişey yok.

Bugün ağrım geçti ağrırsa bir daha denerim bunuda sağol durincim :16::16::16:
Dene canım faydasını görürsün geçmiş olsun.

Hiç ormayın yemek iş güç hiççekilmiyor. Bide ben soğan kokusuna karşı yemek kokusuna karşı aşırı hassaslaştım bu hamileliğimde.. Çok zor yapıyorum yani.. İlk haftalarda düsük tehlikem vardı hep yattım şimdi de iş yaparken korka korka yapıyorum fazla da uğraşmıyorum açıkçası :9:

Back
X