• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar..
Çok acayip hissediyorum kendimi.İki tane rüya gördüm ağlayarak uyandım.Rüyanın birinde kasık bölgemden ameliyat gibi birşey yapıyolardı.Safra kesemi falan patlattılar.Doktorlara ben hamileyim diyorum yok öyle birşey diyorlar.Diğer rüyamda Allahım sağlıklı uzun ömürler versin babamın vefatını görüyorum.Sürekli sessis sessiz ağlıyorum ve sonuç olarak ağlayarak uyandım.Bir saattir kendime gelemedim.Aklımdan çıkmıyor ikiside sanırım bugün psikolojim çöktü artık :14:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar..
Çok acayip hissediyorum kendimi.İki tane rüya gördüm ağlayarak uyandım.Rüyanın birinde kasık bölgemden ameliyat gibi birşey yapıyolardı.Safra kesemi falan patlattılar.Doktorlara ben hamileyim diyorum yok öyle birşey diyorlar.Diğer rüyamda Allahım sağlıklı uzun ömürlet versin babamın vefatını görüyorum.Sürekli sessis sessiz ağlıyorum ve sonuç olarak ağlayarak yandım.Bir saattir kendime gelemedim.Aklımdan çıkmıyor ikiside sanırım bugün psikolojim çöktü artık :14:

hayır olsun canım :54:

kızlar ya daha öncede söylemiştim kızıma alt açma dikicem yani ben dikmeyi çok istiyorum seviyorum dikme işini falan

sizde hangisi daha hoş arılımı uğur böcülümü ben uğur böcülü dikmeyi planlıyorum hem daha kolay geliyor hemde daha şık sanki siz ne dersiniz ??

Eki Görüntüle 788787 Eki Görüntüle 788788

çok tatlıymış ikisi de, sen ne becerikli hatunsun öyle maşallah:) böyle şeyler bebeklerin hayal dünyasını da çok geliştirir bence

kız bebek olacağı için uğur böcülü yakışır diye düşündüm ama arı mayanın da suratı çok tatlı,ikisi de güzel

kızlar ya daha öncede söylemiştim kızıma alt açma dikicem yani ben dikmeyi çok istiyorum seviyorum dikme işini falan

sizde hangisi daha hoş arılımı uğur böcülümü ben uğur böcülü dikmeyi planlıyorum hem daha kolay geliyor hemde daha şık sanki siz ne dersiniz ??

kırmızılı olan uğur böcüğü güzel:emir_bebek:

:1::1::1: ebizimki kız ama :1::1::1:
seninkine erkek derlerse ben sana erkek giysileri önerir atarım burda resmini olurmu balım :16:

hehe bakalım artık ne dicekler kız erkek bu haftasonu göstercek bebeitom:10:
ama gene de sayfada oğlu olanlar hiç atmıo heralde kız giysileri daha mı çeşitliki

Günaydın kızlar..
Çok acayip hissediyorum kendimi.İki tane rüya gördüm ağlayarak uyandım.Rüyanın birinde kasık bölgemden ameliyat gibi birşey yapıyolardı.Safra kesemi falan patlattılar.Doktorlara ben hamileyim diyorum yok öyle birşey diyorlar.Diğer rüyamda Allahım sağlıklı uzun ömürler versin babamın vefatını görüyorum.Sürekli sessis sessiz ağlıyorum ve sonuç olarak ağlayarak uyandım.Bir saattir kendime gelemedim.Aklımdan çıkmıyor ikiside sanırım bugün psikolojim çöktü artık :14:

canım gebelikte kabus görmek normal
ben de görüyorum bazen annem de sormuştu görüomusun diye
hiç bişeye yorma gördüklerini
bazen tam teşekküllü senaryo şeklinde görüyorum her detay var
hepsi hamilelikten

Günaydın kızlar..

hayır inşallah ya bugün kimse doğru düzgün uyumamış bizim topikten herkes ya çok uyanmış yada gecesi kötü geçmiş

üzülme canım rüyalar normal sıkma canını bende tuhaf bişi yaşadım gece yazdım 5-6 sayfa geride kaldı du sanada yazıymda gül

gece uyandım sıcaklanmışım gittim elimi yıkadım bacaklarımı ıslattım banyoda sonra yattım önce biraz uyuyamadım sonra tam uykuya varcam bi baktım şortum ıslak suyum geldi diye bi zıpladım yataktan sonra bi baktımki şortumu ben ıslatmışım kilot kuru kendimi güldüm sonra :1::1:

kırmızılı olan uğur böcüğü güzel:emir_bebek:

hehe bakalım artık ne dicekler kız erkek bu haftasonu göstercek bebeitom:10:
ama gene de sayfada oğlu olanlar hiç atmıo heralde kız giysileri daha mı çeşitliki
kız anneleri daha hevesli sanırım lepiciğim fakat evet kız kıyafetlerinin çeşidide çok

çok tatlıymış ikisi de, sen ne becerikli hatunsun öyle maşallah:) böyle şeyler bebeklerin hayal dünyasını da çok geliştirir bence

kız bebek olacağı için uğur böcülü yakışır diye düşündüm ama arı mayanın da suratı çok tatlı,ikisi de güzel

lip sağol tatlım fakat belkide zaten birebir aynısı yapmıcam hatta ben yüzü böyle değilde diğer siyah ve gözler şeklinde yapmayı planlıyrum o gözleri nasıl yapcamki yoksa zor olur yani
birebir aynısını dikemem farklı bir kreasyon olur benimkisi :1:

Günaydın kızlar..

Sende mi brütüs :9::9::9: Bugün kimse huzurlu bir gece geçirmemiş :50::50::50: Hayır olsun inşallah :16::16:

şuan burnuma patatesli börek kokusu geldi:56:
aha da devam edio
yahu daha sabah da nerden bulcam burda böreği
biz böyle sarmalı şekilde yufkadan yaparız o gelio görümün önüne ah ulen hep yağlı kalorili şeyleri istio canım:ssz:

Günaydın kızlar..

günaydın canım,

hayırlara gelsin inşallah, bak haytaında sana sıkıntı veren bir seyden kurtulacaksın, safra sıkıntıdır çünkü. babanın(Allah sağlıklı ve uzun ömür versin) vefatını görmen ise ömrünün uzaması demektir. Gönlünü, yüreğini ferah tut, su akarken suya anlat bitsin gitsin negatif duygular, enerjiler...

şuan burnuma patatesli börek kokusu geldi:56:
aha da devam edio
yahu daha sabah da nerden bulcam burda böreği
biz böyle sarmalı şekilde yufkadan yaparız o gelio görümün önüne ah ulen hep yağlı kalorili şeyleri istio canım:ssz:

pastane yok mu yakın çevrede :21: afiyetle yiyin :124:

hayır olsun canım :54:

İnşallah hayırdır ciddi etkilenmişim tatlım ya :26:

canım gebelikte kabus görmek normal
ben de görüyorum bazen annem de sormuştu görüomusun diye
hiç bişeye yorma gördüklerini
bazen tam teşekküllü senaryo şeklinde görüyorum her detay var
hepsi hamilelikten

Evet daha öncede söylemiştiniz normal diye canım ama ne bileyim bu kadar da ciddi ciddi yaşar gibi rüya görülmez ki
Ah bu hamilelik sen olmasan biz neylerdik :18:

hayır inşallah ya bugün kimse doğru düzgün uyumamış bizim topikten herkes ya çok uyanmış yada gecesi kötü geçmiş

üzülme canım rüyalar normal sıkma canını bende tuhaf bişi yaşadım gece yazdım 5-6 sayfa geride kaldı du sanada yazıymda gül

gece uyandım sıcaklanmışım gittim elimi yıkadım bacaklarımı ıslattım banyoda sonra yattım önce biraz uyuyamadım sonra tam uykuya varcam bi baktım şortum ıslak suyum geldi diye bi zıpladım yataktan sonra bi baktımki şortumu ben ıslatmışım kilot kuru kendimi güldüm sonra :1::1:

Evet maşallahımız var valla bu nasıl bir gceymiş böyle hepimizi sıradan geçirmiş..
Yazmakla iyi ettin canım çünkü geçmiş okuyacak halim yok bugün bir kaç sayfa bakabildim onda da senin arın ile uğur böcüğün gözüme çarptı.İkisi de çok güzel ama arı daha hoş sanki :42:

Nasıl da yerleşmiş bilinç altına suyun gelecek doğum başlayacak falan diye ah kıyamam ne biçim irkilmişsindir ya :44:
Ama sevimli irkilmeler bunlar heralde :1:

kız ben ilk 3 ayda çok kilo aldığım için bana pasta börek çörek yasak, sizin canınız maşallah hep pişi-börek çekio :)
öğlen yemeğimi sayıyıyım mı size: brokoli,yoğurt,taze fasulye...

Sende mi brütüs :9::9::9: Bugün kimse huzurlu bir gece geçirmemiş :50::50::50: Hayır olsun inşallah :16::16:

Bende ya bende :44: Hayırlara çıksın cidden hepimizde var birşey :53:

günaydın canım,

hayırlara gelsin inşallah, bak haytaında sana sıkıntı veren bir seyden kurtulacaksın, safra sıkıntıdır çünkü. babanın(Allah sağlıklı ve uzun ömür versin) vefatını görmen ise ömrünün uzaması demektir. Gönlünü, yüreğini ferah tut, su akarken suya anlat bitsin gitsin negatif duygular, enerjiler...

Amin canım hayırlara çıksın inşallah.Yorumun ve desteğin için çok teşekkürler.Rüyayı görürken mahvoluyorsun ama tabirleri o kadarda kötü olmuyormuş demek ki :44: İçimi ferah tutsam düşünmesem iyi olacak tekrar sağol canım.

kız ben ilk 3 ayda çok kilo aldığım için bana pasta börek çörek yasak, sizin canınız maşallah hep pişi-börek çekio :)
öğlen yemeğimi sayıyıyım mı size: brokoli,yoğurt,taze fasulye...

ahhhhh tam benlik ya :1::1::1: böyle otçul inek gibiyim ver otu sabah akşam yerim :26::26:

bolfolik asit

ADALY umarım biraz daha iyisindir şimdi yüzün gülsün biraz
bebikini düşün onun gülümsemesini ve kokusunu hisset

kızlar ya bişi dicem size benim ellerimde hafif şişlikler başladı sanırım 1 haftadır alyansım parmağımı acıtmaya başladı iki gündür çıkardım takamıyorum oğlumdada böyle olmuştum alyansımı takamadım uzun süre
sizinde başladımı şişlikler ufaktan?

Uğur böcüklü olan çok hoş tatlım satılmıyormu bu bizde alsak ben yapamam böyle şeyleri el becerim sıfırdır.

Günaydın kızlar..
Hayır olsun tatlım takma sakın kafana hamilelikte çok yoğun oluyormuş bende sürekli hırsız giriyo evime onu görüyorum böyle hırsızla burun buruna geliyoruz bağırıyorum ama sesim çıkmıyor,ağlayarak uyanıyorum hep kaç gündür Allah hayırlara çıkarsın inşallah.

Back
X