• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Sevgili anne adaylarımmmmm

kitap okuyormusunuz bebeklerle ilgili.Ben TRACY HOGG Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler ve SABİHA PAKTUNA KESKİN'in Çalışan Anne ve Çocuğu adlı kitapları okuyorum kesinlikle tavsiye ederim çok faydalı bilgiler var.

Son düzenleme:
çok erken başlamış leğen kemiği ağrın

kızlar size kötü bir haberim var 8.ay civarında en alttaki kaburgalarınız batıcak vucudunuza büyük ihtimal bunu gebelerin %95inden duydum ben
ama bende oğlumda olmadı şükürki vede karnım çok büyüktü ona rağmen öyle bir baskı olmadı kaburgalarıma inşallah bakalım bundada olmaz

:18::18::18:

Arkadaşım anlatıyor; benim oğlan kafasını bi dayıyordu iki göğsümün arasına denk gelen yere sanki aşağıdanda ayaklarıyla kendini yukarıya itiyor gibi, yalvarıyordum oğlum nolur az çekil bütün kaburgalarımı kıracaksın diye..Demek ki doğruymuş ben hadi be diyordum.

kitap okuyormusunuz bebeklerle ilgili.Ben TRACY HOGG Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler ve SABİHA PAKTUNA KESKİN'in Çalışan Anne ve Çocuğu adlı kitapları okuyorum kesinlikle tavsiye ederim çok faydalı bilgiler var.

bebeğinizi beklerken sizi neler bekler okuyorum ay ay

Kızlar bazı zamanlarda birden bire derin nefes alırken birkaç kez yaşadım göbeğimde elektrik çarpması gibi ya da kas sıkışması mı krampı mı anlamadım ani bir refleks oluşuyor sizde de oldu mu hiç?

kızlar az önce tuhaf bişi oldu ya çok korktum bizim şirket dükkan gibi yol üzerinde biri girdi içeri kapkara üstlü başı yırtık pırtık bir adam iri yarı elinde ayetel kürsi bunu dağırıyorum allah için dedi sonra başladı saymaya sende büyü var bilmem ne bide kafası iyi gibi git demeye korkuyorum istemiyorum aytel kürsi falan şöylede böylede ben para için gezmiyormda bide o an yanımda kimsede yok bir korktumki çantada kendinde tarafta masamın yanına kadar geldi alıp kaçıcak diyorum kendime bi yandan gözü çantaya bakıyor sen fakirsin demi diyor bana cebinde 100tl yok bende yok diyorum 50 yokmu diyo yok diyorum sonra dedi sende düğüm var elinde bir yumak iplik aha bunu çözdüm çözersem gönlünden ne kopar dedi bende sustum söyle söyle diyor bana ay çok korktum kızlar mutfaktan çaycıyı çağırdım oda bayan zaten o geldi yanıma sonra çantamı aldım kucağıma para vermek bahanesiyle para çıkar elime koy diyor adam çıkarıdm 10 tl varmış koydum aldı gitti birde 20lik gördü çıkarırken diyoki onuda ver üflüm geri verim
ay kabus gibiydi ya yukardan biri indi o ara erkek bunu görünce lütfen dışarı çıkarmısınız dedi adam gitti ama çok korktum :14::14::14:

Ayy canım Allah korusun dikkat et benim işyerinde de oldu öyle bişey kapıyı kapatıyorum artık birde kamera var bizde kameradan bakmadan açmıyorum kapıyı devir çok kötü insanlar emek vererek bişeyler yapmıyorlar dilenciler,tinerciler aldı başını gidiyor artık kapı kapı dolaşıyorlar bide musallat oluyorlar kovsanda yüzsüzlük edenleri var Allah'a emanet olalım ne diyeyim.

benim teyzem gözümün önünde olunca :ssz: her ay neler çektiğini görüyorum

yatamıyor diye çok dalga geçiyordum onunla başıma geldi:37:

aranızda bebeğinin ilk hareketlerını hısseden oldugumu ya ben bagırsak hareketımı yoksa bebekmı pek kestıremıyorumda...

Kizlar biliyorsunuz 2.kizim geliyor.15+3 de gidibce % 80 kiz dedi dr 3 gun sonra kan testi sonucumu almaya gittim.ben birsey soylemeden gel cinsiyete bir dahabakalimdedi.bakti goremiyorum dedi.kafam karisti ama ben kiz diye seviyorum yine.degisiklik olurmu dedigimde herzman bir yanilma payi vardir dedi.

Son düzenleme:
:18::18::18:

Arkadaşım anlatıyor; benim oğlan kafasını bi dayıyordu iki göğsümün arasına denk gelen yere sanki aşağıdanda ayaklarıyla kendini yukarıya itiyor gibi, yalvarıyordum oğlum nolur az çekil bütün kaburgalarımı kıracaksın diye..Demek ki doğruymuş ben hadi be diyordum.
o kadar yoğun olurmu bilmem ama kaburga ağrısını dediğim gibi çok kişiden duydum hatta banada ağrıyomu deyince ağrıyor tabi diyordum nazar değmesin diye :9::9:
Kızlar bazı zamanlarda birden bire derin nefes alırken birkaç kez yaşadım göbeğimde elektrik çarpması gibi ya da kas sıkışması mı krampı mı anlamadım ani bir refleks oluşuyor sizde de oldu mu hiç?
bende olmuyor bu dediğin
Ayy canım Allah korusun dikkat et benim işyerinde de oldu öyle bişey kapıyı kapatıyorum artık birde kamera var bizde kameradan bakmadan açmıyorum kapıyı devir çok kötü insanlar emek vererek bişeyler yapmıyorlar dilenciler,tinerciler aldı başını gidiyor artık kapı kapı dolaşıyorlar bide musallat oluyorlar kovsanda yüzsüzlük edenleri var Allah'a emanet olalım ne diyeyim.
ay evet ya manyağın biri ne yapacakları belli olmuyor
Kizlar biliyorsunuz 2.kizim geliyor.15+3 de gidibce % 80 kiz dedi dr 3 gun sonra kan testi sonucumu almaya gittim.ben birsey soylemeden gel cinsiyete bir dahabakalimdedi.bakti goremiyorum dedi.kafam karisti ama ben kiz diye seviyorum yine.degisiklik olurmu dedigimde herzman bir yanilma payi vardir dedi.

senin 2.kız sanıyordum ben
daha doğrusu ikinci gebeliğin sanıyordum 3 müydü ?

TRACY HOGG Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler kitabını bende okuyorum canım özellikle gece uyuyamayan çocuklar ile ilgili kısımı okuyorum gerçekten çok faydalı bilgiler vermiş

çok iyi yapmışsın durin, ben de düşünüyorum ama tatildi, misafirdi derken çarşıya çıkmaya vakit bulamadım. bu dediğin kitapları araştırayım:)

Nasıl canım memnunmusun alalımmı bizde?

çok memnunum genelde yaşadığım detayları anlatıyor ve tabi ne yapmam gerektiğini de

hadi hayırlı olsun kızçen :nazar:

bebeğinizi beklerken sizi neler bekler okuyorum ay ay

çok iyi yapmışsın durin, ben de düşünüyorum ama tatildi, misafirdi derken çarşıya çıkmaya vakit bulamadım. bu dediğin kitapları araştırayım:)

Canım netten sipariş verebilirsin Tracy Hogg hepsi burada dan aldım Diğerini butik bebe de bulabilirsin indirimli oluyor hemde.

ADALY umarım biraz daha iyisindir şimdi yüzün gülsün biraz
bebikini düşün onun gülümsemesini ve kokusunu hisset

kızlar ya bişi dicem size benim ellerimde hafif şişlikler başladı sanırım 1 haftadır alyansım parmağımı acıtmaya başladı iki gündür çıkardım takamıyorum oğlumdada böyle olmuştum alyansımı takamadım uzun süre
sizinde başladımı şişlikler ufaktan?

Şimdi denedim benimkisi de çıkmıyor. Akşama sabunla çıkartayım bari. Yazık olcak yoksa alyansa :5:

yüz üstü yatamıyorum
sırt üstü yatınca sankiüstüme birisi oturuyor gibi oluyorum
buakşam yastıkla yatmayı deneyeceğim işe yarayacağını düşünüyorum.

Bende dün akşam denedim canım. Sabah yastık yerdeydi :1:

Back
X