• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

:18::18::18:

Arkadaşım anlatıyor; benim oğlan kafasını bi dayıyordu iki göğsümün arasına denk gelen yere sanki aşağıdanda ayaklarıyla kendini yukarıya itiyor gibi, yalvarıyordum oğlum nolur az çekil bütün kaburgalarımı kıracaksın diye..Demek ki doğruymuş ben hadi be diyordum.

benimde ikinci kız büşranurum sağ kaburgamın altından çıkmazdı durmadan kafa atardı bazen ağrıdan acıdan ağlayasım gelirdi.doğumdan sonra bile 4-5ay sağ kaburga kemiğim sızlamıştı kötü oluyo hakketen yaaa inşallah elifnurumuz böyle yapmaz uslu durur:49::49::9::9:

teyzemde bugün doktora gitti şekeri yüksekti zaten iyice yükselmiş
tatlıların hepsi ayrıca kavun,üzüm,incir yasaklamıs 1750 ymiş bebek 29. haftasında falan:2::2:
fazla kilonun bebeğe yararı olmaz demiş çok üzüldüm inşallah normale döner

tatlıların hepsi ayrıca kavun,üzüm,incir yasaklamıs 1750 ymiş bebek 29. haftasında falan:2::2:

Tez zamanda normale döner inşallah canım teyzen geçmiş olsun diyeyim .

inş normale döner canım.çok geçmiş olsun...

Afiyet bal şeker olsun yarasın inşallaaaahh :27::27:

Bende sanırım yarım litre sütü diktim kafaya bi tatlı geldi bi tatlı geldi anlatamam :52::52:

saol kuzum sana da afiyet olsun yarasın...ben hala süt içemiyorum yaaa....içiyorum da haftada bir falan:27:

ama onun yerine ayran yoğurt peynir bol bol yiyorum içiyorummm:34:

O da bir şey ama onlar da sütten yapılıyor nasıl olsa canım :1:

yani bende öyle düşünüyorum....dr um olsun sen yine de iç dedi ama zorla da olmuyo ki bacım...mesela alışverişe gittiğimizde balık alcam.somon....yemeye calıscam.....ben zekasını etkilediğini düşünüyorum gerçekten.haftada 400 gr yemek gerekiyomus....:31:o kadar olmasa da bi hafta arayla yiyebilirim belki..ceviz hiç yiyemiyorum :50: süt e de alışırsam tamamdır bu iş inş:1:

slm güzel anneler işe başladığım için çok fazla giremiyorum inşallah alışıp normal hayatıma başlayabilirim, geçmişi okuma fırsatım olmadı ama umarım herkes iyidir, iyi olmayanlara allah yardım etsin inşallah, hepinize mutlu, güzel , keyifli sevdiklerinizle birlikte bir gün geçirmenizi dilerim görüşmek üzere

yani bende öyle düşünüyorum....dr um olsun sen yine de iç dedi ama zorla da olmuyo ki bacım...mesela alışverişe gittiğimizde balık alcam.somon....yemeye calıscam.....ben zekasını etkilediğini düşünüyorum gerçekten.haftada 400 gr yemek gerekiyomus....:31:o kadar olmasa da bi hafta arayla yiyebilirim belki..ceviz hiç yiyemiyorum :50: süt e de alışırsam tamamdır bu iş inş:1:

balık konusu da bende karışık bak.En son bayramda yarım ekmek arası şeklinde yedim o kadar.Arada alayım diyorum unutuyorum balık gerekliymiş evet.E tabi ceviz de ondan hallice :1:

Canim balik faydali fakat doktorumun bana yaptığı uyariyi soylemek isterim.kucuk baliklar yani hamsi,levrek,cipura vb baliklar yemeli büyük baliklar civa icerdigi icin onerilmiyor gebelikte.faydali biseyyemek isterken yanlis yapma diye yazmak istedim.birde kalamar ve midye den de uzak dur demisti.

Canim balik faydali fakat doktorumun bana yaptığı uyariyi soylemek isterim.kucuk baliklar yani hamsi,levrek,cipura vb baliklar yemeli büyük baliklar civa icerdigi icin onerilmiyor gebelikte.faydali biseyyemek isterken yanlis yapma diye yazmak istedim.birde kalamar ve midye den de uzak dur demisti.

biliyordum ama yine de teşekkür ederim tatlım:16:

normalde hepsinde az da olsa cıva bulunuyomuş balıkların ama dediğin gibi en az olanını yememiz gerekiyor.somonda da azmış diye biliyorum,teyzemin dr u önermişti ona.o yüzden onu almayı düşündüm bende..netten de baktım cıva oranı en azolan balıklar arasında:34:

biliyordum ama yine de teşekkür ederim tatlım:16:

normalde hepsinde az da olsa cıva bulunuyomuş balıkların ama dediğin gibi en az olanını yememiz gerekiyor.somonda da azmış diye biliyorum,teyzemin dr u önermişti ona.o yüzden onu almayı düşündüm bende..netten de baktım cıva oranı en azolan balıklar arasında:34:

Himm iyi o zaman buyuk balik kategorisine giriyo diye oyle dedim.bakmamistim civa oranına. Hem pisirmeside en kolay balik digerleri temizlemesi bi dert kilcik ayiklamasi ayri dert. Somonda zaten kucuk bir dilim yetiyoda artiyo bile.

Doktorun çok iyiymiş, sen ona güven..benim gb ilaçlarını iç sabah akşam aksatmadan gerekirse..Amniyosentez haftasına vardığımda herkes beni yapmaya ikna etmeye çalışmıştı..Ben inadına düşük riski var diye yaptrmadım..o yüzden detaylıyı bekledim..ve detaylım çok iyi çıktı çok şükür.Senin de öyle olacak mutlaka..

İlacımı alıcam şimdi doktor yazıcak . Y güvenip devam edicem yada o doktora gidip bi görünecem ;)))

Onun buyuk kucukle degil de dip balik olup olmamasiyla alakasi var.dip balik yemek yasak.bir de ciftlik baligi degil de deniz baligi tercih edin azicik daha sabredin bol bol balik yiyicez ins ben midye kokorec yemistim valla:))

hanimlar hayirli günler herkese.benim kanama aksam kesiliyo oh be diyip sevinirken sabah ilk idrarda yine kipkirmizi gelmeye basliyo :( Rabbim korusun insallah yavrularimi aslında kanamam tam adet donemimde geldi.acaba bunye durduramadı ayni zamanda adet mi oluyorum.stres yapmiyim diyorum ama kanamayi görünce gozumden yaşlar suzuluyo.. Allahim yavrularimi korusun 4 sene sonunda kavustugum sevincim doguma kadar yavrularimi kucagimda gorene kadar sürdürsun..acilarini gostermesin..

hanimlar hayirli günler herkese.benim kanama aksam kesiliyo oh be diyip sevinirken sabah ilk idrarda yine kipkirmizi gelmeye basliyo :( Rabbim korusun insallah yavrularimi aslında kanamam tam adet donemimde geldi.acaba bunye durduramadı ayni zamanda adet mi oluyorum.stres yapmiyim diyorum ama kanamayi görünce gozumden yaşlar suzuluyo.. Allahim yavrularimi korusun 4 sene sonunda kavustugum sevincim doguma kadar yavrularimi kucagimda gorene kadar sürdürsun..acilarini gostermesin..

inşalla artıkkesilir kanaman yaçok üzülüyorum böyle duyunca ben.Allah korusun seni.çok dikkat et hiç kalkma yerinden

balık konusu da bende karışık bak.En son bayramda yarım ekmek arası şeklinde yedim o kadar.Arada alayım diyorum unutuyorum balık gerekliymiş evet.E tabi ceviz de ondan hallice :1:

biz klasik haftada 2 kez yiyoruz, bir gün evde fırında, bir günde dışarda ızgara. ben de işte çok aşırı severek deil de mecburen yiyorum, ama önceden çok severdim. bir de balık sezonunun açılmasını beklemek lazım bu sene çok palamut olacakmış.

bizim eskiden çok bilmiş bi müdürümüz vardı da, kendisi her seyden anladığını savunurdu, somon dışındaki balıkların faydası yokmuş hamilelere diye bir tezi vardı. somon da bu sıcakta yenmiyor ki, ben toplam 2-3 defa yedim hamileliğimin başından beri. ama hamsiyi, barbunu, levreği ver her gün yerim:)

Back
X