2014 Şubat Anneleri

:52: :52: hahahahhaha ben de sevindim kendi adıma:)))

ayy hadi hayırlı haberler alın inşallah gösterir seninki şeyini:) benimki her seferinde açıyor mubarek:))))) çabuk yaz buraya ayy hatta dur bana özelden ya da cepten mesaj at meraktan çatlarım....

Ben de sadece sizin adınıza sevinmekle kaldım benim libidolar öldü çünkü :ssz:

Yarın ilk işim çıkınca sana cepten mesaj atmak olacak o zaman açarsa tabiiii :51:

Bu arada git aldıklarıma bak bakalım beğenecek misin jelibonum :21:

Ablamlar gecen yıl yogun ısrarlarım karsısında yıgenıme çağan adını koydular Çağan Irmak'ın ışlerıne olan hayranlıgım yuzunden bence cok yakıstı adına yakısır bayram yerı gıbı evlerıne mutluluk huzur bereket geldı :) Naçisane tavsiyem Çağan yönünde :58:

bende beğendim anlamlı olsun istiyodum zaten inş bizede mutluluk getirir:)

kız olsa hazırdı ismi asya :) ama erkek hiç düşünmemiştim çağanı çok beğendim ama kararsız kaldık zor işmiş ya

sorma yaa zor işş....asya çok güzel isim ben baya isim yazdım verdim eşime ama neymiş arapça kökenli koymazmış,öz türkçe isim koyacakmış...bir siteye girdik baktık tabi saçma sapan isimler katun aybala gibi:))) aralarından beğendiklerimizi seçip kağıda yazdık dur sıralıyorum:)

ezgi,selin,pelin,gökçe,yeşim,defne....derken aralarında yeşim ağır bastı ama aklım defnede de kaldı:)

Allahım bu evladını senin sağlıkla sıhhatle kucağına versin inşallah...ben de ilk evladımı 6 haftalıkken kaybettim ama ilk düşük normal kabul edildiği için bakılmadı bile şimdiki duruyor ama içimden iyi şeyler geçirmeye çalışsam da bazen korkuyorum:( rabbime emanetiz yapcak hiçbirşeyim yookk:((( kilonu ise sorun etme eğer dengeli beslenirsen hamilelik kilosu hariç fazla almazsın yani dert etme,sonra birr birrrr verirsin o kiloları:) şu eşle asker arkadaşı olma konusuna gelirsek;burda çoğu kişi çocuğun nasıl yapıldığını bilem unutmuş durumda:))))))))))))) ben ise bu topiğin libidoları en yüksek hatunuyum:) ama aylardık tık yoktu taaa kiii düne kadar:)))) oldu en sonunda kızlar olduuu eski günlerdeki gibi karı koca olabildik:))) biraz şeyim ağrıdı ama olsun rahatladım:)

Amin canım ınsallah. Hepimizin evladıyla beraber inşallah. Eşlerle kankalık durumuna degıl ama yalnız olmadıgıma sevındım zira bizimki dunyada tek hamıle senmısın şeklinde gece homurdanmalarını iş çıkışı homurdanmalarına çevirmiş durumda :) 20. haftadaki kontrolden sonra düşünebilirizle geçiştirmeye cabalıyorum o zamana kadar bir yedek bulmazsa tabi :)) bu arada hala düzenli gittiğim bi dr yok. istanbul sarıyerdeyim önerileri almak isterim libiondan öpüyorum seni muju :))

sorma yaa zor işş....asya çok güzel isim ben baya isim yazdım verdim eşime ama neymiş arapça kökenli koymazmış,öz türkçe isim koyacakmış...bir siteye girdik baktık tabi saçma sapan isimler katun aybala gibi:))) aralarından beğendiklerimizi seçip kağıda yazdık dur sıralıyorum:)

ezgi,selin,pelin,gökçe,yeşim,defne....derken aralarında yeşim ağır bastı ama aklım defnede de kaldı:)

gökçe de çok güzel aybala değilde aybüke olabilir:)

canımsın huzunbaz benım ılk gebelıgım o kadar acemı o kadar hıçbilmezimki anlatamam. bu doğum izinleri yıllık rapor hakları en verımlı nasıl kullanılır hıc bılmıyorum dogum şubatta tatil bitio doğum başlıo 95 kiloyla hamıle kaldım daha sımdıden cok zor kaldırıorum kendımı kromzom problemlerı nedenıyle 3 bebişimi 6 haftalıkken kaybettım yat yat bi baktım gezegen kadar gobek yapmısım hala bebegı hıssedemıyorum allahım butun kotu enerjımı akıttım sıze dogru kızlar acemılıgımı bagıslayın oğluşum için endıselıyım ya mıadını dolduramadan gelcem dıye tutturursa ya bu da bı problem yaratırsa. Eşimle asker arkadası oluşumuzu falan da hıc saymıyorum aylardır tık yok... Allahım yareppim sana gelıoree :)
canım bizim senle çoğu durumumuz aynı 99 ile hamile kaldım ve kilodan dolayı bazen nefes problemleri yaşıyorum hep yatasım var ve sürekli tartıdayım 4 kilo aldığım için ve bebeğimi göbeğimden göremiyorum :) . benim de ilk hamileliğim çok isteyerek hamile kaldım yani kendimi hazır hissederek ama şimdi korkuyorum erken gelirse diye çünkü kilom olduğu için normal doğum yaparsam çok zorlancam gibi geliyor.izin olayını yanlış hatırlamıyorsam sen demiştin az önce ben karne dönemini 37 hafta olarak kapatıcam geri kalanlarını doğum sonrasına kullancam 15 haftayı yani sonra da rapor alıp dönemi bitircem eğer bir değişik olmazsa okulların açılacağı diğer dönem de 20+40+20 rapor alınabiliyormuş (yeni doğum yapan arkadaşım bu dönem öyle yapacak) ben de öyle yapcam yaklaşık 10 aylık olucak bebeğim. tabi hepsi kısmet inşallah evdeki hesap çarşıya uyar

Ben de sadece sizin adınıza sevinmekle kaldım benim libidolar öldü çünkü :ssz:

Yarın ilk işim çıkınca sana cepten mesaj atmak olacak o zaman açarsa tabiiii :51:

Bu arada git aldıklarıma bak bakalım beğenecek misin jelibonum :21:

facede mi??? hemen bakayım:) ben hiçbirşey almadım....almayı da düşünmüyorum 30.haftaya kadar....bu arada defne mi yeşim mi?

Amin canım ınsallah. Hepimizin evladıyla beraber inşallah. Eşlerle kankalık durumuna degıl ama yalnız olmadıgıma sevındım zira bizimki dunyada tek hamıle senmısın şeklinde gece homurdanmalarını iş çıkışı homurdanmalarına çevirmiş durumda :) 20. haftadaki kontrolden sonra düşünebilirizle geçiştirmeye cabalıyorum o zamana kadar bir yedek bulmazsa tabi :)) bu arada hala düzenli gittiğim bi dr yok. istanbul sarıyerdeyim önerileri almak isterim libiondan öpüyorum seni muju :))

hehe ama sizinkisi riskli bir durum yaa kocan sabretmeyi bilmeli olmadı sen ona artık yüzeysel birşeyler yap:)

facede mi??? hemen bakayım:) ben hiçbirşey almadım....almayı da düşünmüyorum 30.haftaya kadar....bu arada defne mi yeşim mi?

Yok kız buraya ekliyoruz ya hani bi konu var aldıklarımızı diye orası işte..Niyetin almamak ise valla helal olsun ben dayanamadım.Bana göre Defne eşime göre Yeşim :44:

canım bizim senle çoğu durumumuz aynı 99 ile hamile kaldım ve kilodan dolayı bazen nefes problemleri yaşıyorum hep yatasım var ve sürekli tartıdayım 4 kilo aldığım için ve bebeğimi göbeğimden göremiyorum :) . benim de ilk hamileliğim çok isteyerek hamile kaldım yani kendimi hazır hissederek ama şimdi korkuyorum erken gelirse diye çünkü kilom olduğu için normal doğum yaparsam çok zorlancam gibi geliyor.izin olayını yanlış hatırlamıyorsam sen demiştin az önce ben karne dönemini 37 hafta olarak kapatıcam geri kalanlarını doğum sonrasına kullancam 15 haftayı yani sonra da rapor alıp dönemi bitircem eğer bir değişik olmazsa okulların açılacağı diğer dönem de 20+40+20 rapor alınabiliyormuş (yeni doğum yapan arkadaşım bu dönem öyle yapacak) ben de öyle yapcam yaklaşık 10 aylık olucak bebeğim. tabi hepsi kısmet inşallah evdeki hesap çarşıya uyar

kuzum benım konustugum bır ıkı dr a gore bizim sezeryan normal doguma gore ımkansız yag dokularından dıkıs tutmuyormus cogu bolgenın yaglarını toplamak zorunda kalabıldıklerını soyledıler ayrıca kemık yapısı kiloyu tasımaya alışkın ve zayıf annelere gore daha esnek oldugundan normal dogum yarı yarıyaya yakın olarak kolaylasıyormus.zaten bu kolaylık sebebınden erken hazneye ınıyormus yavrularımız... allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah muju kuzum :21:

Selam canlarim.cok yoruldum bugun ya..kv.leri yemege aldim.ev temizle yemk yap pasta yap.onlar gidince ütü yap derken cok yoruldum.simdi bitti isim.

Günaydım anneler ve kendini anne hissedenler.Bal tadında geçsin gününüz.Ben gece benim adamla kavga ettim de az tadım az tuzum az :1:

Noluyo bu kocalara bacim yaw.asil bunlari kaynar kazana atmali:27:

Evet maalesef çalışıyorum :14::14::14: Ve boğazlarım şiş ve sesim travestiler gibi :14::14::14:

Ne oldu :26::26::26:

Gecmis olsun kuzum:16:

bende tansiyon problemi olmuyor ama aşırı baş ağrısı çekiyorum hiç geçmiyor
baş ağrısı problemi yaşayan var mı ??

Merhaba.bende migren var.uc aydir bas agrisi yoktu.ama uc gundur gecmeyen bi bas agrim var.ilac kullanamiyorum da.tulbentle falan başımi bagliyorum.yada sicak suya yarim cay kaşığı kekik atip süzüyorum.az da seker atip iciyorum.kisa bi sure de olsa sinlendiriyo.

Canım kekik zararlı değil mi bebişe. Ben tam bilmiyorum ama böyle bitkisel şeyler kullanırken doktora sorsan iyi olur. Bilindiğim kadarıyla sadece ıhlamur ve papatya içebiliriz.

Tatlim hamile olduğumu ogrendigimden beri bitKi cayi icmiyodum.migrenim var uc gundur basim agriyo.dun dayanamadim.ilac falan da kullanamiyorum malum.arastirdim netten.zararli degil yaziyo.hatta hamilelikte grip falan olanlar da icebilir yaziyodu.zaten oyle koca bi bardak icmiyrm.bi cay bardagi kadar.:31:

Laurana bacim nerdesin sana sesleniyorum Adana'da kebapcidan:)

Kizzzz sen adanalara geldin de bana haber vermedin mi.bi kahvemi cayimi icerdin.yok onlari icmiom dersen ev yapimi visne suyum da vardi:1:ask olsun spse bacim:31:

kıs hakkaten yoktu haberim ve maşallah ne ara 14 sayfa olmuş:) çok tatlı hepsi ama unisex almayı başarabilmişsin:) özellikle yeşil kurbalı body acaip hoşuma gitti...inşallah hayırlısı olur ama kız kıyafetleri çook daha çeşitli erkeklere göre şanslıyım bu konuda:)

Ohhoo sen nasıl oldu da görmedin orayı ya kuzum şaşırdım..Neyse evet başardım cinssiz birşeyler almayı :D o yeşil kurbağalının mavi bıyıklısı da vardı ama o olmazdı haliyle :) İnşallah güzel günlerde giymeyi nasip eder Rabbim bu cicileri bebişlerimize.Ayrıca evet cicili bicili giydirebileceksin kuzunu sen de ballısın baya :))

ne var ne yok tatlışlar eşim ve kızım markete gitti bakayım dedim o sırada :3::3:

Biz iyiyiz canım seni sormalı:)

Ohhoo sen nasıl oldu da görmedin orayı ya kuzum şaşırdım..Neyse evet başardım cinssiz birşeyler almayı :D o yeşil kurbağalının mavi bıyıklısı da vardı ama o olmazdı haliyle :) İnşallah güzel günlerde giymeyi nasip eder Rabbim bu cicileri bebişlerimize.Ayrıca evet cicili bicili giydirebileceksin kuzunu sen de ballısın baya :))

Biz iyiyiz canım seni sormalı:)

bende iyiyim canım yarın haber bekliyoruz sizden hadi hayırlısı :112:

Back
X