2014 Şubat Anneleri

güle güle kullan rahat yatıyormusun bari bununla yani normal yastıkla yatmakla bunla yatmak arasında farkı fark ettinmi ???

prolet çok güldüm zımbırtına erinmedende yapmışsın :9:

Valla bende gülüyorum şuan. Hiç üşenmemişim size sevimli görüncem diye :8:
Yeni şekil buldukça ekledim bi de oraya :27:

canım hamile kalmadan önce içiyordum ama dört aydır ağzıma sürmedim birinden duydum ondan beridir kullanmıyorum doktora her gittiğimde sorucam diyorum ama yavruyu görünce uçuyor gidiyor kafadan :18::18::18:

soda zararın aksine yararlı arkadaşım
içerisinde magnezyum calsiyum potasyum sodyum gibi bi çok yararlı mineral var, ben günlük bir tane içmeye özen gösteriyorum çünkü bu mineralleri başka türlü pek alamıyorum ben

canım hamile kalmadan önce içiyordum ama dört aydır ağzıma sürmedim birinden duydum ondan beridir kullanmıyorum doktora her gittiğimde sorucam diyorum ama yavruyu görünce uçuyor gidiyor kafadan :18::18::18:

Neden içmiyorsun :26::26::26:

güle güle kullan rahat yatıyormusun bari bununla yani normal yastıkla yatmakla bunla yatmak arasında farkı fark ettinmi ???

prolet çok güldüm zımbırtına erinmedende yapmışsın :9:

Evet rahat ediyorum. Ben hep soluma yatıyorum kışın sorun yok eşime sarılıyorum ama yazın sarılacak birşeyler gerekiyor.:27::27::27: Normalde pek aramam ama hamielikte göbeğime baskı yapıyordu o yüzden aldım :34::34::34:

Evet rahat ediyorum. Ben hep soluma yatıyorum kışın sorun yok eşime sarılıyorum ama yazın sarılacak birşeyler gerekiyor.:27::27::27: Normalde pek aramam ama hamielikte göbeğime baskı yapıyordu o yüzden aldım :34::34::34:

yani ben daha çok şunu merak ediyorum bacak arasına yastık koymakla bu çok fark ediyormu onu merak ediyorum
eğer bi kaç gün önce deneyimlediysen sarılmak dışında bana aradaki farkı yüzde olarak söylermisin ?

biraz zor bir soru oldu ama :26::1:

yani ben daha çok şunu merak ediyorum bacak arasına yastık koymakla bu çok fark ediyormu onu merak ediyorum
eğer bi kaç gün önce deneyimlediysen sarılmak dışında bana aradaki farkı yüzde olarak söylermisin ?

Ya şöle söleyim şimdi bacak arana yastık aldığın zaman öne arkaya kayma durumu oluyor o yüzden sıkıntı oluyor birde normal yastık kooyduğunda bacak arandan fırlıyor uyuduğunda ama bu sürekli orda :27::27::27: Ama çok zaruride değil yani yastıklada idare edilebilir.Ben hem sarılmak için hemde bacak arası yastık arası için yastık alıyordum eşim isyan etti yastıklardan bana yer kalmıyor diye ondan aldım ben :9::9::9:

valla canım birinden öyle duyunca içemiyorum dediğim gibi doktorada soramadım içim rahat etmiyor, aslında mide bulantıma iyi gelecekse neden içmiyeyim :34::34::34: aslında bir kusabilsem sadece bulanıyor bu daha kötü gerçekten

Çoğu kişi soda asitli iyi değil diye biliyor ama öyle değil.Çoğu beslenme uzmanı günde bir soda öneriyor en azından :34::34::34:

Canım durumuna üzüldüm senı benden daha ıyı kımse anlayamaz. bu dr kabusu bıtmedı bıtmıcek sanırım cogumuz ıcın. bizim genetık sorunlarımız da vardı eger durumun uygunsa maddı olarak sadece bır kez gıttıgım bı periontologu onerebılırım. prof dr recep has. tam 45 dk ultrasonda ınceledı ınan kemıklerını omurlarını saydı kılcal damarlarına kadar kontrol ettı sonunda cvs yaptırmaya gerek olmadıgına karar verdık en sancılı sürecımızı atlattık bebegımızde allaha cok sukur kı saglık problemı yok. internetten araştır bı ıstersen. allah yardımcın olsun. ben nerdeyse 100 kg oldum kurdeşendi ödemdi derken hop 95 cıktım bu sabah moral bozmayacak sadece bebekle ılgılenecek dr yok gıbı bısey maalesef. zaten cok streslı donemımızı ıyıce germekten baska bı ıse yaramıolar eve ebe falanmı cagırsak bı tencere sıcak suyla dogum ohh valla ıyıden ıyıye bunu dusunmeye baslamıstım :)) takma kafana drun soyledıklerını sen bebeınle ılgılı kısımları dınle dıgerlerını söyle bir duy yeter Rabbim yardımcımız olsun...

takmiyorum kafama da sadece guvenim azaldi bundan once ki teshisleri bebegin durumu hakkinda beni dogru bilgilendirip bilgilendirmedigini bilemiyorum simdi. guvenemiyorum. oteki doktoruda bi degerlendireyim olmadi hastane degistircem mecbur.

Ya şöle söleyim şimdi bacak arana yastık aldığın zaman öne arkaya kayma durumu oluyor o yüzden sıkıntı oluyor birde normal yastık kooyduğunda bacak arandan fırlıyor uyuduğunda ama bu sürekli orda :27::27::27: Ama çok zaruride değil yani yastıklada idare edilebilir.Ben hem sarılmak için hemde bacak arası yastık arası için yastık alıyordum eşim isyan etti yastıklardan bana yer kalmıyor diye ondan aldım ben :9::9::9:

hahah adamı nasıl dışladınsa artık :1::1:
benim yastık genelde yerinde duruyor ya
zaten bi kaç saatte bir uyanıyorum ondada hep bacak aramda duruyor sarılma işine gelince ben pek sarılıp yatmayı sevmem zaten :9::9::9:
demekki benim için hiç gerekli değilmiş o kadar paraya zaten bi dolu başka ihtiyaç alırım ben :34:

takmiyorum kafama da sadece guvenim azaldi bundan once ki teshisleri bebegin durumu hakkinda beni dogru bilgilendirip bilgilendirmedigini bilemiyorum simdi. guvenemiyorum. oteki doktoruda bi degerlendireyim olmadi hastane degistircem mecbur.

Sen hangi semttesin deruja :26::26::26:

soda zararın aksine yararlı arkadaşım
içerisinde magnezyum calsiyum potasyum sodyum gibi bi çok yararlı mineral var, ben günlük bir tane içmeye özen gösteriyorum çünkü bu mineralleri başka türlü pek alamıyorum ben

ben de her gün bir tane içiyorum hatta midemde şişkinlik varsa rahatlıcaksam bazen 2. yi bile içiyorum. hem seviyorum hem de içinde bir sürü mineral olduğu için yararlı. zaten doktorum da gazlı içecek yasak ama soda içebilirsin demişti. daha önce gebelik yaşayan arkadaşlar da soda içmenin ilerleyen aylardaki krampları önlediğini söylüyorlar. hatta kabızlık yaşayıp magnezyum içen arkadaşlarıma da tavsiyem soda içmeleri doğal magnezyum var içinde ilaca gerek duymayabilirsiniz.

Ben de şaşırdım.bana doktorumun ilk söylediği içecekler su,süt,ayran,soda idi. bunları çekinmeden tüketebilirsin demişti.

Ben de eskiden hep soluma yatıyordum çok rahat geliyordu. ama şimdi kendimi şartladığım için nedense hep sağa dönesim geliyo ne tuhaf yaratıklarız ya :27:

Maşallah cnm çok hoş. Aynı haftadayız senle. Benim höbek de fena sayılmaz. Galiba seninki kadar var:nazar::34:

:nazar: sana da maşallah canım hepimize maşallah göbek çıksın çıkmasın herkes sağlıklı ya daha ne isteyelim :34:

Ben de merak ediyorum ben şahsen bacak arasına yastık koyarak uyumaya çok alıştım başka bişeyle sanki rahat edemicem gibi geliyo :37:

ben de her gün bir tane içiyorum hatta midemde şişkinlik varsa rahatlıcaksam bazen 2. yi bile içiyorum. hem seviyorum hem de içinde bir sürü mineral olduğu için yararlı. zaten doktorum da gazlı içecek yasak ama soda içebilirsin demişti. daha önce gebelik yaşayan arkadaşlar da soda içmenin ilerleyen aylardaki krampları önlediğini söylüyorlar. hatta kabızlık yaşayıp magnezyum içen arkadaşlarıma da tavsiyem soda içmeleri doğal magnezyum var içinde ilaca gerek duymayabilirsiniz.

Ben de eskiden hep soluma yatıyordum çok rahat geliyordu. ama şimdi kendimi şartladığım için nedense hep sağa dönesim geliyo ne tuhaf yaratıklarız ya :27:

:nazar: sana da maşallah canım hepimize maşallah göbek çıksın çıkmasın herkes sağlıklı ya daha ne isteyelim :34:

Ben de merak ediyorum ben şahsen bacak arasına yastık koyarak uyumaya çok alıştım başka bişeyle sanki rahat edemicem gibi geliyo :37:
soda konusunda aynı görüşteyiz
fakat bişi sorcam neden sürekli sol konusunda takıntılısınız ya
ben sağımada dönüyorum solumada evet kan daha iyi gidiyor belki diğer şekilde ama bi tarafıma yatmakta çok çok zor geliyor bana ya
kolum uyuşuyor hep aynı yöne yatınca :50:

Son düzenleme:
ben sağımada dönüyorum solumada evet kan daha iyi gidiyor belki diğer şekilde ama bi tarafıma yatmakta çok çok zor geliyor bana ya

bende sağa dönüyorum sürekli sol tarafında uyuyamıyo insan ister istemez uykuda dönüyosun..sağolsun eşim sağa dönünce hemen uyandırıyo sola dön diye çok deli uyuyorum sanırsam :27:

hahah adamı nasıl dışladınsa artık :1::1:
benim yastık genelde yerinde duruyor ya
zaten bi kaç saatte bir uyanıyorum ondada hep bacak aramda duruyor sarılma işine gelince ben pek sarılıp yatmayı sevmem zaten :9::9::9:
demekki benim için hiç gerekli değilmiş o kadar paraya zaten bi dolu başka ihtiyaç alırım ben :34:

Sana gerek yok o halde:34::34::34: Ben birşeye sarılmadan uyuyamıyorum :27::27::27:

Bende sırt üstü yatmayım dedikçe sırt üstüne dönüyorum :27::27::27:

Ben şartlamıyorum kuşum ben hep soluma yatıyordum :34::34::34:

yaaa :( allam inşalla geçer çok sinir bozucu bir durum

tam mide bulantısından kurtulduk derken bide baş ağrısı :( sen napıosun geçirmek için menekşecim bi formul var mı ?
ibrahim saraç oğlunun 20 günlük havuç suyu kürü var onu mu denesekki ??

ben şu ana kadar bişey uygulamadım ama internette soğuk kompres uygulayabilirsiniz diyordu yarın randevum var doktoruma danışayım burdan paylaşırım ne derse

bebek görmeye gidiyorum kızlar
sabah anlattığım kişinin bebeği:)
bakalım nekadar oluomuş bunlar yapıcıgözle hiç bakmamıştım:D

Back
X