- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Valla ben de kilolu basladim 1.60 boy 63.8 kg la basladim simdi 69 kg im yani 5.2 kg almisim biri bana dur demelii(
yakınmış rakamlarımız seninde çok almaman gerek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben de kilolu basladim 1.60 boy 63.8 kg la basladim simdi 69 kg im yani 5.2 kg almisim biri bana dur demelii(
canım bu saate kadar neettın okulda bızımkıler ımza atıp cıktılar ben de okuldakı dier hamışlerle kaldım bır ıkı saat muhabbete ama ona ragmen 12 30 da evdeydım. bacaklarını sıcak tut kasık agrın gecmez yoksa ayagına yaz kıs deme corabını gıy ve rahat ayakkabılar. şu babet olayını da bırakmamız lazım mumkunse yürüyüş ayakkabıları... dikkat et yavruna muju muju
İzmirli arkadaşlar var yarın mutlaka dr önerisi gelir sana![]()
bana kalsa aksama kadar dizlerimde battanıye elimde sıcak ballı süt çişe bile gitmeyebilirim inan :))
yakınmış rakamlarımız seninde çok almaman gerek![]()
arda isimli öğrencilerimin daha akıllı uslu, çağan isimlilerin ise oldukça hareketli ele avuca sığmaz olduklarını gözlemlemiştim. mertler de fena oluyoraras ve meriç için bir şey diyemem benim kuzenim meriç ama kız, sakindir ama içten içe çok huysuz ve kaprislidir :) geriye aras ve arda kaldı galiba :)
selam, ben de 168 boy 68 kg ile başladım, şu an 73 kg. ama 5 haftadır kilomu sabitledim. hamurişi-kızartma-tatlı yemiyorum. cildim bile düzeldi. yürüyüşe başladım. gerçi sen de çalışmaya başlayınca o tempoda aşırı kilo almazsın ama yediklerine de dikkate etmek gerekiyor. bir de birdenbire kilo alınca bel, omurga, bacaklar mahvoluyor. biraz da sağlık için sağlıklı beslenmek lazım.
Bence isimlerin anlamıda çok önemli
Aras isim anlamı : at kılı
arda : ardından gelen veya işaret çubuğu (arda boyları şarkısında öle geçer)
çağan : eğlence
meriç : bir ırmak ismi
Geriye sadece mert kalıyor :)
Gerçekten çok güzel görünüyor bayıldım...
canım bu saate kadar neettın okulda bızımkıler ımza atıp cıktılar ben de okuldakı dier hamışlerle kaldım bır ıkı saat muhabbete ama ona ragmen 12 30 da evdeydım. bacaklarını sıcak tut kasık agrın gecmez yoksa ayagına yaz kıs deme corabını gıy ve rahat ayakkabılar. şu babet olayını da bırakmamız lazım mumkunse yürüyüş ayakkabıları... dikkat et yavruna muju muju
kızlar bugün fazla giremedim işlerim var birazcık yoruldumda aynı zamanda
sağolsun patronum geçen ay iş yükümü az bularak bana yeni işler vermişti ay başı ya onları yapmaya başladım
genelde gebe kadından iş yükü alınır benim patronda o kadar düşünceli ki işim az diye bana iş verdi
herkes mersine biz gideriz tersine
walla isim koyacak olan arkadaş anlamlarına da bakıp öyle karar versin ben anlamlarına değil çocukların davranışlarına nasıl yansıdığına göre değerlendirdim. uyarması bizden. :)
cumartesi doktora gittiğimde sabah 8de uyandım gögsümde inanılmaz bir ağrı vardı sırtıma vuruyordu resmen
hatta doktora da sordum üşütmüş olabilirsin dedi:2: o gece hırka çorap falan giyip yattım battaniye örttüm üstüme acayip soğuktu
mandalina falan aldı eşim 2 gündür de hasta olmamak için mandalina yiyorum.
diş etim zaten vampir gibi sürekli kanıyorşimdi bide burnum çıktı
![]()
kışı nasıl atlatıcaz Allah yardım etsin hasta olmadan geçiriz inşallah
sonbahar geçiş döneminde doktor çok dikkat et dedi sizlerde dikkatr edin
Eki Görüntüle 791720 bu ayda bu kadar kocaman olan var mı bi tek ben miyim :)