2014 Şubat Anneleri

Kızlar okuldan geldim şimdi bacaklarim soba borusu gibi olfu ayaklarım erkek ayağı kafar:( kasiklarim acaip ağrıyor:( ben napcam bide ders baslarsa:(
ben derslerin başlamasından açıkçası çok korkuyorum çünkü stres yapıyorum zarar vercek diye bir de en önemlisi yorgunluğu var ben öğretmen odasında sandalyeye uzatcam valla ayağımı yoksa davul gibi olcak :52:

Kızlar nasılsınızz.. Benim akşamları karnım sabahkinin 2 katı oluyor sizin de öyle mi.. Gazdan mı acaba .bir de birkaç gündür akşqmları kasılmamı desem hareket mi desem bişeyler hissediyorum, bizimkine akşamları bişeyler oluyor:) umarım doğunca da böyle geceleri kudurmaz:)

Kızlar nasılsınızz.. Benim akşamları karnım sabahkinin 2 katı oluyor sizin de öyle mi.. Gazdan mı acaba .bir de birkaç gündür akşqmları kasılmamı desem hareket mi desem bişeyler hissediyorum, bizimkine akşamları bişeyler oluyor:) umarım doğunca da böyle geceleri kudurmaz:)

:1: ebnimde öyle kuzum.karnım akşamları daha şiş.gazdır diye düşünüyorum

kızlar artık çatlak kremi kullanmaya başlıcam öneriniz var mı

nıvea Q10 plus (çatlak kremi ben kızımda kullandım hiç çatlağım yok maşallah.sabahları tatlı badem yağıda kullandım acı olan kıllanma yapıyormuş.nıvea yı güzellik salonunda çalışan tanıdık önerdi biz müşterilerimize bunu kullanıyoruz dedi öyle başlamıştım.

Günaydın ;

sabah otobüs beklerken çok üşüdüm zaten hapşuruyorum :41::41:
bu akşam çıkışta ilk işim gidip kendime pantalon tarzında bişey almak olacak :47::47:

hayırlı günler inşallah :54:

izmirde oturuyorum ben evim ucyol tarafinda ama isim izmirin disinda yazibasi- torbalida gelis gidisim kolay olsun diyede burda yakinda acilan bir ozel hastaneye gidiyorum. Medifema Aysel hanima muayene oluyorum.

bende medifema ya gitmeyi düşünüyorum nasıl memnunmusun doktordan varmı daha önce doğum yaptırdığı tanıdığın konuşma forsatı bulduğun kimse yeni hastane olduğu için ben çekimser kaldım birde yeni doğan yoğun bakım ünitesi varmıymış hastanede hiç biliyomusunn...

Günaydın kızlar. Bende İzmir - Gaziemir'de oturuyorum. Üçyol tarafındaki Egepole gidiyorum. Ayşen Güçlü'ye. Medikal Park'tan gelmiş kendisi. Daha önce onda doğum yapan birkaç arkadaşım var memnunlar. Şuan için bende memnunum. Üstelik hastane yepyeni ve temiz. Yoğun bakım ünitesi de var. Muayene 42 TL.
İlk olarak Gökalp Bey'e randevu aldım onun methini çok duydum ama ona randevu almak neredeyse imkansız. 2 ay sonraya veriyorlar randevuyu bu da hiçbir işinize yaramıyor. Sinir stres olmamak için vazgeçtim.

Bilginize. :21:

Gunaydin herkese. Ben 4 gundur coook kotuyum.bogazim agiriyordu.sonra grip oldum.sonra da oksurmeye basladim.gece de atesleniyorum.yatamiyorum artik. Ne yapayim bilemedim
Doktora gideyim mi? Gitmeden once benim doktoru arayayim mi acaba?

Gunaydin herkese. Ben 4 gundur coook kotuyum.bogazim agiriyordu.sonra grip oldum.sonra da oksurmeye basladim.gece de atesleniyorum.yatamiyorum artik. Ne yapayim bilemedim
Doktora gideyim mi? Gitmeden once benim doktoru arayayim mi acaba?

grip normalde bile ancak dinlenerek atlatılır :ssz: inşallah hemen iyileşirsin canım
kendi doktorunun olduğu hastaneye git bence duruma göre ondan da destek alırsın

Günaydın kuzularrrr ve anneleriiii:16::16: iyisinizdir inşallahhh:54:

foto ekledim...ofiste çektim şimdi anca bu kadar oldu minicik aynada :1::1:

Günaydınnnnnnnnn :24:

Kızlar bu sabah tartıldım ve tartıda 78'i gördüm. Gözlerim tam da böle oldu :53::53::53: 4 kilo almışım. Artistlik yapıyordum herkese 3 ayda 1,5 kilo aldım diye. 1 ayda 2,5 almışım. An itibariyle yağmurlar başlayana kadar her akşam yürücem. Kocam şimdiden yanımda küçük kalıyo. Zaten boylarımız hemen hemen aynı. Kilo olarak da aynıyız şuan ama onun kemikleri ağır ben iri duruyorum. :37:

Günaydın kuzularrrr ve anneleriiii:16::16: iyisinizdir inşallahhh:54:

foto ekledim...ofiste çektim şimdi anca bu kadar oldu minicik aynada :1::1:

şu lavabolar olmasa zaten düzgün resmimiz olmayacak ne güzel büyümüş

Günaydınnnnnnnnn :24:

Kızlar bu sabah tartıldım ve tartıda 78'i gördüm. Gözlerim tam da böle oldu :53::53::53: 4 kilo almışım. Artistlik yapıyordum herkese 3 ayda 1,5 kilo aldım diye. 1 ayda 2,5 almışım. An itibariyle yağmurlar başlayana kadar her akşam yürücem. Kocam şimdiden yanımda küçük kalıyo. Zaten boylarımız hemen hemen aynı. Kilo olarak da aynıyız şuan ama onun kemikleri ağır ben iri duruyorum. :37:

ben artık korkudan tartılmıyorum dün akşam 55,7 i gördüm sabah yine 55,3 e inmiştim :30:

Back
X