2014 Şubat Anneleri

sağol bitanem :16:
seninki kesinleştimi ne zaman gidecektin doktora :31:

normalde dün gidecektima ma dr izinde canım.haftaya salı saat 2 de gidicem inşallahhh:16:

içim gidiyo bir şeyler alayım diyorum kesinleşmeden almayım diyorum sonra:27:aslında biberon falan var butikbebe de alabilirim ama eşim acele etme alırız deyip duruyor sinir oluyorummm:47:

$mama.webp$çilekkız.webp

durmadım yine :9::9::9::9:

ay kızlar alışverişe daldım sizi boşladım pardon :1::1:

nasılsınız bi yaramazlık yoktur inş.
PROLET tatlım bende bir ayda 2,5 kilo aldım bende endişeliyim birazcık 12 haftaya kadar yarım kilo almıştım ama şimdi 3,5 olmuş bile :30: yani bu ara hızlı alınıyor demekki

SPEEDY ben kızımın bir yaşına kadar tüm ihtiyaçlarını almayı planlıyorum öyle karar verdim yani belkide 1,5 yaşına kadar çünkü iş yerinden doğumdan sonra ücretsiz izin talep edeceğim öyle olursa kızım 8-9 aylık olana kadar çalışmam ve bu sürede maddi açıdan zorlanmayalım diyorum
1-1,5 yaşına kadar kaygısız olmak istiyorum o yüzden :34:

$7953a0b62c864433b0ab02b8be42251c-Kucuk.webpkızlar seneye için şu astronotuda almayı düşündüm

bizim evdeki montlar erkek montu lacivert kızıma giydirmem diye düşünmüyorum seneyede mont lazım olacak bunun fiyatı çok çok uygun geldi

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki ya insanda korkuyor birşey yemeye içmeye. Sen ıhlamur iç istersen ballı ıhlamur yap :34::34::34:

Jack göbeğin nasıl büyümüş :nazar::nazar::nazar:

baktım internette adet söktürücü özelliğinden dolayı doktora sormadan içmeyin diyr:28: neyse içmeyelim napalım ılık su içer boğazımı yumuşak tutarım :30:

PROLET tatlım bende bir ayda 2,5 kilo aldım bende endişeliyim birazcık 12 haftaya kadar yarım kilo almıştım ama şimdi 3,5 olmuş bile :30: yani bu ara hızlı alınıyor demekki

SPEEDY ben kızımın bir yaşına kadar tüm ihtiyaçlarını almayı planlıyorum öyle karar verdim yani belkide 1,5 yaşına kadar çünkü iş yerinden doğumdan sonra ücretsiz izin talep edeceğim öyle olursa kızım 8-9 aylık olana kadar çalışmam ve bu sürede maddi açıdan zorlanmayalım diyorum

bende öyle çıkacağım ücretsiz izin talep edeceğim
ama düşünüyorum da hiç mi bişey almayacağım o zaman kızımayine heves edip alacağım sonuçta:34:
pembe elbiseyi çok beğendim açık pembesine baktım sonra vazgeçtim :34:

baktım internette adet söktürücü özelliğinden dolayı doktora sormadan içmeyin diyr:28: neyse içmeyelim napalım ılık su içer boğazımı yumuşak tutarım :30:

bende öyle çıkacağım ücretsiz izin talep edeceğim
ama düşünüyorum da hiç mi bişey almayacağım o zaman kızımayine heves edip alacağım sonuçta:34:
pembe elbiseyi çok beğendim açık pembesine baktım sonra vazgeçtim :34:

tatlım ben alamayabilirim yada istediğim şeyleri alamaya bilirim, bizim ev borcumuz var çünkü kıpırdamak bile zor olabilir bizim için

günaydın kızlar sağlık ocağına gidip geldim aşımı oldum artık tuz yasak zaten yemiyordum aile üyelerim de hamilelikte tuz sıkıntısı yaşadığı için daha nasıl azaltacağım bilmiyorum
bebişin kalp atışlarını da dinledim acaba eve de öyle bi alet mi alsam ne hiç kulağımdan çıkarmam :)))))))))))

günaydın kızlar sağlık ocağına gidip geldim aşımı oldum artık tuz yasak zaten yemiyordum aile üyelerim de hamilelikte tuz sıkıntısı yaşadığı için daha nasıl azaltacağım bilmiyorum
bebişin kalp atışlarını da dinledim acaba eve de öyle bi alet mi alsam ne hiç kulağımdan çıkarmam :)))))))))))

geçmiş olsun ne aşısı oldun kuzum, tetanoz mu?

İyi ediyorsun canım. Bizim de şuan epey borcumuz var. Doğuma kadar onları bitirmek hedefimiz. O yüzden sıkıyorum dişimi. Eksikleri son dk aldırırım annemlere diye :9:

Bu arada şimdi bizim şefle konuştum. O da 1 yıl önce doğum yaptı. İlk 4 ay 10 kilo aldım sonraki aylarda 3 kilo aldım sadece dedi. Demek ki bünyeden bünyeye değişiyor. Sıkacağız dişimizi :1:

İyi ediyorsun canım. Bizim de şuan epey borcumuz var. Doğuma kadar onları bitirmek hedefimiz. O yüzden sıkıyorum dişimi. Eksikleri son dk aldırırım annemlere diye :9:

Bu arada şimdi bizim şefle konuştum. O da 1 yıl önce doğum yaptı. İlk 4 ay 10 kilo aldım sonraki aylarda 3 kilo aldım sadece dedi. Demek ki bünyeden bünyeye değişiyor. Sıkacağız dişimizi :1:

evet canım ya ama yinede 10 kilo çok fazla bence allah borcunuza kolaylık versin birde ilk bebek olunca anneler daha çok alıyoır ama ikinci olunca çoğunluğu bize düşüyor

bu arada kızlar tetenoz aşımıza az kaldı hakkat ya
bana sağlık ocağı 20.haftada gel demişti eylül ortası yaptırmak gerek

Son düzenleme:
kızlar günaydıın:10:
gene alışveriş gene alışveriş:))
baktım da hep şeysleri var
neyse ya dayancam kafama göre almicam :31:

son aylarda daha çok alınıyor canım :30:

sizede kolaylık versin tatlım :16:
güle güle giysin bebikin
ben yaz sezonu kapattım sanırım :9: bebik için bi kaç tşört alırsam tamamdır diye düşünüyorum :34:

amin inşallah
benim de annem alıyor sürekli :25:

Back
X