Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    49
Ben ilk çocuğumda ikili testi yaptırmıştım normalde istemiyordum bisey çıksa bile çocuktan vazgeçecek değildim çünkü ama doktorum ben plesantayı besleyen damarlara vs. De bakıyorum diyince yaptırmıştım.
Bir de detaylı ultrason yaptırdım. Detaylı ultrasonu önemsiyorum burada okumuştum bir üyenin bebeğinin bir böbreği gelişmemişti. Basit bir ilacı varken detaylı ultrason yaptırmadığı için farkedilmedi mesela.
Fetal dna 10.haftadan, ikili test 12. Haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum doğru mu? Detaylı ultrason 18. Haftada mı yapılıyor?

Kızlar ikili tarama mı fetal dna mı yaptıracaksınız? Erken mi henüz bunları düşünmek için acele mi ediyorum bilemedim 😅
Ben şu an sadece detaylı ultrason yaptırmayı düşünüyor gibiyim . Aldırmayı düşünmediğim için yüzdesel istatistikleri olan bir testle tüm hamileliği zehir etmek istemiyorum. Ama doğru bir düşünce mi çok da emin değilim tabi . Önemli bir sorun olursa detaylı ultrasonda da görünüyor bir şeyler sonuçta diye düşündüm. Tecrübeli anneler yol gösterirse iyi olur 😃

Ben şu an sadece detaylı ultrason yaptırmayı düşünüyor gibiyim . Aldırmayı düşünmediğim için yüzdesel istatistikleri olan bir testle tüm hamileliği zehir etmek istemiyorum. Ama doğru bir düşünce mi çok da emin değilim tabi . Önemli bir sorun olursa detaylı ultrasonda da görünüyor bir şeyler sonuçta diye düşündüm. Tecrübeli anneler yol gösterirse iyi olur 😃
Kesinlikle böyle düşünüyorum

Ben fetal araştırıyorum. Amerika ve Fransa labaratuarları olan firmalar daha güvenli diyorlar. Bir de kendi doktorunuzun yönlendirmesi olursa firmalar indirim de yapıyorlarmış. O yüzden bi sonraki kontrolümü bekliyorum.

Kızlar ikili tarama mı fetal dna mı yaptıracaksınız? Erken mi henüz bunları düşünmek için acele mi ediyorum bilemedim 😅
Ben ikili test düşünüyorum ya daha doğrusu şöyle doktorum bana ne yapalım derse tamam demeyi düşünüyorum.son kontrolümde ikili testini şu zaman yapalim ona göre gel dedi ben de tamam dedim .bundan sonraki süreçte de tamamen doktorumun yönlendirmesi ile hareket etmeyi düşünüyorum.

Göğüs hassasiyetim dün çoktu, bugün yok denecek noktada bi tedirgin oldum ama böyle olan var mı?
Benim de mide yanma ve bulantım vardı ruh halim berbattı bir sabah uyandım ve ne bulantı ne mide ağrısı gözümün önündeki perde kalkmıştı sanki çok iyi hissediyordum endişelendim bir şey mi oldu diye ve 2 buçuk gün nerdeyse hiç belirti olmadı korktum doktora gittim bebiş gayet iyiydi doktor böyle olabileceğini sadece %60 sürekli belirti yaşayan kadınlar olduğunu söyledi endişelenme canım için rahat olsun 🤍

Benim de mide yanma ve bulantım vardı ruh halim berbattı bir sabah uyandım ve ne bulantı ne mide ağrısı gözümün önündeki perde kalkmıştı sanki çok iyi hissediyordum endişelendim bir şey mi oldu diye ve 2 buçuk gün nerdeyse hiç belirti olmadı korktum doktora gittim bebiş gayet iyiydi doktor böyle olabileceğini sadece %60 sürekli belirti yaşayan kadınlar olduğunu söyledi endişelenme canım için rahat olsun 🤍
Çok teşekkür ederim ♥️♥️ Perşembe benim de kontrolüm. Stres yapmıştım

Herkese merhabalar, benim de sabahları uyanınca bi bacaklarımı germe ihtiyacım oluyor her sabah dikkat ederdim dün sabah bi an dalgınlığıma geldi ve fazla gerinmişim. Sonrasında bi ağrı oldu geçti ama gece yattığımda sağ kasık tarafında hafif bir kas ağrısı hissediyorum başka hiç belirti yok ama endişelendim. Progestan kullanıyorum acaba kullanmasam farklı bir belirti olur muydu. Pamuk ipliğine bağlı değildir heralde ya ve inşallah bişey olmamıştır diye yarınki randevumu bekliyorum. Böyle bir deneyimi olan var mı aranızda merak ettim.

Herkese merhabalar, benim de sabahları uyanınca bi bacaklarımı germe ihtiyacım oluyor her sabah dikkat ederdim dün sabah bi an dalgınlığıma geldi ve fazla gerinmişim. Sonrasında bi ağrı oldu geçti ama gece yattığımda sağ kasık tarafında hafif bir kas ağrısı hissediyorum başka hiç belirti yok ama endişelendim. Progestan kullanıyorum acaba kullanmasam farklı bir belirti olur muydu. Pamuk ipliğine bağlı değildir heralde ya ve inşallah bişey olmamıştır diye yarınki randevumu bekliyorum. Böyle bir deneyimi olan var mı aranızda merak ettim.
Ben dağ bayır gezdim bir şey olmadı çok şükür. Doktor 6. haftaya kadar tutunduysa düşmesi zor dedi. Bir şey olmaz merak etmeyin. Siz yine de dikkatli olun🥰

Ben de her sabah kendimi durdurmak zorunda kalıyorum 😅 Merak etme canım sağlıklı bebeğe böyle şeylerle hiçbir şey olmaz inşallah 🙏🏻 Ninelerimiz her işi yapmış dağ bayır gezmiş de bir şey olmamış 🎈
Kızlar ben erkenden uyuyorum erken kalkıyorum, 12 saat uyumusum bugün. Sizde de bu tarz bir halsizlik uyuma var mı?
Ben de hep böyleyim erkenden uykum geliyor ama sabah uykularım bitti gibi bir şey 😮‍💨

Bu arada bu bende de oluyor bende bişey olacağını düşünmüyorum, diğer kızlarla aynı fikirdeyim biz fazla evhamlıyız eskiden annelerimiz çamaşırı bile elde yıkarmış onları düşünüp hemen normale dönüyorum sende öyle düşün 😌 zaten Allah korusun ters giden bişey olursa anlarsın o durumda doktora gidersin🙏

Selam hanımlar bende de sabahları uyandığımda gerilme isteği oluyor ve yapıyorum cünkü rahatlıyorum gecen sene hamileliğimde herşeye dikkat ettim sonunda noldu bebeğin kalbi durdu icinizden geldiği gibi davranın tabi ki biraz dikkatli olmak gerekiyo bazı konularda. Bende mide bulantısı devam ediyo nerdeyse bütün gün sürüyo bazen bikac saatliğine gidiyo ama gelincede yarım günden fazla sürüyo ve iştahım az 😔
Çarşamba randevum var dört gözle bekliyorum inşaAllah iyi haberler alırım. 8+3 oldum bugün
Rabbim yardımcımız olsun bu sürec endişeli bi sürec keyfini cıkaramıyoruz.

Ben de o ihtiyacı hissediyorum dikkatli gerilemeye çalışıyorum 😅 bi kez Bi tık fazla kaçtı gibi hafif ağrı yapıp geçmişti. Gün içinde kalmadı ağrı ben de önemsemedim. Daha dikkatli olmaya çalışıyorum

Selam hanımlar bende de sabahları uyandığımda gerilme isteği oluyor ve yapıyorum cünkü rahatlıyorum gecen sene hamileliğimde herşeye dikkat ettim sonunda noldu bebeğin kalbi durdu icinizden geldiği gibi davranın tabi ki biraz dikkatli olmak gerekiyo bazı konularda. Bende mide bulantısı devam ediyo nerdeyse bütün gün sürüyo bazen bikac saatliğine gidiyo ama gelincede yarım günden fazla sürüyo ve iştahım az 😔
Çarşamba randevum var dört gözle bekliyorum inşaAllah iyi haberler alırım. 8+3 oldum bugün
Rabbim yardımcımız olsun bu sürec endişeli bi sürec keyfini cıkaramıyoruz.
Ben de çok dikkat etmiştim ama kalbi durmuştu yine de😔 başınız sağolsun.. bu sefer olumlu düşünmek icjn daha çok çabalıyoruz ama değil mi? İçimizden Bi ses karamsarlık yapsa da bastırmaya çalışıyoruz 🥹 benim de pazartesi randevum var 7+5 olacak, inşallah güzel haberlerle geliriz hepimiz 🤲 bulantı icin ben dun gece ilk kez prilam denedim ama ondan mı oldu denk mi geldi bilmiyorum ateş bastı uyuyamadım o hararetle kalp atışım da biraz yükselmişti. Klimanın olduğu odada yatmıyorum hasta olmamak için ama gittim 2 saat yatmışım tutulmusum😅 geçmiş ama o halim. Sonra geri yatağıma dönüp yattım. Sabah bulantısında biraz azalma yapmış gibi ama tam geçmedi. 1 tablet içmiştim

Kızlar ben erkenden uyuyorum erken kalkıyorum, 12 saat uyumusum bugün. Sizde de bu tarz bir halsizlik uyuma var mı?

Yaa bu meme ağrısı ve uyku bende de asla bitmedi 😵‍💫 göğüslerim dokunsam acıyor uykuyu demiyorum her fırsatını bulduğumda uyuyorum 🤗
Sürekli uykum var ama tuvalete kalkmaktan uzun süre deliksiz uyuduğum olmadı hic son zamanlarda😵‍💫 sizin de öyle mi? Kaliteli uyku olmayınca daha cok uykum geliyor gibi

Ben de çok dikkat etmiştim ama kalbi durmuştu yine de😔 başınız sağolsun.. bu sefer olumlu düşünmek icjn daha çok çabalıyoruz ama değil mi? İçimizden Bi ses karamsarlık yapsa da bastırmaya çalışıyoruz 🥹 benim de pazartesi randevum var 7+5 olacak, inşallah güzel haberlerle geliriz hepimiz 🤲 bulantı icin ben dun gece ilk kez prilam denedim ama ondan mı oldu denk mi geldi bilmiyorum ateş bastı uyuyamadım o hararetle kalp atışım da biraz yükselmişti. Klimanın olduğu odada yatmıyorum hasta olmamak için ama gittim 2 saat yatmışım tutulmusum😅 geçmiş ama o halim. Sonra geri yatağıma dönüp yattım. Sabah bulantısında biraz azalma yapmış gibi ama tam geçmedi. 1 tablet içmiştim
Sağolun sizinde başınız sağolsun 🥺
Evet ne kadar korksakta olumlu olmaya calısıyoruz Rabbimin her zaman var bi bildiği diyorum ona güveniyorum.
Banada vermek istedi doktorum ilac gerek duymadım o zaman cok değildi bulantım ama bi haftadır baya coğaldı ve rahatsız ediyor artık çarşamba isterim sanırım. Benimde iki gündür sabahları yok sonradan başlıyor tüm gün sonra yatmadan önce geciyor ama beni tğm gün mahfediyor evde yemek yemek istemiyorum artık kaynanam getiriyo ondan bile icim almıyo artık ara sıra dışardan alıyorum daha tatlı geliyor. 😆 çok dikkat ederdim dışardan yememeye ama başka carem yok. Herşeye dayanırım diyorum yeterki sağlıklı olsunlar biz dayanrız bi şekilde 😌

Back
X