2014 Şubat Anneleri

su tuz mevzusunu gordum
oglum dogdugunda kıyamadım canı acır dıye tuzlatmadım
sonuc acayip ter kokuyor :)

slm kızlarrr
ay ben dünü hiç yaşamamış gibiyim
o kadar iş yapmama rağmen işten çıktım hiçbişey yapmamışım sanki, hiçbişey aklıma gelmiyo
eve gittim beyimizin istediği yemeği yaptım bayagı bir yoruldum
mutfağı topladım, sonrası yok....
uzanır uzanmaz uyumuşum
walla bu adam beni boşamazsa iyi :)
ara ara duyuyorum uykumda seviyo bizi yazık,
elimi alıyo kendini üstüne sarılmışım gibi koyuyo
yazık kız bu adamlara
dünyanda bebek ve sen var başka bişeyi görmüyosun
bende babayım baba diyo
artık çeki düzen vermeli sanırım bu duruma dimi :)
iyi dayanıyolar walla :)

tünaydın hatunlar kimsecikler yok topiktee....ben gelcem diye mi gittiniz:)) malum hamilelerin 6.hisleri kuvvetli olurmuş:)
ilk defa hamile pantolonu aldım kendime ve çok güzel hamile bluzları da vardı ama tuttum kendimi daha sonra inşallah:)
kızımızın adını bulduk ve koyduk bu arada teyzeleri sıkı durun söylüyorum:) defneeeeeee evet defnem gelecek inşallah...sağlıklı gelsin yavruşum bana yerim ben onu:)

bu arada dün rüyamda acaip saçma birşey gördüm güya eşim benim üzerime evleniyormuş neymiş cinsel olarak yetersizmişim:)))) halbuki gerçekte böyle birşeyin lafı bile yok hatta cinselliğe tam gaz devamız ama rüya işte:)))))

akıntısı çoğalan var mı?? benden artık sümük gibi akıntılar geliyor yaaa hatta bazen yapışıyor donuma:)))

tünaydın hatunlar kimsecikler yok topiktee....ben gelcem diye mi gittiniz:)) malum hamilelerin 6.hisleri kuvvetli olurmuş:)
ilk defa hamile pantolonu aldım kendime ve çok güzel hamile bluzları da vardı ama tuttum kendimi daha sonra inşallah:)
kızımızın adını bulduk ve koyduk bu arada teyzeleri sıkı durun söylüyorum:) defneeeeeee evet defnem gelecek inşallah...sağlıklı gelsin yavruşum bana yerim ben onu:)

bu arada dün rüyamda acaip saçma birşey gördüm güya eşim benim üzerime evleniyormuş neymiş cinsel olarak yetersizmişim:)))) halbuki gerçekte böyle birşeyin lafı bile yok hatta cinselliğe tam gaz devamız ama rüya işte:)))))

akıntısı çoğalan var mı?? benden artık sümük gibi akıntılar geliyor yaaa hatta bazen yapışıyor donuma:)))

Nerelerdeydin sen :52::52::52: Benimde annem hamile t-shirtlerinden almış bana haftaya giymeye başlarım sanırım gerçi havalarda soğudu ama :27::27::27: Hamile pantalonu iki haftadır giyiyorum çok rahat :21::21::21: Bende geçen gün rüyamda bebek kimden diye hesaplamaya çalışıyordum :27::27::27: Eşimle ayrılmışız o ara bebk olmuş ama ben kimden olduğunu bilmiyorum :27::27::27:

ya kzlar acaba dr u arasammı bende mide bulantısı başladı 17.haftamdayım geçmesi lazım ama tekrar başladı zorla yiyorum midem bulanıyor.bi ara geçmişti yiyordum ama şimdi daha kötü.neden olabilir acaba?

Nerelerdeydin sen :52::52::52: Benimde annem hamile t-shirtlerinden almış bana haftaya giymeye başlarım sanırım gerçi havalarda soğudu ama :27::27::27: Hamile pantalonu iki haftadır giyiyorum çok rahat :21::21::21: Bende geçen gün rüyamda bebek kimden diye hesaplamaya çalışıyordum :27::27::27: Eşimle ayrılmışız o ara bebk olmuş ama ben kimden olduğunu bilmiyorum :27::27::27:

hahahahha bebek kimden mii:)))))))))))))))) kuzum adanadan misafirlerim vardı yaa takılamadım buraya dün de temizlik yaptım ohh rahatım bugün ama bir ara pazara gitcem haa bir de yemek yapmam lazım sanki:) uzun kollu body şeklindeydi benim gördüklerim renkleri de çok softtu yaa sana yakın waikiki varya e-5in kenarında orada gördüm zaten pantolonu da oradan aldım....38 beden oldu bana 40 bedenine baktım büyük olsun diye ama acaip büyüktü kıçımdan düşücekti nerdeysee,ben de 38 aldım satan hatun bollaşıyor acaip bu yüzden büyük almayın dedi bakalım inşallah kilo almam fazla:) 30.haftaya kadar inat ettim almayacam bebek için birşeyler ama acaip içim gidiyor hele de kız olduğunu biliyorum yaa ne kadar güzel şeyler var teyzesi...bebek dolabına baktım internetten uygun geldi fiyatı bana 2 kapılı beyaz dolap 350tl güzel bence:)

Okuldayim yoruldum sıkıldım

ayy yeni iş dönemi hadi hayırlısı spsem...gerçi adana kebabından sonra sana sıkılmak müstehap:))))) nasıl gidiyor hamilelik?

ya kzlar acaba dr u arasammı bende mide bulantısı başladı 17.haftamdayım geçmesi lazım ama tekrar başladı zorla yiyorum midem bulanıyor.bi ara geçmişti yiyordum ama şimdi daha kötü.neden olabilir acaba?

sıkma canını güzlelim ara ara bana da oluyor hatta dün öyle sayılırdım ama sıcaktandır dedim kötü şey düşünmedim akşama doğru geçti hatta dana gibim yedim:))))))))) bende de acaip bağırsak açılması var mesela ilk başlarda hergün çıkamazdım wcye şimdi hergün saati bilem şaşmıyor:))) rahmimiz büyüyor yaa hem de hızla işte vucudun verdiği tepkiler diye düşünüyorum....eğer yarın da aynı şiddetle devam ederse git doktoruna güzelim...

rica ederim canım ne demek zaten branşımız da aynıymış sevindim branştaşımla karşılaştığıma :)

ayy neden öle diyosunuz yaa önden bakınca gayet yayvan :37: sivri göbekle kız doğuran çok gördüğüm gibi yayvan göbekle erkek doğuran da çok gördüm :1: şekil mekil hepsi eğlenmek için vesile :27:
bende çok memnun oldum:)

ben de öğretmenim ama ücretli aranıza alın beni de yazık bana dışlamayın:( branşım matematik liselilere giriyorum canlarım onlar benim bu sene ayrı kalcaz:(

hahahahha bebek kimden mii:)))))))))))))))) kuzum adanadan misafirlerim vardı yaa takılamadım buraya dün de temizlik yaptım ohh rahatım bugün ama bir ara pazara gitcem haa bir de yemek yapmam lazım sanki:) uzun kollu body şeklindeydi benim gördüklerim renkleri de çok softtu yaa sana yakın waikiki varya e-5in kenarında orada gördüm zaten pantolonu da oradan aldım....38 beden oldu bana 40 bedenine baktım büyük olsun diye ama acaip büyüktü kıçımdan düşücekti nerdeysee,ben de 38 aldım satan hatun bollaşıyor acaip bu yüzden büyük almayın dedi bakalım inşallah kilo almam fazla:) 30.haftaya kadar inat ettim almayacam bebek için birşeyler ama acaip içim gidiyor hele de kız olduğunu biliyorum yaa ne kadar güzel şeyler var teyzesi...bebek dolabına baktım internetten uygun geldi fiyatı bana 2 kapılı beyaz dolap 350tl güzel bence:)

Benimde bir ara temizlik yapmam şart :27::27::27: Bende pantolonumu lcw den aldım annemde t shirtlerimi almış ordan :9::9::9: Benim 3-6 ay tamam :27::27::27: Bu haftada annemle yenidoğan kıyafetleri alcaz :34::34::34: Ben dayanamıyorum ya her dışarı çıktığımızda mutlaka alıyorum birşey :52::52::52:

ben acayip işten soğudum ya
eşim hadi çık işten dese varya arkama bakmadan kaçıcam
sanki burda vakit geçmiyo ve izine çıkacağım zaman hiç gelmeyecekmiş gibi geliyo
benim özel sektör olduğu ve branşımda tek olduğum için öle fazla fazla izin kullanamıycam
hatta bebeğimle daha çok vakit geçirmek için inşalllaaahhh dayanabilirsem
son 3 haftama kadar çalışmayı düşünüyorum
o yüzdende çok var ya sanki hiç bitmicek gibi geliyo

bende bu akşam inşallah bişey bulabilirim kendime göre akşam olsa da çıksam işten de sıkıldım zaten:14:
hamile blzumum vardı bak iyi getirdin aklıma onu giyeyim :1::1::1:

ben acayip işten soğudum ya
eşim hadi çık işten dese varya arkama bakmadan kaçıcam
sanki burda vakit geçmiyo ve izine çıkacağım zaman hiç gelmeyecekmiş gibi geliyo
benim özel sektör olduğu ve branşımda tek olduğum için öle fazla fazla izin kullanamıycam
hatta bebeğimle daha çok vakit geçirmek için inşalllaaahhh dayanabilirsem
son 3 haftama kadar çalışmayı düşünüyorum
o yüzdende çok var ya sanki hiç bitmicek gibi geliyo

bende ocak ayına gün sayıyorum:1:

kızlar işler beni bekliyor ama hiç yapasım yok şimdi bi dosya aldım o bana bakıyor ben ona :33: böyle yapasım var tüm işlere :1::1::1:

ocak ayı için tezkere sayıyoruz bizde
tezkereme 130 gün kaldı gibi bir ticker varsa yapalım alta yaaaaaaaa :9::9:

harbiden he aslında ana sayfaya yapacaksın nasılsa hemen hemen herkes ocak ayında çıkacak :49::49:
nasıl yapılır ki acaba

yemekten sonra midemyanıyor ve bulanıyor soda içiyorum

Back
X