- 15 Şubat 2023
- 843
- 1.307
- 43
- 31
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #2.721
Öyle mi bakalım gerçekten de ayni tarihte mi doğurcazAaa tahmini doğum tarihimiz aynı görünüyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi bakalım gerçekten de ayni tarihte mi doğurcazAaa tahmini doğum tarihimiz aynı görünüyor
Olmaz mıııı bazen boğasım geliyor kendisini![]()
Geçen gün ufak bir sürtüştük. Konu uzatılacak bir şey değil ama unutamıyorum![]()
Tam gülücem espri yapacam o gün geliyor aklıma![]()
Görmeyince göresim görünce de tartışasım geliyor :))
Şaka şaka. Şimdilik her şey yolunda![]()
Selam canım ben eczacımın önerisi ile awene aldım gebeler için uygun olduğundan dolayıKızlar güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Yarın doktor kontrolüm var. Doktoruma ve/veya eczacıma soracağım. Sizler daha önce bu konu hakkında bilgi aldınız mı merak ettim.
Pek dikkat etmiyorum açıkçasi ama. Unu denicemSıvı alımına dikkat ediyor musun ? Sıvı kaybı olunca baş ağrısı çok oluyor
Gerçekte pek öyle olacağını sanmıyorum günü gününü tutmuyoÖyle mi bakalım gerçekten de ayni tarihte mi doğurcaz![]()
Solante pregna benim. Dr önerisiKızlar güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Yarın doktor kontrolüm var. Doktoruma ve/veya eczacıma soracağım. Sizler daha önce bu konu hakkında bilgi aldınız mı merak ettim.
Bende öyle ya. Bir şey diyince tersliyorum. Ne olur iyi davran diyorBiraz da işin komik taraflarını konuşalımhamilelik olduğundan beri kocama çok sinir olmaya başladım sizde de var mı
![]()
Tahmini cinsiyeti nasıl öğrendiniz?31 yaş, 2. Çocuk, SAT 30 Nisan, Kese 4+3 Kalp atışı 7+4, Tahmini cinsiyet Erkek, Tahmini Doğum Tarihi 6 Şubat
Ben h. Cevizi yağı kullandım ilk gebeliğimde. Hiç çatlamadım neredeyse son haftalarda çok gerildi karnım ondan bir iki küçük kalmıştı ama söndü onlarda.Bende soru sorayım bu çatlak kremi lierac öneriliyor alan kullanan faydasını gören varmı deneyimli anneler yorum yapar mısınızyorumları okuyorum hamile kaldığını öğrendikten sonra kullananlar var ne zaman kullanmak lazım bilemedim
![]()
Bende asla yemek yapamıyorum ve kendi yaptığımı yemek canım istemiyor neden bilmiyorum.Evet canım benimde sürekli tuvalete kalktığım için bölük pörçük ama gözümü açamıyorumbide asla yemek yapamıyorum canım hiç bişey istemiyor sadece patates yiyebiliyorum 2 gündür oluyor Buda
![]()
Birçok teori var da ben kese şekli, yüzük testi ve Çin takvimine baktım. Bir de nedense öyle hissediyorum ama bakicaz bakalımTahmini cinsiyeti nasıl öğrendiniz?
Ben de gece rüyamda erkek bebek almaya gidiyordumBirçok teori var da ben kese şekli, yüzük testi ve Çin takvimine baktım. Bir de nedense öyle hissediyorum ama bakicaz bakalım![]()
Anladımm hadi bakalım :) İlk bebek cinsiyeti neydiBirçok teori var da ben kese şekli, yüzük testi ve Çin takvimine baktım. Bir de nedense öyle hissediyorum ama bakicaz bakalım![]()
Ben daha göremedim bir şey yaBen de gece rüyamda erkek bebek almaya gidiyordum![]()
Benim biraz bilinç altı da oldu sanırımBen daha göremedim bir şey ya![]()
Bana bu gün verdi gece yatmadan iki tane iç dedi ama çok kötüydüm ondan mı iki tane acaba iki tane kullanan varmı bi sıkıntı olurmu yaSize iyi geliyor mu? Kaç tane kullanıyorsunuz :)