Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    49
Olmaz mıııı bazen boğasım geliyor kendisini 🤣🤣

Geçen gün ufak bir sürtüştük. Konu uzatılacak bir şey değil ama unutamıyorum 😬
Tam gülücem espri yapacam o gün geliyor aklıma 🤣

Görmeyince göresim görünce de tartışasım geliyor :))

Şaka şaka. Şimdilik her şey yolunda ☺️
😂😂😂 çok tatlısınız kızlar 😆 ben normalde çok iyi anlaşırım ama hormonlardan mi nedir çabuk sinir oluyorum bu ara kendisine 🤣 görmeyince de eskisinden daha çabuk özlüyorum 😂

Kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Yarın doktor kontrolüm var. Doktoruma ve/veya eczacıma soracağım. Sizler daha önce bu konu hakkında bilgi aldınız mı merak ettim.
Selam canım ben eczacımın önerisi ile awene aldım gebeler için uygun olduğundan dolayı 🤗

Bende soru sorayım bu çatlak kremi lierac öneriliyor alan kullanan faydasını gören varmı deneyimli anneler yorum yapar mısınız 😌 yorumları okuyorum hamile kaldığını öğrendikten sonra kullananlar var ne zaman kullanmak lazım bilemedim🤔

Bende soru sorayım bu çatlak kremi lierac öneriliyor alan kullanan faydasını gören varmı deneyimli anneler yorum yapar mısınız 😌 yorumları okuyorum hamile kaldığını öğrendikten sonra kullananlar var ne zaman kullanmak lazım bilemedim🤔
Ben h. Cevizi yağı kullandım ilk gebeliğimde. Hiç çatlamadım neredeyse son haftalarda çok gerildi karnım ondan bir iki küçük kalmıştı ama söndü onlarda.
Ama bence onun haricinde bisey var ki bacak. Kimse çatlamaz sanıyo ama çatlıyor🤣

Şu mavi çizik attığım yerler de çatlıyor. Ben hiç sürmemiştim oraya. Oralarımda çatlak var.

Eklentiler

• IMG_2135.webp
    IMG_2135.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 45
Evet canım benimde sürekli tuvalete kalktığım için bölük pörçük ama gözümü açamıyorum 😵‍💫😟 bide asla yemek yapamıyorum canım hiç bişey istemiyor sadece patates yiyebiliyorum 2 gündür oluyor Buda 😢
Bende asla yemek yapamıyorum ve kendi yaptığımı yemek canım istemiyor neden bilmiyorum.

Ben daha göremedim bir şey ya🥲
Benim biraz bilinç altı da oldu sanırım 🙈 boş gebelikte çocuklar öğrenmişti hamileligimi. Sonuç kötü olunca 7 aydır hala soruyolar bebek kardeşimiz ne zaman gelcek diye. O zaman karnıma falan çıkıyorlar diye söyledik. Tabi hata ettik. Şimdi söylemiyoruz. Dün akşam yine söyledi. Bebek kardesimiz ne zaman gelcek. Ben onu hiç korkutmam falan dedi. Ben de ağzını aramak için kız mı olsun erkek mi diye sordum. Erkek olsun dedi. Eşimle de öyle erkek isimleri falan düşününce bilinç altı oldu 🤣
Bir de eşim dün meyve yedi. Kokusu çok hoş geldi ama canım istemedi diye yemedim. Rüyamda onu da gördüm 🥲 çok erken başladı. Aklıma sürekli yemek geliyor. Ama bir yandan canım da istemiyor

Back
X