- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
speedy nin profilinin altındaki şu söz beni bitirdi:
"Anne olunca anlarsın diyordun ya ilk hissettiğim anda anladım ANNE"
ben bu gidişle ağlak bir anne olucam, duygulanmaya başladım iyicene, doğum hikayeleri okurken, akşam haberlerini izlerken gözlerim doluyor hep.eskiden hiç ağlamazdım. sizde durumlar nasıl ?
yapayım tatlım da diğer listeler doğru aslınd aben sadece luzumsuz gördüklerimi yazsam
bence giydirilmez tatlım ya benimki erkekti gerçi elbise olayı yoktu bizde ama badinin rengi güzel olursa birde üzerine kilota gerek varmı bence yok
ben külot aldım canım ilk doğduğnda giymez ama yazın elbise altına giydiririm yada çıtçıtlı badi bile olur ama kız çocuklarına çok sevimli külotlar var onlardan alacağım
atlet hiç almadım çıtçıtlı badi işimi görür ileri de ihtiyacım olursa bedenine göre alırım
B
bende böle fırfırlı donlardan alırım ama klasik kilot almam sanırım![]()
kızlar canlarrr günaydınnnnnnnnn
öğleden sonra üçlü test sonucunu almaya gideceğiz
en büyük korkum kromozomal bir hastalık.doktorum yüksek çıkarsa amniyosentez den bahsettin
bakalım sonuçlar ne olacak
speddy kilotlara bayıldımmmmm![]()
kızlar canlarrr günaydınnnnnnnnn
öğleden sonra üçlü test sonucunu almaya gideceğiz
en büyük korkum kromozomal bir hastalık.doktorum yüksek çıkarsa amniyosentez den bahsettin
bakalım sonuçlar ne olacak
speddy kilotlara bayıldımmmmm![]()
beni çok pis gaza getiriyorsun yavrum. Aldım gitti. 1 tane daha vardı onu eledim. Bunları aldım
Eki Görüntüle 793038 Eki Görüntüle 793039
1 tane öyle donumuz da var annemin teyzesi almış..
ilk don alınırmış donansın diye bende koydum çeyizimizin arasına![]()
o zaman söyle yapsan tatlım spidinin listesi gayet ayrıntılı hazırlanmış...ordan yola çıksan,o listeyi düzenlesen üzerini çizsen falan....sana zahmet olmazsa kendine göre ayarlayabilir misin onu
bu arada benim minnoşum hareket ediyo su andün aksam eve gittim yemek yaptım...sonra kışlık malzeme alcam demiştim ya.domatesi soydum doğradım (6 kilo domates) normalde bişi değil ama tek olunca yordu
resmen tekmeledi otur artık diye
![]()
Kız çocuklar için bi outlet kampanyası var canım. Ordacanım bu hangi kampanyada ben göremedim yaw
Giyim için ; giyimlerimiz için tık tık
* ağız silme mendili ( 20 tane var ) BUNU EVDE YAPABİLİRSİNİZ PENYELERDEN AMA YİNEDE MALİYETLİ DEĞİL
* Hastane çıkışı
* Pijama
* Zıbın ( mevsime göre )
* tulumlar
* Alttan çıtçıtlı badiler
* Hırka , yelek
* Ev patiği
* Önlük
* ince kalın battaniyeler
* Atlet GEREKSİZ
* Şapka bere KIŞLIK BİR ADET OLUR BELKİ AMA İLK BAŞTA İHTİYAÇ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM BİZİM BEBELER İÇİN ÇÜNKÜ BATTANİYEDE OLACAKLAR
* Çorap burada
* Önlük
* Patik
* Pratik Alt açma
Anne ihtiyaçları ;
* Hijyenik kadın pedi
* Gögüs pedi tık tık
* Gögüs kremi tık tık
* Emzirme sütyeni BUNUDA GEREKSİZ BULUYORUM
* Hamile külodu
* Gögüs pompa seti İLK BAŞTA İHTİYAÇ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM BEBEBK BOL BOL EMZİRİLİRSE SÜT ZATEN 2 GÜNE GEŞECEKTİR
* Önden açılan gecelik yada pijama ÖNDEN AÇILAN ÇOK KULLANIŞLI OLMUYOR ÇÜNKÜ ÖNDEN AÇTIĞINIZDA MEMENİZ ORTADA KALIYOR OYSA NORMAL PİJAMALARI ALTTAN AÇTIĞINIZDA MEMENİZ GÖZÜKMEZ SADECE BEBEK ALTINDAN EMER (TECRÜBEYLE SABİTTİR)
* Terlik
* Emziren annelere özel çay