2014 Şubat Anneleri

Bende şu ayrıntılı ultrason işini ne yapsam diyorum. Allah korusun birşeyler ters giderse doğurana kadar mahvolurum üzüntüden. Doktor illa ki yapalım demezse yaptırmıcam.

Ben 2li testi yaptırmadım diye 3lüyede bişey demedi.Ki yaptırmama nedenim zaten ne olursa olsun doğurucam diyorsan doğuma kadar stresten mahvolursun demesiydi.Hakkımızda hayırlısı canım zor bir süreç :31:

Ben 2li testi yaptırmadım diye 3lüyede bişey demedi.Ki yaptırmama nedenim zaten ne olursa olsun doğurucam diyorsan doğuma kadar stresten mahvolursun demesiydi.Hakkımızda hayırlısı canım zor bir süreç :31:

Evet canım. Allah sağsağlim sağlıklı bir şekilde kavuştursun yavrularımıza..

canım resmi görüp paylaşabiliyosan bi paylaşsana canım:(((

baktım yoktu cnaım uyumuşum ben geç oldu cevap :))

Kızımın teyzeleri biz şimdi geldik doktordan. Herşey yolunda dedi doktor. Minik elleri ayakları gördük. 3 hafta sonraya randevumuzu alkdık. 3'lü test için kanımızı verdik geldik.Ben 2'li test yaptıramadığım için bu testin sonucunu merak ediyorum. 1 hafta içinde çıkar dediler ama randevum 3 hafta sonra. Alıp size yorumlatabilirim haberiniz olsun :)))

Birde doğum konusunu görüştük. 1200 normal-1250 sezeryan. 1 refakatçi, oda süsleme, doğum ve doğum sonrası fotoğrafı, bebek doğunca 28 günlük muayeneler, topuk kanı v.s dahilmiş. Ama gece veya hafta sonu olursa normal doğuma doktor gelmiyormuş. İcap nöbeti tutuyorlarmış. Hangi doktor varsa o giriyormuş. ama bunu 35.haftadan sonra konuşalım çatı muayenene göre, henüz erken dedi. Bakalım hayırlısı..

:21:fiyatlara neler neler dahilmiş sanırım bizde herşey ekstra bu sefer eşimle gidicez bi konuşalım bali :19:

Eki Görüntüle 796987

azmin elinden bir şey kurtulmazmış.. resim eklemeyi başardım galiba.. dünden beri bahsettiğim resim bu.. biraz fazla abarttım galiba ama arkadaşlar idare edin.hassasiyetimin başka bi sebebi var , yoksa böyle biri değilimdir, rahatımdır... sizce bebişin duruşu, boynuna dolanan kordon normal bi görüntü mü???

hıhı şimdi olmuş amma sıkışık duruyo artık bebişler kıyamam ya onlara kızım küçük yerdekocaman olduklarında bile duruyolar kimbilir o kordon nelerelerine giriyodur bence korma ben hiç küçükken boynuna kordon dolanmışta allah korusun kaybettim diyeni duymadım görmedim o senin korktugun kordon dolanması dogumlarda oluyo inşallah oda başımıza gelmez:54:

herkese merhaba, 16. haftama gireceğim hala göğüs hassasiyetim devam ediyor, çok acıyor, bu kadar devam edeceğini düşünmemiştim, hormonların etkisiyle oluyor sanırım, benim gibi durum yaşayan var mı?

Bende şu ayrıntılı ultrason işini ne yapsam diyorum. Allah korusun birşeyler ters giderse doğurana kadar mahvolurum üzüntüden. Doktor illa ki yapalım demezse yaptırmıcam.

Evet canım resimde kordunun bebeğin boynunda olduğu net ama mühim birşey olsa doktor bu kadar net bir görüntüyü atlamazdı bence. Bu haftalarda bebeğin videolarını izle bak bebek neler yapıyor o kordonla, oynuyordur. doktoruna ulaşıp sorma şansın yok mu?

ya dr u aradım olur öyle şeyler dedi, hastası vardı galiba biraz geçiştirdi gibi oldu...artık ptesi kendi dr uma gitcem....

kızlar yardımcı olun lütfen. menemenlik konserve yaptım tuz koymayı unutmuşum bozulurmu ki.okadarda emek verdim napim açıp tekrar kaynatıp tuzmu atayım.puffff yaaa:37:

Canım ya ben de tecrübesizim ve bugün ben de domates yaptım arkadaşlar azcık tuz koyuyoruz demişlerdi ben de azcık koydum walla nasıl olur bilemiyorum ama üzülme bişey olmaz sanırım :)

Evet canım. Egepol'e gidiyorum.

Evet canım. Üstelik 3'lü tarama testini yaptıracak yer arıyordum, orada yapılıyormuş 32 lira mı ne ödedik. Ayrıntılı ultrason da kendi hastalarına 50 liraymış. Sevindim yani başka yerlere gitmicem test için. :1:

vay vay vay fiyata neler de dahilmiş baksana ya benim de pazartesi randevum var bi konuşayım bakalım ne diyecekler. ayrıntılı ultrason için doktor başka bir doktora yönlendiriyormuş o da 250 tl alıyormuş yuh dedim. bir de tepecik hastanesinde varmış perinatolog o bakıyormuş ayrıntılı ultrasona. eğer egepolde ayrıntılı ultrason yaptırma şansım varsa oaraya geleyim bari. ayıp denen bişey var ya bu kadar da kazıklanmaz ki insanlar.:20:

Canım ya ben de tecrübesizim ve bugün ben de domates yaptım arkadaşlar azcık tuz koyuyoruz demişlerdi ben de azcık koydum walla nasıl olur bilemiyorum ama üzülme bişey olmaz sanırım :)

vay vay vay fiyata neler de dahilmiş baksana ya benim de pazartesi randevum var bi konuşayım bakalım ne diyecekler. ayrıntılı ultrason için doktor başka bir doktora yönlendiriyormuş o da 250 tl alıyormuş yuh dedim. bir de tepecik hastanesinde varmış perinatolog o bakıyormuş ayrıntılı ultrasona. eğer egepolde ayrıntılı ultrason yaptırma şansım varsa oaraya geleyim bari. ayıp denen bişey var ya bu kadar da kazıklanmaz ki insanlar.:20:

inşallah cnm yaa valla ilk denemem,bayada zahmetli inşallah bozulmaz çok üzülürüm:53:

herkese merhaba, 16. haftama gireceğim hala göğüs hassasiyetim devam ediyor, çok acıyor, bu kadar devam edeceğini düşünmemiştim, hormonların etkisiyle oluyor sanırım, benim gibi durum yaşayan var mı?

benim hassasiyet ve ağrı devam ediyor ben de 15. haftayı bitiriyorum çok sert gibi sanki :18:

mrb canlarım bugün zangur zungur maraş merkeze gittim gezmeye araba çok sarstı:( ya kızlar benim bu kasık ağrılarım halen dvm ediyor bişi diyen yok artık sizinde devam ediyor mu acaba?maşallah herkes kışlık hazırlık bile yapıyor ben yemek yapabilsem :( kışlıktan vazgeçmiştim

İki adımlık yolu zar zor yürüdüm ve şuan ortamdan ikiye paat diye patlayabilirim uzun zaman sonra ilk kez bu kadar şiş hissediyorum yaaaa:18:

İki adımlık yolu zar zor yürüdüm ve şuan ortamdan ikiye paat diye patlayabilirim uzun zaman sonra ilk kez bu kadar şiş hissediyorum yaaaa:18:

Ayy seni çok iyi anlıyorum göbeğim öne doğru gittikçe yürüyüşüm değişti. Bacağını ayıra ayıra yürüyen tipik bi hamileye dönüşüyorum giderek komik görünüyorum :27:

Ayy seni çok iyi anlıyorum göbeğim öne doğru gittikçe yürüyüşüm değişti. Bacağını ayıra ayıra yürüyen tipik bi hamileye dönüşüyorum giderek komik görünüyorum :27:

seni buldum sana sorayım:) canım kaasık ağrıların dvm ediyor mu?

kızlar uzun bı aradan sonra hepinize merhaba nasılsınız nasıl gıdıyorr bebekler nasıl... ben özel hastanede 14. haftamda muayne oldum ve doktor bebeğimi erkeğe benzettğini ama kesın bişey olmadığını soyledii...16. haftamda tekrar devletteki doktoruma baktırdım o da belli değil dedi acaba böyle benzetıpte doğru çıkanlar varmıdır hala bebeğimin cinsiyetı belli değil tamm ama ben oğlum die sevıyorummm:))

canım geçmiş olsun bendede enfeksiyon çıkmıştı bana ilaç verdi ama ben 2 gün içebildim tadı midei bulandırıyordu bol bol su içtim geçti çok şükür günde en az 3 litre içmek gerekmiş artı bunun yanında çorba falanda iç geçer inşallah fakat bunları yaptığın halde hala geçmiyorsa git mutlaka en azından için rahatlar

canım teşekkür ederim su içiyorum günlük 3lt ama ilaç kullanamıyorum ağrım var salı randevum dayanamazsam bi acile gidicem

ben hiç yürüyüşe çıkamadım bugün ya idrar yolu enfeksiyondan dolayı ağrım var bugün biraz çoktu korktum ben de yürümekten ben hala hızlı hızlı yürüyorum sonra bi farkediyorum ki nefes nefeseyim alışmalıyım yavaş yürümeye yavaş hareket etmeye

anlıyorum bacım:( napıosun

İyi diyelim iyi olsun canım sen de üşütüyor musun acaba kasık ağrıların geçmedi bi türlü :(

aynen canım bacaklar açık göbek önce ayyhh offf diye diye gittim yolu bir de bunun dönüşü var :)

ben hiç yürüyüşe çıkamadım bugün ya idrar yolu enfeksiyondan dolayı ağrım var bugün biraz çoktu korktum ben de yürümekten ben hala hızlı hızlı yürüyorum sonra bi farkediyorum ki nefes nefeseyim alışmalıyım yavaş yürümeye yavaş hareket etmeye

yürümeye alışmak lazım tabi ki ama işte beden ağırlaşınca zor okuyor :(

Back
X