bilmiyorumki canım yada diyorlarya rahim doğuma hazırlanıyor falan:) bu kadar ağrıyla doğumum çok kolay olacak galiba acaip hazırlanıyorum:)
bugün arkadaşlarda dediki şimdiye kadar bebeği hissetmen gerekirdi dedilerhissederim inaşallah yaaa
gerçi hissedincede yok oynadı yok oynamadı napıo falan:) biliorum kendimi:)
İnşallah doğumun da kolay olur canım da senin bu olumsuz düşünce halinden bir an önce kurtulman lazım.Lütfen biraz pozitif ol valla Allah korusun huzursuz memnun olmayan bir bebeğin olacak diye korkuyorum :26:
hajım nabıyısın
İyi hajım napayım büyük anne ziyaretine geldik tatlıları yedik hala tık yok

sabahları iyi öğlenleri eh aa akşamları çatlicam heralde diyom sonunda
çok gerilio karnım
hazımsızlık falan mahvedio bizi:S
soda içtim geçirsin inşallah
Ahandra biri beni tarif etmiş

SELAM YEMEKTEN SONRA İKEA YA GİTTİK oda bakim dedim fiyatlara varmı bakim begencem bişey dedim ben son ay alırımda fikir olsun diye hiç sallanan bişi yok orda yadiyorum bu sallama biz türklere has bişi yabancılar hiç sallamıyo çocu ne o öyle hapisane gb parmaklıkları var sadece beşiklerin bizimki öyle olamaz yani cocuk acık dönmeye başladımı düşmeli o yataktanki aklı başına gelsin hoşgeldin türkiyedesin diyelim
neyse bişi begenemedim yani fiyatlarda o biçim mama önlügü aldık bebişe kolları filan var 2 tanesi 10tlydi aldım onu bitek
bide waikikiden çilek 5li takım aldım tulumlu fişlan resmini koyarım bi ara
![]()
Geçen hafta bizde ikeaya gittik o deiklerinin aynısını bende düşündüm.Hiçbir millet bizim gibi değil vallahi

O kolları olan önlüklerden eşim alalım dedi benim içime sinmedi nedense alıp alıp bıraktım keşke alaymışım neyse daha çook giderim ben orayı gezmeyi çok seviyorum farketmiyor