2014 Şubat Anneleri

iyi akşamlar kıslaarrr...sonunda siftahımı yaptım ve aziz bebe den hastane çıkışı seti aldımmm:))) yeni geldik eve şimdi namazımı kılcam gelcem beni özleyin anacımmm byyy:)

hayırlı olsun canım bende 2 gün önce markafoniden aldım bişeler çok güzel bir duygu ya artık hep bebişim bakıyorum:16::16::16:

midem bulandıkça seviniyorum heralde iyi bebeğim diye:) var mı böle bişi ya:) halende bulanıyor yemmee içmem engel değil ama bulanıyor baya

hepinize iyi akşamlar

adally üzülme sakın kadın resmen kıskanmış zavallı diye de düşenebilirsin eminim çok güzel bir hamilesin ki ondan dolayı öyle davranmış.. elbette kilo alacağız çok normal hamileyiz hiç üzülme hamileliğin tadını çıkar:))

ctesi günü son kez druma gittim bu haftadan itibaren speedyynin druna gideceğim. 16.haftama yeni girdim dr um ilk defa bebeğimin cinsiyetini söyledi ve bebeğimin sırtı dönüktü hiç yüzünü dönmedi bacaklarını da açmadı. buna rağmen dr %100 kız dedi ama biz hiç bir şey görmedik.. cinsiyet öğrenen arkadaşlar bacak arasını görerek mi yoksa benim drun yaptığı gibi kemik yapısından mı öğrendiler hala emin olamıyorum kız mı erkek mi:((

darılma canım:) valla benim doktorumda bebk secde pozisyonundayken söledi nasıl söledi anlamadım hatta cd si var kocam diorki ben burda bebği zor şeçiorum o cinsiyeti nasıl gördü dedi:) ama %90 dedi kimseye söleme dedi herkes bilio:)

$100000098274_0_304x424.webp$100000130256_0_304x424.webp$100000134300_0_304x424.webp$100000149242_0_304x424.webp$100000136744_0_304x424.webp$100000138166_0_304x424.webp$100000139415_0_304x424.webp

daha cinsiyeti kesinleşmediği için orta renk almaya çalıştım ne yapim ya dayanamadım aldım:1: :79:

hayırlı olsun canım bende baktım bunlara ama ben bir önceki hafta aldım markafoniden bişiler geldi çok beğendim çokta süüslü tüller içinde nazar boncuklarıyla geldi çok hoşumuza gitti:)

darılma canım:) valla benim doktorumda bebk secde pozisyonundayken söledi nasıl söledi anlamadım hatta cd si var kocam diorki ben burda bebği zor şeçiorum o cinsiyeti nasıl gördü dedi:) ama %90 dedi kimseye söleme dedi herkes bilio:)

tşk ederim canım çok sağol.. merak ettim böyle olan var mı diye:))

hayırlı olsun canım bende 2 gün önce markafoniden aldım bişeler çok güzel bir duygu ya artık hep bebişim bakıyorum:16::16::16:

evet yaa çok güzel bir duyguymuş rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize ama tuttum kendimi almayacam başka artık:) sen de mubarek cinsiyet belli değil demişsin mavi almışsın:)))

midem bulandıkça seviniyorum heralde iyi bebeğim diye:) var mı böle bişi ya:) halende bulanıyor yemmee içmem engel değil ama bulanıyor baya

ara sıra bende de bulanıyor ama hoşuma gitmiyor bulanması gerçi çoook nadir bulanıyor....

selam arkadaşlarım,genelde herkesin ilk bebeki olunca oh mis gibi yazışıyorsunuz .ben anca bu saatlerde okuyup çıkıyorum.
hakseverin ,speedynin bloğu bile var.
speedy sonucun temiz çıkmış gözün aydın,darısı benim ayrıntılının başına .ben de spse gibi takıyorum işte herşeyi :)

kızlar kınaya bulaşmayın .ben denedim bir sene boyunca hiçbir faydasını görmedim,röfleli halimi özledim,ne paralar döktüm açılmadı.hamilelik vesilesiyle uzatır yaptırırım diye hayal ediyorum.

adally çok şekersin ya yanımda olsan öpecektim seni,takma kafana,benimde göbişime yaşlı bir teyze laf etmişti nasıl dolmuşsam ağzımdan sen kendi göbeğine bak ,göbeği düz olanlar söylese üzülmem dedim.gerçi hala susturamadım ama boşver.salıyı düşün sen.

tombikim hadi inşallah gönlüne göre haberlerle gelirsin inşallah.dr. bana resim verdiği halde ya değişirse diye korkuyorum ben de:)

güya yazılanları aklımda tutup alıntı yapmadan yazacaktım unuttum şimdi .herkese iyi geceler.bu hafta Dr.a gideceklere de iyi haberler .

selam arkadaşlarım,genelde herkesin ilk bebeki olunca oh mis gibi yazışıyorsunuz .ben anca bu saatlerde okuyup çıkıyorum.
hakseverin ,speedynin bloğu bile var.
speedy sonucun temiz çıkmış gözün aydın,darısı benim ayrıntılının başına .ben de spse gibi takıyorum işte herşeyi :)

kızlar kınaya bulaşmayın .ben denedim bir sene boyunca hiçbir faydasını görmedim,röfleli halimi özledim,ne paralar döktüm açılmadı.hamilelik vesilesiyle uzatır yaptırırım diye hayal ediyorum.

adally çok şekersin ya yanımda olsan öpecektim seni,takma kafana,benimde göbişime yaşlı bir teyze laf etmişti nasıl dolmuşsam ağzımdan sen kendi göbeğine bak ,göbeği düz olanlar söylese üzülmem dedim.gerçi hala susturamadım ama boşver.salıyı düşün sen.

tombikim hadi inşallah gönlüne göre haberlerle gelirsin inşallah.dr. bana resim verdiği halde ya değişirse diye korkuyorum ben de:)

güya yazılanları aklımda tutup alıntı yapmadan yazacaktım unuttum şimdi .herkese iyi geceler.bu hafta Dr.a gideceklere de iyi haberler .

oğullarından küçük olan benim damadımdı haa unutma sözünü:)))

ayyyyyyyyyyyy kuzum yaaaaaaaaaaaa patavatsız:( takma sen napalım bizde böle tomişiz işte inşalalh veririz eeeeeeee komşumu o kadın:( kayınvaliden niye o zaman susturmadı hayret bişi varya

Ptavatsız ki ne patavatsız sorma canım.Kayın validemin uzaktan akrabasıymış bende bir kaç kez gördüm uyuzcuğu.Kaynanam pek karışmaz öyle konularda sonradan başlar konuşmaya..

iyi akşamlar kıslaarrr...sonunda siftahımı yaptım ve aziz bebe den hastane çıkışı seti aldımmm:))) yeni geldik eve şimdi namazımı kılcam gelcem beni özleyin anacımmm byyy:)

Ohh çok şükür maşallah ilk giysileri uğurlu gelsin kızçene inşallh canım benim :nazar:

canım ben de sana geçenlerde yaşadığım bişey anlatayım şimdi ben 3-4 kilo aldım hamilelikte hatta enfeksiyondan dolayı zayıfladım bile şu 1 haftada biraz ama genede 4 kilo aldım diyorum soranlara neyse bi arkadaşa gittik o da hamile ama benden 1 ay mı ne az martta doğumu sen çok kilo almışsın ben hiç almadım dedi hava attı bana ya sabır dedim artık dr un tavsiye ettiği hiçbirşeyi yemiyormuş et balık ceviz gibi yani almazsın tabi

Allahım bu insanlar ne kadar düşüncesiz ve beyinsiz ne desem az vallahi bunlara :19:
Kendi kilo almasın diye bebeğin besleneceği yiyecekleri yemeyen zihniyet çok kötü çook...

adallyyy o patavatsız teyzeyi sen bana bir yolla da baksın bakalım laf sokmak nasıl oluyormuş....

Yollayabilsem keşke canım hemen hemen...

Hepsi birbirinden güzeller canım güle güle kullansın inşallah cicilerini bebeğin :nazar:

Sağol canım da valla o anda acının en acısı olasım geldi ama olamadım işte kendimi saldım ağladım da ağladım birde demezler mi o alınılacak bir şey demedi sen hamilesin ya duygusal anına geldi ağla açılırsın...Tövbe ya şeytan dedi viledanın sapıyla döv hepsini :47: çok şükür salı gününe ne kaldı değil mi :)

Biz bugün biraz alış veriş yaptık güzellerim ilk kez bir şeyler aldık annemle birlikte. Siftahı yaptık bakalım gerisi ne olacak :) Yarın sabah da kontrolümüz var teyzeleri :52:
sonuçlarını bekliyoruzzz kuzumm
meraba kızlaaaar, yaa şu sağlık ocağında tetanos aşısı yaptıran var mı ne zaman yapılıyo ki sağlık ocağına gidip hamile olduğumu belirtmeye bi türlü gidemedim...

ben yaptırmadım daha tatlım.aramadılarda
Eşimle birlikte bir heves güle oynaya bana bebekli tshirt almaya gittik.Gri bir tane beğendim aldım.Bir de siyah tayt aldım neyse tatlılar tuzlular alışveriş mutlu mesut eve geldik.Kayınvalide çağırdı birşeyler hazırladım gelin çay içeriz diye.Gittik tabi.Biraz soluklanalım istedik oturduk biraz 65 yaşındaki patavatsız teyze ne dese beğenirsiniz; yorulur tabi baksana iyice kilo almış daha çok erken ilerde iyice şişecek :53: (2 kilo aldım epi topu)
Neyse gittim yanına takıldım sen başkalarından farklı birşey mi görüyorsunda böyle konuşuyorsun ne yapayım kilom var diye hamilemi kalmayayım dedim.
Kalmasaydın tabi bak bana kaç yaşımdayım senden zayıfım demez mi.Sen benimle neden kilo yarıştırıyorsun ki doğururum bir sene diyet spor yapar veririm dedim.Ama hala laf yetiştiriyor.Hiçte veremezsin halin harab artık geçmiş ola demesiyse sinirlerim boşandı başladım ağlamaya çıktım yukarı evime.
Kaynanamda iki dk olmadan o kadınla yanıma geldi.Özür dilemeler vs vs.Dua etain yaşına yoksa bn daha bi ton laf söylerdim...(meğer teyzemin çocuğu olmamış evlatlık almıl ondan gıcık olurmuş hamilelere)
nasıl tip o teyze yaaaa:37: boşver çiçemmmmm on numarabeş yıldız hatunsunnnnn
oyyy hayırlı olsunnnn cicileriiiii
hepinize iyi akşamlar

adally üzülme sakın kadın resmen kıskanmış zavallı diye de düşenebilirsin eminim çok güzel bir hamilesin ki ondan dolayı öyle davranmış.. elbette kilo alacağız çok normal hamileyiz hiç üzülme hamileliğin tadını çıkar:))

ctesi günü son kez druma gittim bu haftadan itibaren speedyynin druna gideceğim. 16.haftama yeni girdim dr um ilk defa bebeğimin cinsiyetini söyledi ve bebeğimin sırtı dönüktü hiç yüzünü dönmedi bacaklarını da açmadı. buna rağmen dr %100 kız dedi ama biz hiç bir şey görmedik.. cinsiyet öğrenen arkadaşlar bacak arasını görerek mi yoksa benim drun yaptığı gibi kemik yapısından mı öğrendiler hala emin olamıyorum kız mı erkek mi:((
valla tatlım doktorum bana bişi göstermedi %90 erkek dedi.ketum adam :27:
ay aynen çiçem yaaa.sinirlerim bozulcak :D devamlı bebişe bişiler bakıyorummmm
kundak eline geçtiğinde resmini çek olurmu bende düşünüyorum ondan almayı
oğullarından küçük olan benim damadımdı haa unutma sözünü:)))
vayyyyyy hani bana veriyodun kızını :D

hüzünbaz bu laurana çok fena ,çaktırmadan herkese yeşil ışık yakmış ,aklıma gülşen bubikoğluyla adile naşitin filmi geldi bak.

Canım ya ben de tecrübesizim ve bugün ben de domates yaptım arkadaşlar azcık tuz koyuyoruz demişlerdi ben de azcık koydum walla nasıl olur bilemiyorum ama üzülme bişey olmaz sanırım :)

vay vay vay fiyata neler de dahilmiş baksana ya benim de pazartesi randevum var bi konuşayım bakalım ne diyecekler. ayrıntılı ultrason için doktor başka bir doktora yönlendiriyormuş o da 250 tl alıyormuş yuh dedim. bir de tepecik hastanesinde varmış perinatolog o bakıyormuş ayrıntılı ultrasona. eğer egepolde ayrıntılı ultrason yaptırma şansım varsa oaraya geleyim bari. ayıp denen bişey var ya bu kadar da kazıklanmaz ki insanlar.:20:

Evet canım.Benim yan komşum Medikal parka Merve Hanım'a gidiyordu, şimdi aynı hastanede başka bir doktora geçti. O da yaptırdı ve yaptırmadan önce araştırmış epey 250 TL ymiş İzmir geneli. Şifada 260. Bizim hastanenin de kendi hastalarına fiyatı 50 TL. Dışarıdan gelenlere nasıl bilmiyorum.

bende egeppole gitmeye karar verdim ve gökalp beyden randevu almayı başardım :) 16 eylül pazartesi gidicez inşallah yorumlarımı yazarım gidince doğum ücretini de sorucam. buarada randevu alırken telefondaki kız yardımcı oldu bana nasılsa önceden ayrılmış bi randevu var dedi onu size verelim yardımcı olalım filan dedi hastane 27. haftadan sonra kabul etmiomuş bende sınırda olucam 2 ay sonra diyince böyle dedi artık şansmı bilemiyorum bakalım inş. gidicez. buarada medifemaya da hasta ziyareti için gittim güzel bi hastane hiç hastane havası yok otel gibi beğendim orayıda bi denemeyi düşünüyorum hangisinden memnun kalırsam artık :)

Anladım canım. Hayırlısı hangisiyse onda devam edersin inşallah. :)

Eşimle birlikte bir heves güle oynaya bana bebekli tshirt almaya gittik.Gri bir tane beğendim aldım.Bir de siyah tayt aldım neyse tatlılar tuzlular alışveriş mutlu mesut eve geldik.Kayınvalide çağırdı birşeyler hazırladım gelin çay içeriz diye.Gittik tabi.Biraz soluklanalım istedik oturduk biraz 65 yaşındaki patavatsız teyze ne dese beğenirsiniz; yorulur tabi baksana iyice kilo almış daha çok erken ilerde iyice şişecek :53: (2 kilo aldım epi topu)
Neyse gittim yanına takıldım sen başkalarından farklı birşey mi görüyorsunda böyle konuşuyorsun ne yapayım kilom var diye hamilemi kalmayayım dedim.
Kalmasaydın tabi bak bana kaç yaşımdayım senden zayıfım demez mi.Sen benimle neden kilo yarıştırıyorsun ki doğururum bir sene diyet spor yapar veririm dedim.Ama hala laf yetiştiriyor.Hiçte veremezsin halin harab artık geçmiş ola demesiyse sinirlerim boşandı başladım ağlamaya çıktım yukarı evime.
Kaynanamda iki dk olmadan o kadınla yanıma geldi.Özür dilemeler vs vs.Dua etain yaşına yoksa bn daha bi ton laf söylerdim...(meğer teyzemin çocuğu olmamış evlatlık almıl ondan gıcık olurmuş hamilelere)

Çok üzüldüm canım yaaa. Ben olsam o cevapları veremeden başlardım ağlamaya..Hiç sıkma canını. Kendi can acısını senden çıkartmaya çalışmış. Dilerim ona da ders olur. Bi daha kimseyi üzmez böyle..

Evet canım.Benim yan komşum Medikal parka Merve Hanım'a gidiyordu, şimdi aynı hastanede başka bir doktora geçti. O da yaptırdı ve yaptırmadan önce araştırmış epey 250 TL ymiş İzmir geneli. Şifada 260. Bizim hastanenin de kendi hastalarına fiyatı 50 TL. Dışarıdan gelenlere nasıl bilmiyorum.

Anladım canım. Hayırlısı hangisiyse onda devam edersin inşallah. :)

Çok üzüldüm canım yaaa. Ben olsam o cevapları veremeden başlardım ağlamaya..Hiç sıkma canını. Kendi can acısını senden çıkartmaya çalışmış. Dilerim ona da ders olur. Bi daha kimseyi üzmez böyle..

kuzummm ayrıntılı ultrasona girdinmi?
bunun için erken değilmi.19-23. hafta diye hatırladım da

Son düzenleme:
Back
X