Eşimle birlikte bir heves güle oynaya bana bebekli tshirt almaya gittik.Gri bir tane beğendim aldım.Bir de siyah tayt aldım neyse tatlılar tuzlular alışveriş mutlu mesut eve geldik.Kayınvalide çağırdı birşeyler hazırladım gelin çay içeriz diye.Gittik tabi.Biraz soluklanalım istedik oturduk biraz 65 yaşındaki patavatsız teyze ne dese beğenirsiniz; yorulur tabi baksana iyice kilo almış daha çok erken ilerde iyice şişecek

(2 kilo aldım epi topu)
Neyse gittim yanına takıldım sen başkalarından farklı birşey mi görüyorsunda böyle konuşuyorsun ne yapayım kilom var diye hamilemi kalmayayım dedim.
Kalmasaydın tabi bak bana kaç yaşımdayım senden zayıfım demez mi.Sen benimle neden kilo yarıştırıyorsun ki doğururum bir sene diyet spor yapar veririm dedim.Ama hala laf yetiştiriyor.Hiçte veremezsin halin harab artık geçmiş ola demesiyse sinirlerim boşandı başladım ağlamaya çıktım yukarı evime.
Kaynanamda iki dk olmadan o kadınla yanıma geldi.Özür dilemeler vs vs.Dua etain yaşına yoksa bn daha bi ton laf söylerdim...(meğer teyzemin çocuğu olmamış evlatlık almıl ondan gıcık olurmuş hamilelere)