2014 Şubat Anneleri

Bende bende :)

Buna benzer bir ürün belistede var.Ben çok beğenmiştim ama pahalı diye diğer modelde karar kıldım :9::9::9: Çok güzel yafrum :16::16::16:

Bizimkide hastane çıkışlarına gözünü dikmişti erkek olsaydı :9::9::9::9:

Hoşgeldin canımm :16:
Unutmadan söyleyeyim cicilerin çok güzel ya kızın güzel günlerde güle güle giysin inşallah :nazar:
Ya ben de belis ya da zeki bebe diye düşünüyordum ama benim inatçı seko nedense belisten almam deyip duruyor.Nuh dedimi peygamber demez inatlaşmıyorum bende onunla sinirlerim bozmaktansan :50:

hosgeldin bal gaymakkkk:16::16::16::16:cicilerinizi gördüm dün aksam.hatta gördük eşime de gösterdim....ben beşiktaslı dogdum un Galatasaraylısını alacakmış.cok beğendi :52:

bende cok begendimmm güle güle giysin inşallahhh:16::16:

Erkek olunca direk ona odaklanmıştır :27::27::27: Benim de babam torunuma fenerbahçe tulumu alayım diyor eşim direk onun tulumu var alma baba diyor geçen gösterdi hatta :52::52::52:

Erkek olunca direk ona odaklanmıştır :27::27::27: Benim de babam torunuma fenerbahçe tulumu alayım diyor eşim direk onun tulumu var alma baba diyor geçen gösterdi hatta :52::52::52:

Kronikim ben Galatasaraylıyım baba fenerli.Dedelerden biri beşiktaşlı biri Galatasaraylı.Futbol konusunda ben biraz baskınım ama babaya da kıyamıyorum hevesini alsın diye ne olacak bizim halmiz düşün artık :27::27::27:

neyseki yırttık :1:

:9::9::9::9::9:

benimki de koyu bjk lı. alacakmış dişi kartal kıyafeti:) bir özeniyor ki sorma

:9::9::9::9: Hepsi aynı bunların ya

seni yok yazdım bugün.nerdesin la sen bu zaate kada

Çalışıyom hajı :1::1::1::1: Ne haber

Hoşgeldin canımm :16:
Unutmadan söyleyeyim cicilerin çok güzel ya kızın güzel günlerde güle güle giysin inşallah :nazar:
Ya ben de belis ya da zeki bebe diye düşünüyordum ama benim inatçı seko nedense belisten almam deyip duruyor.Nuh dedimi peygamber demez inatlaşmıyorum bende onunla sinirlerim bozmaktansan :50:

Hepimiz mutlulukla giydirelim inşallah :16::16::16: Bence buda çok güzel.:16::16::16:

Kronikim ben Galatasaraylıyım baba fenerli.Dedelerden biri beşiktaşlı biri Galatasaraylı.Futbol konusunda ben biraz baskınım ama babaya da kıyamıyorum hevesini alsın diye ne olacak bizim halmiz düşün artık :27::27::27:

Ben fenerbaçeliydim evlenince döndüm :27::27::27: Hevesini kırılmasın diye bende aldım bir zıbın işte yeter :9::9::9: İlk onu aldık.allahtan kız olacak erkek olsa donuna kadar beşiktaşlı alırdı :27::27::27:

Ben fenerbaçeliydim evlenince döndüm :27::27::27: Hevesini kırılmasın diye bende aldım bir zıbın işte yeter :9::9::9: İlk onu aldık.allahtan kız olacak erkek olsa donuna kadar beşiktaşlı alırdı :27::27::27:

Bugün erkek derse zaten bizimkinin de yapacağı ilk şey dediğin gibi donuna kadar fenerli giydirmek olacak çocuğu :53:

ahahah ben fenerbahçeliyim adam galatasaraylı.istediğimizi alıp giydircez :D sonra nasılsa fenerbahçeli olur :D
:9::9::9::9::9:

:9::9::9::9: Hepsi aynı bunların ya

Çalışıyom hajı :1::1::1::1: Ne haber

Hepimiz mutlulukla giydirelim inşallah :16::16::16: Bence buda çok güzel.:16::16::16:
özledik olum :54:
Bugün erkek derse zaten bizimkinin de yapacağı ilk şey dediğin gibi donuna kadar fenerli giydirmek olacak çocuğu :53:
ahahaha sekoya bakk :)

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazmıyordum.

Artık bebeğim 4.5 aylık oldu, inanmak öyle güç ki.İlk duyduğumda 6 haftalık idi.Ne zaman bu zamana geldik farkında değilim.Hatta karnımın günbegün büyüdüğünü bile farketmiyorum.

Hala bebeğimi hissedemedim, bunu dert etmiyorum ama oldukça da merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu.Aranızda eminim hissedenler vardır.Neye benziyor? :) Kimi kelebek kanat çırpar diyor , kimi bağırsak hareketi gibi diyor:)

Çocuk sahibi olmuş yakınlarım bana tavsiye veriyor.Bol bol uyu diyor, uykuyu çok özleyecekmişim.Sabah uyanıyorum erkenden sonra uyumaya zorluyorum kendimi:)

Mide bulantılarım geçti ya, şükürler olsun, ne zor günlerdi.Bu 3 aya hamileliğin balayı diyorlar hakikaten öyle bir sıkıntı yaşamıyorum çok şükür.Ama gece uyumadan önce bir depresyona girip çıkıyorum hemen:) Ve başım çok ağrıyor.

Ve bebeğim şu an 18 cm, 185 gr ağırlığında sevimli bir kız:)

Onu çok seviyorum.

Son düzenleme:

Artık bebeğim 4.5 aylık oldu, inanmak öyle güç ki.İlk duyduğumda 6 haftalık idi.Ne zaman bu zamana geldik farkında değilim.Hatta karnımın günbegün büyüdüğünü bile farketmiyorum.

Hala bebeğimi hissedemedim, bunu dert etmiyorum ama oldukça da merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu.Aranızda eminim hissedenler vardır.Neye benziyor? :) Kimi kelebek kanat çırpar diyor , kimi bağırsak hareketi gibi diyor:)

Çocuk sahibi olmuş yakınlarım bana tavsiye veriyor.Bol bol uyu diyor, uykuyu çok özleyecekmişim.Sabah uyanıyorum erkenden sonra uyumaya zorluyorum kendimi:)

Mide bulantılarım geçti ya, şükürler olsun, ne zor günlerdi.Bu 3 aya hamileliğin balayı diyorlar hakikaten öyle bir sıkıntı yaşamıyorum çok şükür.Ama gece uyumadan önce bir depresyona girip çıkıyorum hemen:) Ve başım çok ağrıyor.

Onu çok seviyorum.
tatlım en güzel yazmışsın.benim için zaman geçmiyor bir an önce dokuz ay doldun istiyorum
bende hareketlerini anlayamadım daha.sanırım üşengeç bir uşağım var

Onu çok seviyorum.
tam da içimden geçenleri yazmışsın canım dün akşam biz de bunları konuştuk ne kadar çabuk geçiyor zaman Allah'ın izniyle bir bakmışız küçük meleklerimiz kucağımızda:)

ahahah ben fenerbahçeliyim adam galatasaraylı.istediğimizi alıp giydircez :D sonra nasılsa fenerbahçeli olur :D

özledik olum :54:

ahahaha sekoya bakk :)

Benimki de giydirsin fbli fb li nasılsa sonra ben onu Galatasaraylı yapiciim sekocanın gönlü olsun bırak senin umocuğununda gönlü oluversin :27::27:

aDaLLyyyyyyyy kaldı bir buçuk saat canımmmmmmm:16::16::16:

Heyecanlandırma be frost görünümlü jackim :52:

Onu çok seviyorum.

Maşallah size canım ne de güzel yazmışsın ya :nazar::nazar::16::16:

şincik okula gidiyorum isteklerimi yazıyorum
adally ve jacko hemen doktor sonuçlarını yazıyosunuz.ölürüm meraktan
bblim sende kısırı yapıyosun
lip çay sende :)
kronik ortadan kaybolmuyosun
ve lepi nerde onu buluyosunuz merak ettim yahu
hepiniz mucuklandınız

Onu çok seviyorum.

herşey ne güzel yolunda :nazar: sağlıkla büyüsün minikkız

bebeği hissetmek harika bir duygu zaten öyle gaza falan hiçbenzemiyor çok net bebek hareketi diyebiliyorum :16:

şincik okula gidiyorum isteklerimi yazıyorum
adally ve jacko hemen doktor sonuçlarını yazıyosunuz.ölürüm meraktan
bblim sende kısırı yapıyosun
lip çay sende :)
kronik ortadan kaybolmuyosun
ve lepi nerde onu buluyosunuz merak ettim yahu
hepiniz mucuklandınız

öperik seniii bolcana.dikkat et kendine...yazarım tabi saat 4 gibi evde olurum büyük ihtimalle hemen girip yazarım....:54:

Back
X