2014 Şubat Anneleri

Erkek anası dediniz dediniz bakın ne oldu şimdi gördük kocaman pipiyi yavrum yine yüzüstü kocaman olmuş kurban olduğum ya Allahım sen ne büyüksün :nazar:

POYRAZ'ım geliyor kızlar :16:

Doktor balıkesire gitmeme de birşey demedi otobüsle.Çok şükür hiçbir sorun yokmuş ama ona höşmerim getirmek şartı ile :1:

Bir de 8 ekime renkli doppler randevusu verdi.İçim rahatladı.Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah :nazar::nazar:

erkek miymiş namuslu herif bi göstermedi pipisini :1:hadi gözün aydıon al ver ekonomiye can ver sende artık :9::9::9::52:

Erkek anası dediniz dediniz bakın ne oldu şimdi gördük kocaman pipiyi yavrum yine yüzüstü kocaman olmuş kurban olduğum ya Allahım sen ne büyüksün :nazar:

Doktor balıkesire gitmeme de birşey demedi otobüsle.Çok şükür hiçbir sorun yokmuş ama ona höşmerim getirmek şartı ile :1:

Bir de 8 ekime renkli doppler randevusu verdi.İçim rahatladı.Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah :nazar::nazar:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Ben demiştim ama demiştimmm. Ohhh beeee. içimdeki yağlar eridi. Gözümüz aydın yavrum. Gördün mü oğlan anası, pipisini yesinler oğlunun. :33:

Gözün aydın bitanem :) rabbim sevmeyide nasip etsin :)
Şimdiden hayırlı yolculuklar size,

Hadi gozun aydin sonunda kesinlestirdin cinsiyet olayini hayirli olsunnnn:))

oh be erkek geliyormuş sonunda açtı gösterdi hayırlı olsun canım

erkek miymiş namuslu herif bi göstermedi pipisini :1:hadi gözün aydıon al ver ekonomiye can ver sende artık :9::9::9::52:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Ben demiştim ama demiştimmm. Ohhh beeee. içimdeki yağlar eridi. Gözümüz aydın yavrum. Gördün mü oğlan anası, pipisini yesinler oğlunun. :33:

Gözün aydın bitanem :) rabbim sevmeyide nasip etsin :)

Şimdiden hayırlı yolculuklar size,

Çok sağolun kızlar inanın anlamasamda üstümüzden büyük bir yük kalktı.Net olmaaı herşeyini rahatça alabileceğimiz ve hitap ederek sevebileceğimiz anlamına geliyor ohhh :1:

hahahah bak ama hislerimiz nasıl da tuttu:)))) biz tipten anlarız yavruuuuuu:)))))))))))

ADALYYYYYYYY pipiniz hayırlı olsun gülümmmmmmmmm :52::52::52::16::16::16::16::16:

nasıl sevindim bilemezsin, sen de öğrendin sonunda adallyim:)
kız balıkesirlimiydin sen, güzel memleket severim, boylu poslu dalyan gibi olurlar:)
POYRAZ bebişe iyi bak annesi, yolda mola verin, doktor söylemiştir zaten ayağını yüksekte tutmaya çalış. biz de 10 haftalıkken bodrum'a gitmiştik 8 saat sürmüştü.dinlene dinlene gidince yorulmazsın,hadi hayırlı yolculuklar...

Merhabaaa kızlaaarrr :52: :32: :32: :32: :32: Ben geldimmm çok güzel bir tatilin ardından burdayımm :24: :24:
Çok güzel ve bir o kadar yorucu tabiki sadece gittiğim şehirleri yazayım yeter heralde Sivas-Konya-Antalya-Ankara-Eskişehir :10::10:
üstelik arada birde kardeşimin düğününü çıkardım ehueheu neyse bir daha kimse bana yolculuk demesin böğğğ geliyo artık :45:
Bu arada kardeşimin düğünün de salon da özellikle müzik başladı benim ki karnımın için de müzik durana kadar hopladı zıpladı :9: :9: Yavrum o da dayısının düğününü kutladı :9: :9: :9: Çok iyi hissediyorum artık bebeğimi hatta dışardan elimi koyduğum da da hissediyorum artık babamız da hissediyor yani çookk mutluyuzz şimdilik bu kaa benden artık buralardayım :51:

ühüüüüüüü benim gelin hayallerim gittiiii :63:
ama çok sevindimmmmm hajım yaaa.mustafa kemalime arkadaş geliyor desene :124::124::124::124::124:

ADALYYYYYYYY pipiniz hayırlı olsun gülümmmmmmmmm :52::52::52::16::16::16::16::16:

Sağolasın bilimmim inan çok mutlu oldum anlatamıyorum :)

nasıl sevindim bilemezsin, sen de öğrendin sonunda adallyim:)
kız balıkesirlimiydin sen, güzel memleket severim, boylu poslu dalyan gibi olurlar:)
POYRAZ bebişe iyi bak annesi, yolda mola verin, doktor söylemiştir zaten ayağını yüksekte tutmaya çalış. biz de 10 haftalıkken bodrum'a gitmiştik 8 saat sürmüştü.dinlene dinlene gidince yorulmazsın,hadi hayırlı yolculuklar...

sorma tatlım ya sonunfa öğrendik çok şükür :)
Aslında baba da annede çanakkaleli ama balıkesirde doğuo büyümüşüm ben :) yolculuk bizi bekleeer :)) tekrar teşekkürler.

hoşbulduk:3::3::3:

tanıtayım kendmi öhöm öhöm :24:

istanbul beylikdüzünde yaşıyom temmuzda 5 yıl doldu evleneli azcık bebek için uğraştım da üzerinize afiyet :31:

ayznı zamanlarda doğum yapıcaz o aşikar

24 yaşındayım bde :17:

ben seni nickten hatırladım zaten ya adını felan bilmiyorum benim adım belli zatii :9:
ben de sohbetten falan sandıydım:)
hoşgeldin tekrar ahh nicikmle smile ım bilem vardı da gitmiş biara:1:
neyse hala ben varım buna da şükür:1:
sen de benim gibi erkek anası olcan kaynana olcan he
isim bizde de yok şuan malesef ben beğeniom eşim beğenmio o bakıo hepten beğenmio saçma haldeyiz

evet kış geldin brüksel , brokoli haşlama yerim ben iyi olur :34: hatta şimdi bile işyerine getirebilirim
bu işyeri yüzünden yazdan beri her pazartesi nohut kurufasulye yiyorum söylene söylene neyseki bebeğime yarıyormuş :39:

hapı içemiyorum zaten doktor inatla değiştirmiyor da sonunda tepemin tası atacak tüm ilacı zorla doktora içiricem :17:

nohut fasulye çok besleyici işte bende çıkınca yiyiorum hep
brüksel brokoli ben de severim yeriz ya yarasın bebişlere
valla ben içemiom dedim en son ishalde olunca telde şurup yazayım dedim
gittim bitkisel demir verdi
şimdilik ne kabız etti ne kusturdu ne de ishal etti
doktoruna söyle değişssin içmemen daha kötü

günaydınlar kızlaarrr....daha yeni kalktım ben yaaa çok uykucu oldum çookkk.....

ev çok dağınık,yatağımı toplamadım,kahvaltı bulaşıklarım ve akşamki bulaşıklarım aynen duruyor....her taraf toz ve bu arada ben de pisim:( offf offffffffff
ayy haftasonu misafir çağırdım ama benim evimde b.k:)
temizlik yapmam lazım off off

önce komfer verdi sonra freplex mi ne verdi ama yok adını bile duyunca midem kalkıyor
benim gyno ferro idi ama bana uymadı sevişemedik hapla bıraktım

yesinler poyrazını da pipisini de:1:
ben sana demiştim erkek diye
benimkine arkadaş gelio :24:
boyu posu nolmuş kilosu ne?

Merhabaaa kızlaaarrr :52: :32: :32: :32: :32: Ben geldimmm çok güzel bir tatilin ardından burdayımm :24: :24:
Çok güzel ve bir o kadar yorucu tabiki sadece gittiğim şehirleri yazayım yeter heralde Sivas-Konya-Antalya-Ankara-Eskişehir :10::10:
üstelik arada birde kardeşimin düğününü çıkardım ehueheu neyse bir daha kimse bana yolculuk demesin böğğğ geliyo artık :45:
Bu arada kardeşimin düğünün de salon da özellikle müzik başladı benim ki karnımın için de müzik durana kadar hopladı zıpladı :9: :9: Yavrum o da dayısının düğününü kutladı :9: :9: :9: Çok iyi hissediyorum artık bebeğimi hatta dışardan elimi koyduğum da da hissediyorum artık babamız da hissediyor yani çookk mutluyuzz şimdilik bu kaa benden artık buralardayım :51:

hoşgeldinnn özlemiştik seniiiii :54:

:nazar:
:nazar: vaaaay oglan anasi :)) hadi gozun aydin. Senin bidik nihayet gosterdi pipiyi.
Ne zaman geliyorsun balikesorli ? Haberleselim tamam mi.

Biz de bugun 2. Doktorumuza kontrole gittik. Sipacik kocaman olmus 340:nazar: gr
kiz oldugunu 5. Defa teyit ettirdik. E arik degismez herhalde:21:

nohut fasulye çok besleyici işte bende çıkınca yiyiorum hep
brüksel brokoli ben de severim yeriz ya yarasın bebişlere
valla ben içemiom dedim en son ishalde olunca telde şurup yazayım dedim
gittim bitkisel demir verdi
şimdilik ne kabız etti ne kusturdu ne de ishal etti
doktoruna söyle değişssin içmemen daha kötü

benim gyno ferro idi ama bana uymadı sevişemedik hapla bıraktım

sağolsun aşçımız şaşmadan her pazartesi menü olarak yolluyor kurufasulye pilav :25::25: o sıcaklarda bile yedim :16:
kabız olunca bana 2 günde 1 iç dedi ara ver miden rahatlasın benim de bırakış o bırakış zaten

bide hep kendi kendime bebek beslenmeyecek diyordum kan ilacı sadece bizim içinmiş bebek zaten sonuna kadar bizi sömürüyor
yani ihtiyacı olanı fazlasıyla alıyor ama benim için riskli işte doğumda kan sıkıntım olabilir bu gittiğim de ciddi ciddi söylücem iğne versin süzgece dönmeye razıyım :1::1::1:

sağolsun aşçımız şaşmadan her pazartesi menü olarak yolluyor kurufasulye pilav :25::25: o sıcaklarda bile yedim :16:
kabız olunca bana 2 günde 1 iç dedi ara ver miden rahatlasın benim de bırakış o bırakış zaten

bide hep kendi kendime bebek beslenmeyecek diyordum kan ilacı sadece bizim içinmiş bebek zaten sonuna kadar bizi sömürüyor
yani ihtiyacı olanı fazlasıyla alıyor ama benim için riskli işte doğumda kan sıkıntım olabilir bu gittiğim de ciddi ciddi söylücem iğne versin süzgece dönmeye razıyım :1::1::1:

tabi canım bebeğin eksiği kalmıo o herşekilde alıo bizden kalsiyumu demiri vitamini minerali
ma bizim depolar tükenio
oyüzden zaten saç dökülmeleri diş çürümeleri meydana gelio
nekadr iyi beslenirsek depoları tekrar güzelce doldururuz.

benim artık haftada bi balığa başlamam lazım esas
doktor en son balık hapı verdi almadım yerim diye bu hafta alcam inşallah gerçek balık

Back
X