2014 Şubat Anneleri

jack evini çok beğendim canım güle güle oturmak nasip olsun
herhalde tek baza olan odayı boşaltıp çocuk odası yapcaksın
birde amerikan mutfakta zorlanırsın bence bebek olunca

huzunbaz gelmişti sanki
spse selam bende 3 kilo aldım toplamda 17.haftamdada 3 kilo almıştım ondan beri üzerine almamışım dün tartıldım sabah

ebis selam başka görmediğim varsada herkese selammmmmmmmmmm

iyi çok anaormal değilim o zaman canım:)

gece gündüz mandalina psikopatı oldum gece gündüz yiyorum :) kızlar fazla c vitaminide biş yapmaz dimi a vitamini gbi:)

kıs şu an önümde bi tabak mandalinaa dün pazardan aldım 3 kilo ve pişmanım daha fazla almadığıma:) c vitamininin fazlası idrar ile atılıyor yani birşey yapmaz merak etme:)

evet kuzum salona kac kez girdin de bi iki temzilemeye bide kv ve annemleri yemeğe aldığımda :1:

ama oturma odağım ve mutfagımmm aynı ya....bayılıyorum oraya....:16:

ayy o çeyizlik yorganlar sıkıntı...kendi evim olursa gömme dolap yaptırcam...sandığı da vercem birine :1:

ayy inşallah güzelim eliniz bir bollaşsın adanada seç beğen al:)))

jack evini çok beğendim canım güle güle oturmak nasip olsun
herhalde tek baza olan odayı boşaltıp çocuk odası yapcaksın
birde amerikan mutfakta zorlanırsın bence bebek olunca

huzunbaz gelmişti sanki
spse selam bende 3 kilo aldım toplamda 17.haftamdada 3 kilo almıştım ondan beri üzerine almamışım dün tartıldım sabah

ebis selam başka görmediğim varsada herkese selammmmmmmmmmm

beni görmedin meselaa :)))))))))))))))

cok teşekkür ederim canım.eğer kendi evimizi alırsak odası evimizde olur ama yok ona oda yapana kadar burda oturursak o odayı yapcam... bebekken kolay olur da hareketlenince zor sanırım....zaten gelecek yaz salona geçmeyi düşünüyorum.3 kişi olcaz artık :1:

ah o ev muhabbeti falan biz ikimizde çalışıyoruz daha 5 kuruşumuz yok kenarda:( daha benim öğrenim kred borcum var daha arabamızın borçalrı var acaba birgün birikim yaptığımızı ev aldığımızı falan görüürmüyümki:)

kıs şu an önümde bi tabak mandalinaa dün pazardan aldım 3 kilo ve pişmanım daha fazla almadığıma:) c vitamininin fazlası idrar ile atılıyor yani birşey yapmaz merak etme:)

ayy inşallah güzelim eliniz bir bollaşsın adanada seç beğen al:)))

beni görmedin meselaa :)))))))))))))))

gece gündüz götürüyorum valla:) mandalina olmasa neye takıcaktım acaba:)

ah o ev muhabbeti falan biz ikimizde çalışıyoruz daha 5 kuruşumuz yok kenarda:( daha benim öğrenim kred borcum var daha arabamızın borçalrı var acaba birgün birikim yaptığımızı ev aldığımızı falan görüürmüyümki:)

sen sus memur seni:))) olamayanlar da var benim gibii sürünüyorummm:((((( bana da hayal gibi geliyor ev almak hele de istanbuldaa...araştırmam lazım acaba mısırda dedem felan var mı benim:)))

sen sus memur seni:))) olamayanlar da var benim gibii sürünüyorummm:((((( bana da hayal gibi geliyor ev almak hele de istanbuldaa...araştırmam lazım acaba mısırda dedem felan var mı benim:)))

kız baktınmı resmime:) memurum ona bişi demiyorumda işte akıl olmadıktan sonra:)millet tek maaşla neler alıyor neler valla akıl lazım ben bu küçücük yerde nasıl beceriyorum bilmiyorum hani şehirde olsam gezsem tozsam neysede:(hayırlısı oda olur napalım

hu huuuuuuuuuuu hanımlaarrrrr aranızda perde asan var mı??? ben tam asacam ya bişey olursa diye korkuyorum biriniz birşey olmaz desinnn:)) ( şartlı cevap istiyom halime bakın)

Asma perde allah korusun bir şey olur :18::18::18:

kızlarrr tünaydın okuldan geldim yoruldum
sizi özledimm :16:

Beni özledin mi :17::17::17:

Bizde ev kredisi ödüyoruz 1300 küsür lira :31::31::31:

Asma perde allah korusun bir şey olur :18::18::18:

Beni özledin mi :17::17::17:

Bizde ev kredisi ödüyoruz 1300 küsür lira :31::31::31:

selam tatlım hoşgeldin evdeyken nasıl yapcaksınız bu borcu kronik bizimde var ayda 1100 tl bende düşünüyorum şimdi nasıl yapcak diye bizimkisi doğum yaptığımda 1 yıl kalmış olacak gerçi baya bi azalacak ama yinede kaygı ediyorum

LAURANA pardon canım görmemişim

SPSE aldığımız kilo haftamıza göre çok değil canım kaan kocatepenin sitesinde bununla ilgilibi hseaplayıcı var ona göre 19.haftamda 4 ila 6 kilo arası almam normalmiş ama ben 3 aldım yani çok çok iyi:34:

selam tatlım hoşgeldin evdeyken nasıl yapcaksınız bu borcu kronik bizimde var ayda 1100 tl bende düşünüyorum şimdi nasıl yapcak diye bizimkisi doğum yaptığımda 1 yıl kalmış olacak gerçi baya bi azalacak ama yinede kaygı ediyorum

SPSE aldığımız kilo haftamıza göre çok değil canım kaan kocatepenin sitesinde bununla ilgilibi hseaplayıcı var ona göre 19.haftamda 4 ila 6 kilo arası almam normalmiş ama ben 3 aldım yani çok çok iyi:34:

sitesimi var o doktorun:) bende bir bakayım madem:)

ay daha eşimle benimki de duruyo öğrenimler nettin sen yaaa aklıma getirdin bakkk:18::18::9::9::9: amaaannn Allah byük öderiz inşallahhh:16::16::16:

spsee nihayet gördüm veee burda senin gibi olupta kilolu olduğunu düşünmeyenler tonlaa:))) abarttığını bir kez daha anladım yanii gayet balık etlisin kendinle barışık ol:)

berna1627 ile akından gorusen vrmı ?? msj kutusu dolu ırtıbata gecemedım..

en son bi endişesi vardı bebeğiyle ilgili onu yazmıştı doktora gidecekti sanırım ondan sonra görmedim

birde xxmdfxx gibi nikli bir arkadaş vardı ikili test riski yüksek çıkmıştı o naptı acaba amniyo konusunda ? bilen varmı yada yazdımı acaba ben yokken onuda merak ediyorum ben

SPSE evet sitesi var g ebelik .org bitişik yazınca burda çıkmıyor inş. şimdi çıkar

hayırlı olsun canım...bi borca girdiyseniz bitmiş sayılır artık:)

Evet az kaldı 5 sene :27::27::27: 1,5 sene gitti

kuşum şu an 3 kredi ödeyebilecek kadar kenarda birikmiş paramız var.Ona dokunmadan bebek masrafının altından kalkmayı planlıyoruz.Eşimin maaşı krediyi ödüyor bizede fazla olmasada yetebilecek kadar kalıyor.Biraz dişimizi sıkıp altından kalkcaz inşallah.Doğuma kadar 1-2 bin daha atabilirsek kenara iyi olur :34::34::34:

ay daha eşimle benimki de duruyo öğrenimler nettin sen yaaa aklıma getirdin bakkk:18::18::9::9::9: amaaannn Allah byük öderiz inşallahhh:16::16::16:

sen çalışıyor musun bacım sende mi öğretmendin ölemi hatırlıorum eşiminkini zor kapattık nedense benimki soana kaldı:(

slm güzeller:) kaç kilo aldınız bana bi söleyin yaaaaaaaaaa ben 3 kilo aldım:( doktor kızmaz inşalalh:(

54 ile başladım 55,9 um şuanda ama abur cubur çok yemeğe başladım ben ya :20:

kesinlikleborcsuz bişey olmuyo anadan babadan yardım yoksa:27: bizde bi sene sonra eve girişelim diyoruz.....:31:hepimiz için hayırlısı olsun:16:

inşallah ev sahibi de olursunuz

gece gündüz mandalina psikopatı oldum gece gündüz yiyorum :) kızlar fazla c vitaminide biş yapmaz dimi a vitamini gbi:)

mandalina mi hımmmmmm harika bende sürekli yiyorum çatlıcam yakındır :9:

Back
X