2014 Şubat Anneleri

12 yaş var canım ama inanın yalansız anlatıcam ,:ssz:

ben çok yoklukta büyüdüm babam kapıcıydı 1 oda evde yıllarca sıkış tepiş yaşadık:5:
eşim bana gelen ilk görücüydü 17 yaşındaydım ben liseden mezun oldum 2 ay sonra nişanlandım beğenmediler eşimi yaşlı dediler bunu çokmu aradın dediler abim konuşmadı benimle dayımda öyle çok zorluklar yaşadım:43::43:
mesela bi gün hiç unutmuyom mahalleden bi kadın bana dediki masada yemek yerken sen dedi tabağında çok yemek bırakmışın dedi:53: gerisini getirmedi anladım ben nişanlın çirkin demeye getiriyordu çok utandım :30::30:

sonra evlendim 5 yıldır hiçbir büyük problem yaşamadım eşimle ilgili (ufak tefek şeyler hariç) hiçbişeyimi eksik etmedi çok sevdi çok saygı duydu yaşım küçük ondan ama inanın hiçbişeyimi eksik etmez ne boğazımızı ne üstümü başımı arabamı evimi vs evet eşimin maddi durumu oldukça iyi kapıcı dairesinden çıktım 5 yıldır kendi evimde dubleks bi eevde oturuyorum arkadaşlarımla vakit geçirmeme karışmıyor ağzımdan çıkıcak bi lafa bakıyor alayacağın yeri gelir kendine harcamaz bana harcar :16:

çocuğumuz olmadı uzun bi süre evlendiğimden beri 5 yıldır korunmuyorum oldu ama ya öldü yada dış gebelikti vs 6 tane kaybım var zor günler geçirdim eşim hep elimi tuttu destek oldu hatta ben bi ara çocuğum olmuyor diye boşanmayı bile düşündüm bırakmadı asla ne bileyim çok seviyorum onu tamam yakşıklı değil dışardan görenlere göre ama o allahın bana bebeğimden sonraki tek mucizesi onu çok seviorum allah onu benim ve oğlumun başından eksik etmesin :84:

herşey geçici yawrım ya para pulda öyle insanlık baki kalıcak olan:kkk::kkk: (bu arada 23 yaşındayım ben eşim 35 )

:14::14:

bende eşimle tanıştıgımda 17ydim eşim 26ydı aramızda 9 yaş var ama erkekler geç olgunlaşıyo hiçte bi fark hissetmedim yani hıppırı zıppırı deli dolu bi kız değilsen gayette iyi anlaşılabilir 10 yaş büyük bi eşle hatta benim eşim daha deli doluydu benden hep ben firenlerdim onu sonunda yumuş yumuş bi çift olduk çok şükür eşim ve ailesi benimde en büyük şansım :31:hiç pişman olmadım daha bile büyük olsa yaşı farketmez sizin resimlere bakıyorumda eşin hiçte senden çok yaşlı durmuyo benimkinin acık saçlarıda dökük yani banada neler diyen oldu ama eşime hayrandım ben diyodu ne diyolar hakkımda begenmedi dimi arkadaşların diyodu yoo hiçbişi demediler diyodum:))üzülmesin diye adamda özgüven tavan yaptı bazen ben kendimi daha çirkin hissederim ama bazende çok komik diyologlar geçiyo aramızda bana boyumla ilgili espiri yaparsa bende yaşa saça başa getiriyorum konuyu:1: ben diyorum sizin zmanınızda siyah önlük vardı,kumanda yoktu,tv istiklal marşıyla açılıyo falan filan :1::1: sus çirkefleşme diyo bana :)) bide bizim ikimizinde dedeleri öldü ananeler babanneler yaşıyo:12: bizim ailede minyon bayanlar ananem bide kambur oldu yaşlanınca küçümencik boyu var bana diyo sende ananen gb olcaksın bak iyce küçülcen diyo bende diyorum ben küçülcem ama sen göremiycen o vakitleri diyorum:9::9::9::1: ay böle çok gülüyoruz bazen:51:

prolett canım arkadaşım bunu 30 ağustosta öğrendim muayenede buraya hiç söylemedim bile içimden dua ettim hep ve 30 eylülde ayrıntılı randevum var tabi korkarak yatcam o masayaa,benim doktorum %100 geçecek dedi,bu down sendromlu çocuklarda çok sık rastlanır ama senin sonuçların çok güzeldi %20,%30 sağlıklı gebeliklerde rastlanır söylemezdim bile sana ama olurda acil bir durumun olur başka doktora gidersin söyler korkarsın birşey var zannedersin ben sana korkma diye söylüyorum dedi ama insanım anne adayıyım yine de bir an korktum hayırlısı artık.....umarım benim de bebeğimdeki kist yok olurr:34:

canım bende karın agrısıyla gidip ögrenmiştim hamilelğimi ve utrasyonla bakınca kendi doktorum kist gördü ama nasıl agrı yapıyodu kıvranıyodum bebek yeniyken 3 haftalıktı daha doktorum hemen kan sulandırıcı iğne ve dostinex verdi 2 gün sonra cagırdı kist büyümüyo ve kan degerimde pıntılaşma görmedi iğneyi bıraktım 10 gün kadar hapa devam ettim hemen agrım geçti kistte gitti çok şükür bende korkmuştum doktorum en kötü ihtimal benonu ordan alırım üzülme demişti doktorların korkusu vuvut onuda bebek sanıp etrafını kan damarlarıyla sarıyomuş sonra pıntılaşma olursa o kötüymüş oda iğne gerektiriyo önlem için sen ne kullanıyosun şimdi eger bişey önermezse mutlaka başka doktorada git bide agrın oluyodur olmuyo mu:44:

bende eşimle tanıştıgımda 17ydim eşim 26ydı aramızda 9 yaş var ama erkekler geç olgunlaşıyo hiçte bi fark hissetmedim yani hıppırı zıppırı deli dolu bi kız değilsen gayette iyi anlaşılabilir 10 yaş büyük bi eşle hatta benim eşim daha deli doluydu benden hep ben firenlerdim onu sonunda yumuş yumuş bi çift olduk çok şükür eşim ve ailesi benimde en büyük şansım :31:hiç pişman olmadım daha bile büyük olsa yaşı farketmez sizin resimlere bakıyorumda eşin hiçte senden çok yaşlı durmuyo benimkinin acık saçlarıda dökük yani banada neler diyen oldu ama eşime hayrandım ben diyodu ne diyolar hakkımda begenmedi dimi arkadaşların diyodu yoo hiçbişi demediler diyodum:))üzülmesin diye adamda özgüven tavan yaptı bazen ben kendimi daha çirkin hissederim ama bazende çok komik diyologlar geçiyo aramızda bana boyumla ilgili espiri yaparsa bende yaşa saça başa getiriyorum konuyu:1: ben diyorum sizin zmanınızda siyah önlük vardı,kumanda yoktu,tv istiklal marşıyla açılıyo falan filan :1::1: sus çirkefleşme diyo bana :)) bide bizim ikimizinde dedeleri öldü ananeler babanneler yaşıyo:12: bizim ailede minyon bayanlar ananem bide kambur oldu yaşlanınca küçümencik boyu var bana diyo sende ananen gb olcaksın bak iyce küçülcen diyo bende diyorum ben küçülcem ama sen göremiycen o vakitleri diyorum:9::9::9::1: ay böle çok gülüyoruz bazen:51:

canım bende karın agrısıyla gidip ögrenmiştim hamilelğimi ve utrasyonla bakınca kendi doktorum kist gördü ama nasıl agrı yapıyodu kıvranıyodum bebek yeniyken 3 haftalıktı daha doktorum hemen kan sulandırıcı iğne ve dostinex verdi 2 gün sonra cagırdı kist büyümüyo ve kan degerimde pıntılaşma görmedi iğneyi bıraktım 10 gün kadar hapa devam ettim hemen agrım geçti kistte gitti çok şükür bende korkmuştum doktorum en kötü ihtimal benonu ordan alırım üzülme demişti doktorların korkusu vuvut onuda bebek sanıp etrafını kan damarlarıyla sarıyomuş sonra pıntılaşma olursa o kötüymüş oda iğne gerektiriyo önlem için sen ne kullanıyosun şimdi eger bişey önermezse mutlaka başka doktorada git bide agrın oluyodur olmuyo mu:44:

Canım benim bahsettiğim kist bebeğin beynindeydi. Laurana da öyle yazmıştı sanırım. Onun için de doktorlar birşey yapmıyor. Kendiliğinden geçiyormuş zaten..

Face'de ekledim buraya da ekleyeyim dedim :8:
Bakın teyzeleri oğluşumun nesi varmış burda :1: :1: :1: :1: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :nazar: :nazar:

$1266087_10201594024599971_1780368022_o.webp

sinir ediyorlar ya bide uçma falan da yok sürekli bi yere yapışık yaşıyrlar :25:

Fısfıslı bir şişeye su ve bir yemek kaşığı arapsabunu koy çalkala sinek olan alanlara sık canım..benim yağların olduğu musluk altına dadanmışlardı,göle yakın olduğum için yazın olur adanada onlardan.. Eğer kurtlanma olsa tavanda onların lavraları olur beyaz beyaz tırtır olur sonra kelebeğe dönerler..ayy bi kere yeni evliyken başıma gelmişti.. Tatile gitmiştik eve bi geldik cevizden çıkıp tüm kilerimi sarmışlardı kabusss:(((

kızlar selam nasılsınız..
bebişler nasıllar kocaman oldular yaaa...:)

boy kilo durumu nedir kızlar bebişlerimizin...:D

benim ki kısa san ki :(

Canım benim eşim çocuk dr u, çocukların boy tahminine bile kızıyor, ergenlikten önce anlaşılmaz diyo..hiç merak etme belli olmaz şimdiden..

Lauranacım geçmiş olsun canım..bir arkadaşın bebeğinde de olmuştu kendiliğinden kayboldu seninki de geçecek canım inşallah gönlünü ferah tut..

Fısfıslı bir şişeye su ve bir yemek kaşığı arapsabunu koy çalkala sinek olan alanlara sık canım..benim yağların olduğu musluk altına dadanmışlardı,göle yakın olduğum için yazın olur adanada onlardan.. Eğer kurtlanma olsa tavanda onların lavraları olur beyaz beyaz tırtır olur sonra kelebeğe dönerler..ayy bi kere yeni evliyken başıma gelmişti.. Tatile gitmiştik eve bi geldik cevizden çıkıp tüm kilerimi sarmışlardı kabusss:(((

yarına yaparım yada haftasonu canım :14:

Ohhh ne güzel yaaa. Ben yatağımdan başka yerde uyuyamıyorum. Öyle kestirmeyi o kadar özledim ki. Üniversitede alışmıştım her yerde uyumaya rahata erdim unuttum o günleri :1:

uyku gelince bedene yer falan hiç dinlemiyorum ayakta bile uyuyabilirim
bayılacak gibi oluyorum neyse kaldı 1 saat işte akşam balık yapcaz teyzeme gidicem o yaparken uyurum:104::104::104::104:

uyku gelince bedene yer falan hiç dinlemiyorum ayakta bile uyuyabilirim
bayılacak gibi oluyorum neyse kaldı 1 saat işte akşam balık yapcaz teyzeme gidicem o yaparken uyurum:104::104::104::104:

Ben gözümden uyku aksa da uyuyamıyorum. Benim kocam senin gibi otobüste ayakta tutunurken uyuduğunu bilirim. :1:
Ben de eve gidince ne yapsam diye düşünüyorum..Bu akşam da dışarıda yiyiversek :12:

Back
X