- 11 Haziran 2012
- 549
- 55
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tetanoz aşımı olduuummm hiç acımadı kiii![]()
hıcbısı kolay geldı gercı bu hayatta kolay olsa kıymetı bılınmez belkıdeZor günler geçirmişsin canım.. Ama dediğin gibi herkes bir olmuyor. Annem beni bırakıp dereye su taşımaya gidiyormuş daha birkaç aylıkken. Radyoyu açıyormuş yanıma. Uyansam da onun sesiyle ağlamadan bekliyormuşum. Hiç gıkını duymadık biz senin der hep.
Ama o zamanların da başka zorlukları varmış tabi. Hergün bez yıkaması başka, evlerde ne su ne banyo ne tuvalet. Bizde şimdiki çocuklar gibi olsaymışım o işleri kim yapacakmış bilmem. Allah kararlıyor derler ya. Ben ona çok inanıyorum. Elektronik aletler çıktıkça bebekler yaramazlaşıyor![]()
beni yirminci haftada çağırdı kuzum
ahahhah he ya bende iç taraf sağlam aldım badi.battaniyelerle sararım cıbıl olursa
bbilimim inan şükredilcek bi para değil.şaka gibi
seni özledik gitme bi daha bi yere yaaa
bu arada benim ördüğüm battaniyelere hiç bişi demediniz![]()
Eki Görüntüle 802053
kızlar günaydın bugün görüş günüydü gördüm oğlumu geldim herşey çok güzel maşallah hiçbir problem yok bayada hareketli oğlum doktor bile şaşırdı ultrasonda bile eller ayaklar durmadı hareketli bebek sağlıklı bebektir dedi
detaylı ultrason için 2 hafta sonrasına gün aldık şeker yüklemesi de yapılacak yanlız bi problem var rahim ağzının çok fazla genişlediğini söyledi erken doğum gibisinden bişiler söledi de dikkate almalımıyım acaba :26::26:
bu rahm ağzının ultrasonu 34.6mm görünüyor geniş olduğunu söyledi :26:
Eki Görüntüle 802054
37 ye kadar durmayı düşünüğyorum ama aralık sonunda iki hafta iznimi kullancam yanmasın diyekıslar doğum iznine kaçıncı haftada çıkacaksınız sordum ama yanıt alamadım?
Benide 21 ekimde çağırdı kaçıncı hafta oluyorum :26::26::26:
Benide 21 ekimde çağırdı kaçıncı hafta oluyorum :26::26::26:
Hesapladım şimdi22. hafta içinde oluyorum.
beni yirminci haftada çağırdı kuzum
tetanoz aşımı olduuummm hiç acımadı kiii![]()
takvimi aç bak bakalım kaç oluosun
benimki bişi demedi yarın bi soriyim
ayarsız bunlar yaa
yaklaşık 1,5 ay önce bana bugünü verdi. 2. aşı içinde 21 ekim dedi araya kurban bayramı girdiği için... seninkide haftaya ozaman hadi bakalım Allah kurtarsın![]()
yaklaşık 1,5 ay önce bana bugünü verdi. 2. aşı içinde 21 ekim dedi araya kurban bayramı girdiği için... seninkide haftaya ozaman hadi bakalım Allah kurtarsın![]()
Beni daha kimse aşı için arayıp çağırmadı :44:
Bu arada çok karnım ağrıyo yaaa![]()
Banada o yüzden 21 ekim dedi demekki.![]()
bende kendim aradım sağlık ocağını çiçeğimmm
neden ağrıyo karnın acaba.