2014 Şubat Anneleri

Zor günler geçirmişsin canım.. Ama dediğin gibi herkes bir olmuyor. Annem beni bırakıp dereye su taşımaya gidiyormuş daha birkaç aylıkken. Radyoyu açıyormuş yanıma. Uyansam da onun sesiyle ağlamadan bekliyormuşum. Hiç gıkını duymadık biz senin der hep.
Ama o zamanların da başka zorlukları varmış tabi. Hergün bez yıkaması başka, evlerde ne su ne banyo ne tuvalet. Bizde şimdiki çocuklar gibi olsaymışım o işleri kim yapacakmış bilmem. Allah kararlıyor derler ya. Ben ona çok inanıyorum. Elektronik aletler çıktıkça bebekler yaramazlaşıyor :1:
hıcbısı kolay geldı gercı bu hayatta kolay olsa kıymetı bılınmez belkıde
aynen bebeklerde teknolojık oldular yaramazlıklarına cozum yok malesef:emir_bebek:

BEBEK ODASI avize çok hoşuma gitti koçtaş 160 TL biraz pahalı

$1000121591.webp

ahahhah he ya bende iç taraf sağlam aldım badi.battaniyelerle sararım cıbıl olursa :D

bbilimim inan şükredilcek bi para değil.şaka gibi

seni özledik gitme bi daha bi yere yaaa:25:

bu arada benim ördüğüm battaniyelere hiç bişi demediniz :14:

battaniyeler şahane :nazar:
ben çok beğendim o işlemeli olana

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Eki Görüntüle 802053

kızlar günaydın bugün görüş günüydü gördüm oğlumu geldim herşey çok güzel maşallah hiçbir problem yok bayada hareketli oğlum doktor bile şaşırdı ultrasonda bile eller ayaklar durmadı hareketli bebek sağlıklı bebektir dedi :emir_bebek::emir_bebek:
detaylı ultrason için 2 hafta sonrasına gün aldık şeker yüklemesi de yapılacak yanlız bi problem var rahim ağzının çok fazla genişlediğini söyledi erken doğum gibisinden bişiler söledi de dikkate almalımıyım acaba :26::26:

bu rahm ağzının ultrasonu 34.6mm görünüyor geniş olduğunu söyledi :26:

Eki Görüntüle 802054

bebğn kocaman olmuş maşallah canım
soktorun söylediyse bildiği bişi vardır detayı ona sor istersen canım

kıslar doğum iznine kaçıncı haftada çıkacaksınız sordum ama yanıt alamadım?
37 ye kadar durmayı düşünüğyorum ama aralık sonunda iki hafta iznimi kullancam yanmasın diye

ben 3 gün önce gittim Dr.a ...yirmi gün sonra git yaptır asını dedi.eylülün son haftası giderim işte:31:

Beni daha kimse aşı için arayıp çağırmadı :44:
Bu arada çok karnım ağrıyo yaaa :14:

Back
X