2014 Şubat Anneleri

onun sebebini biliyorum bebek kalsiyumu anne tırnağından alıyor onun için sürülmemesi gerektiğini biliyorum
he sürenler için bebek kalsiyumsuz mu oluyr hayır bukez saçtan alıyormuş bana doktorum ojeyi sürüp günler sonra çıkartma asla tırnağını havasız bırakma demişti.

Aaaaa bilmiyordum bunu. İşyerinde aseton bulundurmayı akıl etmişim Allah'tan. Hemen siliyorum. Daha da sürmem:26::26::26:

Bugün konuştuğumuz konuya istinaden. Adecco'nun yazdığı cevabı iletiyorum kızlar.
Başına gelen benim gibi hafta sonunu kendine zehir etmesin.

Benim de elimde yazılı kanıtım oldu. Artık rahatım..:39:

"01.01.2013 tarihi itibariyle yürürlüğe giren 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereği bildiğiniz üzere "işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi görevlendirilmesi " zorunluluğu getirilmiştir, bu değişime bağlı olarak işyeri tehlike dereceleri sınıf tanımlamalarının doğru yapılabilmesi, çalışan temsilcilerinin atanabilmesi ve söz konusu ISG uzmanlarının ile işyeri hekimlerinin ISG-katip sistemi üzerinden tanımlanabilmesi için 1 Ağustos 2013 tarihi itibariyle Adecco bordrosunda görevli firmanız personelleri için firmanız çalışma adresi ve faaliyet alanı altında yeni bir işyeri açılışı yapılarak personeller ilgili işyerlerine nakil yapılacaktır. Söz konusu nakil SGK primleri nezdinden herhangi bir sorun teşkil etmemektedir."

Bende 2 senedir ofise aseton alıcam diyip duruyordum. Evde bi kere yatınca unutuyorum. Ofise gelip klavyeyle haşır neşir olunca batıyordu hep gözüme. İyi yapmışım :1::1::1:

aynen ben 8 sene içinde evi işyerine taşıdım şimdi doğum iznine yakın yeniden işi eve taşımam lazım
ayakkabılar , badiler , ne ararsam var

aynen ben 8 sene içinde evi işyerine taşıdım şimdi doğum iznine yakın yeniden işi eve taşımam lazım
ayakkabılar , badiler , ne ararsam var

Ehehehe Allah'tan ofisteki dolabım küçük. Yoksa benim sonum da aynı olurdu.
Bizim de arabanın bagajı bozuk, yaptıralım evi arabaya taşımayı planlıyorum. :1:
Hafta sonu ceketsiz çıkmışım dondum resmen.

Ehehehe Allah'tan ofisteki dolabım küçük. Yoksa benim sonum da aynı olurdu.
Bizim de arabanın bagajı bozuk, yaptıralım evi arabaya taşımayı planlıyorum. :1:
Hafta sonu ceketsiz çıkmışım dondum resmen.

:1: ben resmen odaya yayıldım ya dolabımın dışınaa taşdım :1::1:
araba olsa benim de öyle olur muhtemelen işerinde 1 ceket 2 şalım va ama :46:

:1: ben resmen odaya yayıldım ya dolabımın dışınaa taşdım :1::1:
araba olsa benim de öyle olur muhtemelen işerinde 1 ceket 2 şalım va ama :46:

Ohhh maşallah :1:
Bende simetri hastalığı var daralıyorum fazla eşyadan. Atasım geliyor. Çocuk olunca napıcam bilmem. Oyuncaklarını ben sıralarım o bozar artık. :1:

cok guzel masallah 2 kılo aldıgını okumustum cok guzel kac kılosun pekı cok zayıf durmuyorsun?

buarada bende nısan bası gıbı dogurucam uzun kollu ıc badı almalımıyım oglumdan temız 7 tane kısa kollu varda ben uzun kollu olarakmı alsam ıc badı daha 10 tane alırım tamam :) cokmu varmı eksık listesi bir yazsam

sımdı benım oglum 3.5 yasıdna oyle renklı cocuklu battyanıyesı yok dıyorum cınsıyetı ogreneyım bır yenı bebege bırde ogluma mesela ıkısıde erkekse aynı model bırıne bebek bırıne tek kısılık battanıye alayım
kızsada bırıne kız karakter bırıne erkek karakter güzel olur dımı
odaların buyuk duvarı winne the pooh kagıdıyla kaplı

cok guzel masallah 2 kılo aldıgını okumustum cok guzel kac kılosun pekı cok zayıf durmuyorsun?

buarada bende nısan bası gıbı dogurucam uzun kollu ıc badı almalımıyım oglumdan temız 7 tane kısa kollu varda ben uzun kollu olarakmı alsam ıc badı daha 10 tane alırım tamam :) cokmu varmı eksık listesi bir yazsam

54 ile başladım şuanda 56,5 yada 57 arasında gidip geliyorum :34: aslında dediğin gibi zayıf değilim ve yerim de fazlasıyla
biraz fazla hareketliyim sanırım yakıyorum

ben böyle liste yapmıştım bakabilirsin http://cekirdekaile0506.blogspot.com/2013/08/dogum-oncesi-bebek-alisveris-listesi.html

nisan için bir kaç tane uzun kollu alsan yeterli olur zaten sonrası yaza geliyor tabi evinin sıcaklığına da bağlı

Son düzenleme:
merhaba kızlar :3:

Üşengeçliğimden geçmişi bile okuyamadım haftasonu çok zevksizdi topik girdim ama yazmadım hiçbişi :27:

bugün aşı günümdü aşımı oldum geldim sersem gibiyim iğneye karşı zaafım var temas edince günüm iyi geçmiyo felaket bi baş ağrım var oğlum dün çok hareketsizdi sağ tarafıma toplanmış duruyordu bugün düzeldi çok şükür umarım herkes iyidir :31::31:

bu arada sıpaydi sanki daha zayıf biliyodum ben seni yahu :26:

merhaba kızlar :3:

Üşengeçliğimden geçmişi bile okuyamadım haftasonu çok zevksizdi topik girdim ama yazmadım hiçbişi :27:

bugün aşı günümdü aşımı oldum geldim sersem gibiyim iğneye karşı zaafım var temas edince günüm iyi geçmiyo felaket bi baş ağrım var oğlum dün çok hareketsizdi sağ tarafıma toplanmış duruyordu bugün düzeldi çok şükür umarım herkes iyidir :31::31:

bu arada sıpaydi sanki daha zayıf biliyodum ben seni yahu :26:

ben de hala aşı olucam yaw :ssz::ssz::ssz: ne güzel sallıyorum.

evlenmeden önce 50 kiloydum :34: sonra 55 oldum 54 ile de hamile kaldım boyumda 167/168 falandır

sipaydı senın sıtenmı orası hemen bakıp not almam lazım o zaman benımde buarada kılon cok guzel gercekten gobegın cok ıyı masallahh nazar degmesın ben 3 tane uzun kollu alayım hastane cıkısındada uzun kollu oluyor sanırım
hastane cıkısını ben erkek olursa beyaz alayım dıyorum :) kendıme ne alıcam nısanda kısa kollumu uzun kollumu gecelık veya pıjemamı ılk oglumda cok acemı ve acıl dogumdu hazırlıklı degıldım

ben de hala aşı olucam yaw :ssz::ssz::ssz: ne güzel sallıyorum.

evlenmeden önce 50 kiloydum :34: sonra 55 oldum 54 ile de hamile kaldım boyumda 167/168 falandır

aceleye gerek yok ama ilk aşını biir an önce ol ki diğerini 1 ay sonra olcan doğuma 3 ay kala bitmesi lazım aşıların :51:

sipaydı senın sıtenmı orası hemen bakıp not almam lazım o zaman benımde buarada kılon cok guzel gercekten gobegın cok ıyı masallahh nazar degmesın ben 3 tane uzun kollu alayım hastane cıkısındada uzun kollu oluyor sanırım
hastane cıkısını ben erkek olursa beyaz alayım dıyorum :) kendıme ne alıcam nısanda kısa kollumu uzun kollumu gecelık veya pıjemamı ılk oglumda cok acemı ve acıl dogumdu hazırlıklı degıldım

evet canım kendi bloğum arada yazıyorum böyle işte.
bence yeter sonra zaten kısa kollulara geçeceksiniz hastane çıkışında içzıbın dış zıbın uzun kollu oluyor onu da kullanırsın :34:
hastane çantası içinde bişeyler yazdım ama yayınlayamadım henüz toparlayım yayınlıcam :34::34:
pijamam kısa kollu ben biraz ateşliyim fazla sıcağa gelemem bebek olunca mecbur ortam sıcak olacak ondan kısa aldım

spiaydı yazını okudumda canım evet karnın kucuk ama sankı asagıda dımı bazısının daha yukarıda oluyor benımde bus ekılde oluyor neden acaba vucut tıpıylemı alakalı?

spiaydı yazını okudumda canım evet karnın kucuk ama sankı asagıda dımı bazısının daha yukarıda oluyor benımde bus ekılde oluyor neden acaba vucut tıpıylemı alakalı?

evet canım ben aşağıda taşıyorum kızımı şimdi şimdi yukarı çıkıyor sanki ama hala şişkinlik alt kısımda :34:
ırsi olacağını düşünüyorum benim annemde beni öyle taşımış

evet canım ben aşağıda taşıyorum kızımı şimdi şimdi yukarı çıkıyor sanki ama hala şişkinlik alt kısımda :34:
ırsi olacağını düşünüyorum benim annemde beni öyle taşımış

olabılır ama yukarıda gobek daha guzel duruyor daha rahat ıdrar bakımı acısından bende asagıda tasıyorum bundada boyle olacak emınım sımdılık gobegım yok pek bende koyayımmı sıze :)

Back
X