2014 Şubat Anneleri

selam kizlar,
bi kac gundur acaba mi diyerek bi seyler hissediyorum karnimda ama tam emin de olamadim bebek mi degil mi..
hadi bakalim ne zaman hissedicem dort gozle bekliyorum..

biz de haftaya pazartesi 23 unde gidices ins bebisi gormeye ins cinsiyetini de ogrenices o zaman gosterirse.
ben de kendi kendime arastrma yapmaya calisiyorum, simdi bebek odasi yapamiycas ama bebek kosesi yapicas bizim yatak odasinin bi kismini :) beyaz mobilyalari begeniyorum ama esim kahverengiler daha guzel diyor, anlamadim beyaz sanki boyle masum tertemiz ne bileyim bebege daha uygun gibi geliyor :)

bi de besik aldik diyelim dogar dogmaz besikte uyuyamiyormus galiba, bizim bi arkadasin boy boy cesit cesit yataklari vardi.
ben de ne yapmak lazim diye onu ogrenmeye calisiyorum, aslinda tecrubeli anneler bize yardimci olabilir, nasi yatak almali, ne yapmali.
daha bi de araba koltugu ve bebek arabasi var onlar da cok cok cesitli. biraz arastrmaya basladim ama kafam iyice karisiyor. bi de bizim burdaki markalar da farkli, bi arkadas maclaren bebek arabasi ve britax araba koltugu tavsie etti turkiyede de var mi bu markalar? semsiye turu alma dedi mesela, o zaman ne tur kaliyor ki geriye? travel system ler var, araba koltugunu bebek arabasinin ustune koyuyosun. ondan mi almak gerek?

canım işin zormuş allah yardımcın olsun, bende kilo almıyordum ama en son gittiğimde 3 kilo almışım nasıl oldu bu kadar dikkat ederken anlamadım bir türlü inşallah daha fazla kilo almayız :50::50: allahtan çalışıyorum yoksa ben daha fazla kilo alırdım
kilo almamamak iyi değilmiş kuzum
kızlarrrr naptınızzz ne var ne yok bakalımm:3::3:

iyiyiz çiçemmm.sol kasığımda bir ağrı var.geçmedi kuzum
sen ne yaptın tatlımmm

Ben şu yatış pozisyonuma bir türlü karar veremedim.Rahat edemiyorum hiçbir türlü.Uzun süre sağıma ya da soluma yatarsam aksi yöne dönme gerekliliği duyuyorum.Sırt üstü yatınca gerilen karnım ise gitti gayet cazip bir pozisyon haline gelmeye başladı ama o da iyi değil yine de çok şükür.

Ben şu yatış pozisyonuma bir türlü karar veremedim.Rahat edemiyorum hiçbir türlü.Uzun süre sağıma ya da soluma yatarsam aksi yöne dönme gerekliliği duyuyorum.Sırt üstü yatınca gerilen karnım ise gitti gayet cazip bir pozisyon haline gelmeye başladı ama o da iyi değil yine de çok şükür.

bende yatarken çok rahatsız oluyorum uzun süre bir tarafa yatarsam orası ağrıyo gün boyu sürekli değişmek zorunda kalıyorum :31::31:

bende yatarken çok rahatsız oluyorum uzun süre bir tarafa yatarsam orası ağrıyo gün boyu sürekli değişmek zorunda kalıyorum :31::31:

Birde bunun psikolojisi var ya canım o mahvediyor beni.Teknik olarak zaten yüz üstü yatamıyoruz.Sağ tarafta kan akışı var sırt üstü yatınca çocuk amniyon sıvısını yutarmış vs vs belki doğru belki değil ama kafa oralarda olunca uyunmuyorda :50::50:

:) yüz üstü yatıp bacağımı çekiyorum çok hoşuma gidiyor :D ama güzel olan şeyler kısa sürer hesabı kısa bir süre öyle yatıyorum:14:

aynen tatlım yaaa.genellikle sol omuz ve boynum fena

Birde bunun psikolojisi var ya canım o mahvediyor beni.Teknik olarak zaten yüz üstü yatamıyoruz.Sağ tarafta kan akışı var sırt üstü yatınca çocuk amniyon sıvısını yutarmış vs vs belki doğru belki değil ama kafa oralarda olunca uyunmuyorda :50::50:

daha ağırlaşınca napıcaz merak ediyorum şimdiden başladı uyku sorunu

:) yüz üstü yatıp bacağımı çekiyorum çok hoşuma gidiyor :D ama güzel olan şeyler kısa sürer hesabı kısa bir süre öyle yatıyorum:14:

aynen tatlım yaaa.genellikle sol omuz ve boynum fena

Kız ben bu cüsseyle yüz üstü yatacam bir de bacağımı çekecem mucize mucize :1:

Allah verecek inşallah kolaylığını ama bende tedirginim yalan değil..

aynen kuzum.koltukta uyucaz herhalde
bel ağrınız varmı kızlar sizinde :26::26:
belim bazen ağrıyor
Kız ben bu cüsseyle yüz üstü yatacam bir de bacağımı çekecem mucize mucize :1:

Allah verecek inşallah kolaylığını ama bende tedirginim yalan değil..
:9: duyanda seni king kong sanar serseriiii :)

Bel ağrısı bir de üstüne adet olacakmışım gibi kasık ağrısı var bugün :31:
sol kasığımda ağrı var benimde bugün
normal adet olmam gereken gunlerde benımde oluyo oyle malesef
hala alışamadı yahu vucudumuz.adet madet yok alla alla :)

normal adet olmam gereken gunlerde benımde oluyo oyle malesef

Bunu duymuştum olabiliyormuş

inşallah hepimize kolay geçer ve sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize :16::16:

Amin canım

çok ayakta kaldığım günler bi yere yattığımda veya oturduğumda kalkmak çok güç oluyo bende de
bugün bel ağrım var ama hiç ayakta kalmadım ki hatta fazlasıyla yattım :27::27:
Al benden de o kadar yatıyorum ki artık belki de ondan bu ağrılar :1:

aynen kuzum.koltukta uyucaz herhalde

belim bazen ağrıyor

:9: duyanda seni king kong sanar serseriiii :)

sol kasığımda ağrı var benimde bugün

hala alışamadı yahu vucudumuz.adet madet yok alla alla :)

Beeeem ggooddzziillaaaaaaaaa korkun bendeeennn :37:

Back
X