Nedenki datlım,
Okul vardiya canım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nedenki datlım,
Erkek ismi arıyorum ankette kiz görünüyor daha duzeltemefim![]()
kilo almamamak iyi değilmiş kuzumcanım işin zormuş allah yardımcın olsun, bende kilo almıyordum ama en son gittiğimde 3 kilo almışım nasıl oldu bu kadar dikkat ederken anlamadım bir türlü inşallah daha fazla kilo almayızallahtan çalışıyorum yoksa ben daha fazla kilo alırdım
kızlarrrr naptınızzz ne var ne yok bakalımm![]()
kızlar geceleri özellikle karnım geriliyor gibi ağrıyor sizde de oluyor mu ?
Ben şu yatış pozisyonuma bir türlü karar veremedim.Rahat edemiyorum hiçbir türlü.Uzun süre sağıma ya da soluma yatarsam aksi yöne dönme gerekliliği duyuyorum.Sırt üstü yatınca gerilen karnım ise gitti gayet cazip bir pozisyon haline gelmeye başladı ama o da iyi değil yine de çok şükür.
bende yatarken çok rahatsız oluyorum uzun süre bir tarafa yatarsam orası ağrıyo gün boyu sürekli değişmek zorunda kalıyorum![]()
:) yüz üstü yatıp bacağımı çekiyorum çok hoşuma gidiyorBen şu yatış pozisyonuma bir türlü karar veremedim.Rahat edemiyorum hiçbir türlü.Uzun süre sağıma ya da soluma yatarsam aksi yöne dönme gerekliliği duyuyorum.Sırt üstü yatınca gerilen karnım ise gitti gayet cazip bir pozisyon haline gelmeye başladı ama o da iyi değil yine de çok şükür.
bende yatarken çok rahatsız oluyorum uzun süre bir tarafa yatarsam orası ağrıyo gün boyu sürekli değişmek zorunda kalıyorum![]()
Birde bunun psikolojisi var ya canım o mahvediyor beni.Teknik olarak zaten yüz üstü yatamıyoruz.Sağ tarafta kan akışı var sırt üstü yatınca çocuk amniyon sıvısını yutarmış vs vs belki doğru belki değil ama kafa oralarda olunca uyunmuyorda![]()
:) yüz üstü yatıp bacağımı çekiyorum çok hoşuma gidiyorama güzel olan şeyler kısa sürer hesabı kısa bir süre öyle yatıyorum
aynen tatlım yaaa.genellikle sol omuz ve boynum fena
:) yüz üstü yatıp bacağımı çekiyorum çok hoşuma gidiyorama güzel olan şeyler kısa sürer hesabı kısa bir süre öyle yatıyorum
aynen tatlım yaaa.genellikle sol omuz ve boynum fena
daha ağırlaşınca napıcaz merak ediyorum şimdiden başladı uyku sorunu
bel ağrınız varmı kızlar sizinde :26::26:
Bel ağrısı bir de üstüne adet olacakmışım gibi kasık ağrısı var bugün![]()
Kız ben bu cüsseyle yüz üstü yatacam bir de bacağımı çekecem mucize mucize
Allah verecek inşallah kolaylığını ama bende tedirginim yalan değil..
Bel ağrısı bir de üstüne adet olacakmışım gibi kasık ağrısı var bugün![]()
aynen kuzum.koltukta uyucaz herhaldedaha ağırlaşınca napıcaz merak ediyorum şimdiden başladı uyku sorunu
belim bazen ağrıyorbel ağrınız varmı kızlar sizinde :26::26:
Kız ben bu cüsseyle yüz üstü yatacam bir de bacağımı çekecem mucize mucize
Allah verecek inşallah kolaylığını ama bende tedirginim yalan değil..
sol kasığımda ağrı var benimde bugünBel ağrısı bir de üstüne adet olacakmışım gibi kasık ağrısı var bugün![]()
hala alışamadı yahu vucudumuz.adet madet yok alla alla :)normal adet olmam gereken gunlerde benımde oluyo oyle malesef
normal adet olmam gereken gunlerde benımde oluyo oyle malesef
inşallah hepimize kolay geçer ve sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize![]()
Al benden de o kadar yatıyorum ki artık belki de ondan bu ağrılarçok ayakta kaldığım günler bi yere yattığımda veya oturduğumda kalkmak çok güç oluyo bende de
bugün bel ağrım var ama hiç ayakta kalmadım ki hatta fazlasıyla yattım![]()
aynen kuzum.koltukta uyucaz herhalde
belim bazen ağrıyor
duyanda seni king kong sanar serseriiii :)
sol kasığımda ağrı var benimde bugün
hala alışamadı yahu vucudumuz.adet madet yok alla alla :)