• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

bir dilimcik bana da yollarmısınnn:23:

tabii canım nerde oturuyorsun:=) ???

len kek yapamayanda atsın kendini bi yerden :)

lannnn atsın tabe ama yapamayan demiyelim de rahatsızdır belki yapamıyordur hehehe :)))

eşim şuan evi süpürüyor bir bitirsin hemen hem de hemen başlıyorum ve buraya da ekliyorum :))) mustafa kemalin annesi seniiii:16:

lannnn atsın tabe ama yapamayan demiyelim de rahatsızdır belki yapamıyordur hehehe :)))

eşim şuan evi süpürüyor bir bitirsin hemen hem de hemen başlıyorum ve buraya da ekliyorum :))) mustafa kemalin annesi seniiii:16:

bnde ısterım belkı keyfım yerıne gelırr tatlı yeyınce:)

tek başıma takılıyorumm:26:
eşin nerde tatlım

kendinden büyük adı var bebeğin ha :)
kek olunca ses et muck

ayyy valla yakınlarda otursanız hemen yollardım hatta iki kalıp yapardımm:34:
serpill eskişehire uçak olsa gelcem dee uçak yokmuş:))) halam orda oturuyor benim,doktorlar caddesine çook yakın:16:
hüzünbaz keki yapınca dürterim seni dee haaa bu aradaaa kalk hadi sen de birşeyler yap gün yapalım burda hahahah çeyrekleri de fotolarız hehehhehe:52:

serpill eskişehire uçak olsa gelcem dee uçak yokmuş:))) halam orda oturuyor benim,doktorlar caddesine çook yakın:16:
hüzünbaz keki yapınca dürterim seni dee haaa bu aradaaa kalk hadi sen de birşeyler yap gün yapalım burda hahahah çeyrekleri de fotolarız hehehhehe:52:

süper fikir heee

zeki kadun

uçak belçikaya bilem var ama başka yere yok canım yaa taze bittii:27:eğer birgün belçikaya yolun düşerse ancak ozaman oradan buraya uçakla gelebilrisin beklerizz:52:merkezde halan demek anladımm...

ahh canımm sağol valla eline sağlık yemiş kadar oldum düşünmen yeterrr:nazar:

ben de pide var söylemesi ayıp..bende katılayımmı güne:34:

hahah önce belçikaya giderim bu bahaneyle bir ülke görmüş olurum dünya gözüyle:))))

kıslaarrrr eşim bitirdi süpürgeyi yer silmeye geçti ben de kek yapımına geçeyim bir de çay demleyim de tam fotoluk ve günlük olsun hehehheheh:) günümüz var hanımlaaaarrrrrr hadii yapın yapın koyun fotoları:)))

ama benim telefonum arızalı hafıza karta gitmiyor resimlerimmm dolayısıyla bilgisayara yükleyemiyorumm:27:siz hayal gücünüzü canlandırın artık:52:

canım dün bekıroglundaydık ama daha bılmıorum nerenın nesı meshur bak ıyı oldu bıdakıne gıdıp yıyeyımm:) srplyd canım ewet gorusemıoruz napıosun keyfın nasıl ıyımısınn?

Mola mola mola mola mola sanırım gece yattığım yeri bilemeyeceğim :53:

Hani kekler börekler nerde yapında görek hanımlar :27::27:

Ben gelfim:) alisveris yaptim rahatlafim:) canta aldim bayramda giymeye bluz bulabilfim sadece parfum aldim vve acaip yoruldum telden girdim okumadim nelet yaptiniz bakim

Ben gelfim:) alisveris yaptim rahatlafim:) canta aldim bayramda giymeye bluz bulabilfim sadece parfum aldim vve acaip yoruldum telden girdim okumadim nelet yaptiniz bakim

Oh oh ne güzel alışverişler yapıldıysa psikoloji biraz düzelmiştir sanırım :21:
Güle güle giy aldıklarını canım merak etme bizde bi ekşın yok herkes pazar mahmurluğunda :9:

Son düzenleme:
kızlar bebek çantanızı aldınızmı.almadıysanız nasıl birşey almayı düşünüyorsunuz..nette bakınıyorum çok güzel modeller var ama karar verebilmek önemli....

Back
X