• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Bana bir fikir verin kızlar üç adet seçenek var elimde ve başka seçenek aramaya niyetim yok.Bu üçünden hangisini hastane için yapayım hangisini eve gelenler için ve hangisini mevlüt için yapayım.Ya da başka bir deyiş ile şunu yaptırma derseniz de ona göre fikir oluşturayım kafamda çünkü eşimi izinli olduğu gün yakalayıp eminönüne götürdüğümde aklımda olsun şunu alalım diyebileyim :42:

Eki Görüntüle 811525 Eki Görüntüle 811526 Eki Görüntüle 811527

Ayaklı ve kovalı olanları çok beğendim ben :16::16::16: Ayaklıyı hastane için yaptırabilirsin.

Kavga et doktorla :9::9::9::9:

Bakın burda kimler var

Eki Görüntüle 811521

Söyleyim bakalım o mürüvete gidiyor sanırım çok donuk diyor :26::26::26:

bu şekerler kim kısss??? maşallah onlara yaa....mürüvet hızlı bakıyormuş işte o zaman fatma ersanı ya da fatma nurgülü önerimim bir kaç defa gördüm fatma nurgül hanımı da dışarıdan bile bekleyen hastalara hal hatır soruyor çok tatlı olduğunu söylüyorlar....fatma ersan da o kadar güleç değil ama bana kim dayanırr:16:patlatıyorum espriyii güldürüyorum hatunuu:))))

Bana bir fikir verin kızlar üç adet seçenek var elimde ve başka seçenek aramaya niyetim yok.Bu üçünden hangisini hastane için yapayım hangisini eve gelenler için ve hangisini mevlüt için yapayım.Ya da başka bir deyiş ile şunu yaptırma derseniz de ona göre fikir oluşturayım kafamda çünkü eşimi izinli olduğu gün yakalayıp eminönüne götürdüğümde aklımda olsun şunu alalım diyebileyim :42:

Eki Görüntüle 811525 Eki Görüntüle 811526 Eki Görüntüle 811527

canım ilki hastaneye uygun,ikincisi mevlüte üçüncünü de kocana ver şirkete masasına koysun :9: başka seçeneklere bakardım ama şimdi çıkcam namazı kılmam lazım sonraaaaa o ses türkiyem var bugünnn:))))

her yiğidin yoğurt yemesi farklı tabi güzelim,benim bildiğim 24.haftaya kadar yapılıyor detaylı...bu arada beni sağlık ocağından aramadılar haa aşı için ben gitcem artık:)

bu mesajın bile başlı başına bir tehditttt:18:

canım korkmaa ultrasondan ultrasona fark var,aynı ultrasonda böyle yaptıysa birşey diyemem ama ben 9 haftalıkken başka bir doktora gitmiştim ve öyle bastırmıştı kii idrara sıkışık olmadan göremem demişti zorlanmıştı baya halbuki benim doktorum idrarım hiç yokken bile gayet rahat görüyordu yani ultrasondan güzelim bu tarz şeyler takma kafanaa:34:

kişiden kişiye değişiyor güzelim yaa benim yeni çıktı meselaa daha 2 hafta öncesine kadar yok denecek kadardıı:)

valla bakk şimdiden başka gelin adaylarına bakarım diyorsan sen çok fena kaynana olursun haa yarın bir gün defnem poyrazına kızarsaa gel oğluşum sana daha iyisini bulurum demeyesin:27::52:

Benim olayım seninle defnem ile sorunum yok.Kız evi naz evi ama sen maşallah her oğlan anasına yüz veriyorsun çok kırılıyorum sana :19:Yoksa poyrazımı çoktan hazırladım ben defne ismine.Merak etme defne evde kalmaz ben alıcam onu :68:

Buda göbeciğimin son hali :27::27::27:

$20130916_175010.webp

$20130916_174943.webp

Benim olayım seninle defnem ile sorunum yok.Kız evi naz evi ama sen maşallah her oğlan anasına yüz veriyorsun çok kırılıyorum sana :19:Yoksa poyrazımı çoktan hazırladım ben defne ismine.Merak etme defne evde kalmaz ben alıcam onu :68:

tabi kalmayacak bizim gelin evde biz alıcaz ya :D bak adally bu işin sonu fena gibi görünüyo hiç anlamam gelin bizim ....:D

bu şekerler kim kısss??? maşallah onlara yaa....mürüvet hızlı bakıyormuş işte o zaman fatma ersanı ya da fatma nurgülü önerimim bir kaç defa gördüm fatma nurgül hanımı da dışarıdan bile bekleyen hastalara hal hatır soruyor çok tatlı olduğunu söylüyorlar....fatma ersan da o kadar güleç değil ama bana kim dayanırr:16:patlatıyorum espriyii güldürüyorum hatunuu:))))

Ne kadardı sizin hastanede doğum :9::9::9: Bende bir göreyim şu fatmayı :9::9::9:

Ayaklı ve kovalı olanları çok beğendim ben :16::16::16: Ayaklıyı hastane için yaptırabilirsin.

Oy yerim onları ben dayımın çocukları.Burak ve Berke :nazar::nazar::nazar:

Mesaj alınmıştır kroniğim :54:
Benim yerime de öp paşaları :16:

canım ilki hastaneye uygun,ikincisi mevlüte üçüncünü de kocana ver şirkete masasına koysun :9: başka seçeneklere bakardım ama şimdi çıkcam namazı kılmam lazım sonraaaaa o ses türkiyem var bugünnn:))))

Hadi Allah kabul etsin sonra da iyi seyirler ben izleyemiyorum yayını kesitler :14:

ehhh napim huyum kurusun çok yüzlüyümdürr:9:sıcakkanlıyım ben ama defnem babasına çekerse katnem biri olur soğuk görünüşlüüü umarım bana çeker:9: bu arada en son sendee karar kıldım bak zorolanbeklemek çok istedi dün ama olmaaz dedim yoksa başlık parasını bilem konuşacaktı benimlee hehehehhehe:)))))) şimdiii işin gerçeği bir kızı bin kişi isteerrr bir kişi alıırrrr benim gönlüm poyrazda ama zorolanbeklemek ya da başkasına gelme diyemem kiii heheheh ayyy şu halime bak yaa şimdiden yer yapıyom töbeee:))))

hadi beni lafa tutma namazı kılıp o sesi izlemem lazım daha yasin okuyacam:)))) öptüümmm bakkk ne dini bütünüm amann amannn:52:

işte benim ki de bu kadar bana biraz büyük gibi duruyodu ama neyse mutlu oldum :D

bi de o kadar komik ki benim ki sanki karnına bişi sokmuşun gibi direk ortada yanlarda bişi yok sivri ve ortada :D kendim bile gülüyom bazen görünüşüne

Bizimkilerde gaz çok demekki :9::9::9: Erkekti senin değil mi o yüzden sivridir.Benimki yayvan :31::31::31:

ehhh napim huyum kurusun çok yüzlüyümdürr:9:sıcakkanlıyım ben ama defnem babasına çekerse katnem biri olur soğuk görünüşlüüü umarım bana çeker:9: bu arada en son sendee karar kıldım bak zorolanbeklemek çok istedi dün ama olmaaz dedim yoksa başlık parasını bilem konuşacaktı benimlee hehehehhehe:)))))) şimdiii işin gerçeği bir kızı bin kişi isteerrr bir kişi alıırrrr benim gönlüm poyrazda ama zorolanbeklemek ya da başkasına gelme diyemem kiii heheheh ayyy şu halime bak yaa şimdiden yer yapıyom töbeee:))))

hadi beni lafa tutma namazı kılıp o sesi izlemem lazım daha yasin okuyacam:)))) öptüümmm bakkk ne dini bütünüm amann amannn:52:

Delisin ama benimsin yuhahhaha hadi git :27:

Mesaj alınmıştır kroniğim :54:
Benim yerime de öp paşaları :16:

Hadi Allah kabul etsin sonra da iyi seyirler ben izleyemiyorum yayını kesitler :14:

Öpmem mi.Öperim bol bol :16::16::16: Mevlüde kimleri çağırcaksın bilmem ama yakın akrabaları filan çağracaksan o kovanın resim konulan kısmına poyrazının bir fotosunu koyabilirsin belki.Hatıra olur :16::16::16:

Öpmem mi.Öperim bol bol :16::16::16: Mevlüde kimleri çağırcaksın bilmem ama yakın akrabaları filan çağracaksan o kovanın resim konulan kısmına poyrazının bir fotosunu koyabilirsin belki.Hatıra olur :16::16::16:

Seni çağıracağım ama bebişinide alıp gelebilir misin ki acaba bilemedim şimdi :26:
Bizim annemlerin orda bi kız oğluna o ayaklıdan yapmıştı ama içine fotoğraf koymamış heralde herkes kendi istediği fotoyu koysun demiş deli mi ne :27:

Seni çağıracağım ama bebişinide alıp gelebilir misin ki acaba bilemedim şimdi :26:
Bizim annemlerin orda bi kız oğluna o ayaklıdan yapmıştı ama içine fotoğraf koymamış heralde herkes kendi istediği fotoyu koysun demiş deli mi ne :27:

:27::27::27: Çok düşünceli kızmış.Eminönüne gidince belki başka modelde karar kılarsın çok fazla seçenek var çünkü.Ben sadece tek çeşit yaptırcam sanırım.Hastaneye gelen çok olmaz diye düşünüyorum.:31::31::31:

Back
X