• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

canım işine karışmak gibi olmasında 6-7 ay kısa bir süre sonra başka bir ürüne ihtiyaç duyabilirsin
iyi düşün derim bunu

yok canım karış:)
zaten bilemiyorum ki ben de
ama bu çocuk kaç ay benle yatcak zaten karyola alcaz ona
bu yanımda olcağı vakitler seyyar kolay taşınan minik bişi olsun diye istediğim bişi
sen ne de yatırcan yanında park yatak benim odama sığmaz evim büyük değil ki
tahta beşik geldi aklıma onu da ben hergün nası taşıcam odadan odaya
kafam karışıo işte

prosedür nasıl oluyormuş onda tatlım ? Mesela normalde 20 günden fazlası heyet raporuyla oluyor ya gebeler için durum farklımı ?

Onu tam bilemiyorum bilimcim.Alabildiğim kadar fazla gün sayılı rapor alcam parça parça.Dün sgk ya gittim doğum iznine ayrılmadan bir sene içinde 90 gün ssk yatmış ise doğum izni almayı hakediyormuşun. Öncesinde rapor alabilirsin devletten ya da özel hastaneden.Devlet hastanesinden alırsan maaşın daha yüksek yatıyormuşÖzel hastaneden aldığın zaman hastanenin ssk ile anlaşma oranına bağlı olarak yatan maaş değişiyormuş.Alabildiğim kadar rapor alırım alamadığım yerde ücretsiz izin alırım.İşyerim zorda bırakmayız dedi hayırlısı artık :34::34::34:

yok canım karış:)
zaten bilemiyorum ki ben de
ama bu çocuk kaç ay benle yatcak zaten karyola alcaz ona
bu yanımda olcağı vakitler seyyar kolay taşınan minik bişi olsun diye istediğim bişi
sen ne de yatırcan yanında park yatak benim odama sığmaz evim büyük değil ki
tahta beşik geldi aklıma onu da ben hergün nası taşıcam odadan odaya
kafam karışıo işte
canım işte öyle olmuyor yani bilemiyorum tabi her çocuk farklı ama birde anne içgüdüsü uzun süre odayı ayırmak zor oluyor üstelik bebek gece uyanıp meme istiyorsa daha zor oluyor o bilemiyorum tabi ne kadar süre yatar ama ben şahsi olarak en az 1,5 yaşına kadar yanımda yatamsı taraftarıyım yeni bebeminde yine usluluğuna bağlı birazda daha erken yada geç ayırabilirim bilmiyorum
park yataklar sığmazmı odana yoksa en iyisi onlar bence
onu tam bilemiyorum bilimcim.alabildiğim kadar fazla gün sayılı rapor alcam parça parça.dün sgk ya gittim doğum iznine ayrılmadan bir sene içinde 90 gün ssk yatmış ise doğum izni almayı hakediyormuşun. öncesinde rapor alabilirsin devletten ya da özel hastaneden.devlet hastanesinden alırsan maaşın daha yüksek yatıyormuşözel hastaneden aldığın zaman hastanenin ssk ile anlaşma oranına bağlı olarak yatan maaş değişiyormuş.alabildiğim kadar rapor alırım alamadığım yerde ücretsiz izin alırım.işyerim zorda bırakmayız dedi hayırlısı artık :34::34::34:

anladım canım
peki senin illa ayrılma istediğin neden kendini iyi hissetmediğin içnmi ?

benim net sitesinden aldığım şeyler dışardan daha ucuz oluyor ama speedy nedenki :26:

internetten aldıkların işte kampanyalı indirimli falan oluyor yada internete özel bişey yapıyorlar
ama gidip yerinde baktıkların aynı ürün nerdeyse 2 katı oluyor

MAŞALLAH TATLIM :nazar::nazar::nazar:

EKİM AYI GELİYOR DİYE SEVİNİYORUM YA TATİL OLACAK BİR HAFTA İŞE GELMİCEZZZZZZZZZZ :16::16::16::16:

ohhh gelsin bende izne çıkıcam sıkıldım yine işten :43:

kronik ilk doğum iznine çıkan olacak sanırım zaman olarak epey erken ama sen bilirsin tabiki de nasıl istiyorsan öyle yap :54: hayırlısı olsun

anladım canım
peki senin illa ayrılma istediğin neden kendini iyi hissetmediğin içnmi ?

Öncelikle şöyle söyleyim işyerimden memnun değilim doğum sonrasında buraya dönmek gibi bir düşüncem yok.Hamile kalmasaydım çoktan ayrılmıştım altı ay oldu başlayalı zaten. Yedinci aya kadar dayanabileceğimi zannetmiyorum çoğunlukla ayaktayım.Haftada iki gün 12 saat çalışıyorum artı haftada birgün izinliyim.Akşamları eve gittiğimde topuklarım ağrıyor resmen.Birde müşteri kaprisi çekemiyorum. Adam en basiti odasını beğenmiyor geliyor bir sürü bıdı bıdı ediyor.Psikolojim kaldırmıyor çabuk sinirleniyorum buda işyerinin çok isteyeceği bir şey değil :27::27::27: Önceden stajyer vardı halkla ilişkiler vardı baya yük kalkıyordu üstümden ama şimdi ikiside yok ve alacaklarını düşünmüyorum.İlerleyen dönemlerde bu yoğunluğu kaldırabileceğimi düşünmüyorum maalesef :31::31::31:

ohhh gelsin bende izne çıkıcam sıkıldım yine işten :43:

kronik ilk doğum iznine çıkan olacak sanırım zaman olarak epey erken ama sen bilirsin tabiki de nasıl istiyorsan öyle yap :54: hayırlısı olsun

Sev34 ayrıldı sanırım işten ilk o ayrılmış oldu.Açıkcası maddiyat olarak çok zorda kalacak olsaydık ayrılmazdım sanırım ama idare edebileceğimizi düşündüğümüz için ayrılmak istiyorum :31::31::31:

Sev34 ayrıldı sanırım işten ilk o ayrılmış oldu.Açıkcası maddiyat olarak çok zorda kalacak olsaydık ayrılmazdım sanırım ama idare edebileceğimizi düşündüğümüz için ayrılmak istiyorum :31::31::31:

o çalışmıyordu sanırım zaten diyebiliyorum.
bende doğumdan sonra dönmeyeceğim buraya aynı fikirdeyiz ama 36 ya kadar çalışrıım sanırım sevdiğim arkadaşlar sıkıntım yok

Öncelikle şöyle söyleyim işyerimden memnun değilim doğum sonrasında buraya dönmek gibi bir düşüncem yok.Hamile kalmasaydım çoktan ayrılmıştım altı ay oldu başlayalı zaten. Yedinci aya kadar dayanabileceğimi zannetmiyorum çoğunlukla ayaktayım.Haftada iki gün 12 saat çalışıyorum artı haftada birgün izinliyim.Akşamları eve gittiğimde topuklarım ağrıyor resmen.Birde müşteri kaprisi çekemiyorum. Adam en basiti odasını beğenmiyor geliyor bir sürü bıdı bıdı ediyor.Psikolojim kaldırmıyor çabuk sinirleniyorum buda işyerinin çok isteyeceği bir şey değil :27::27::27: Önceden stajyer vardı halkla ilişkiler vardı baya yük kalkıyordu üstümden ama şimdi ikiside yok ve alacaklarını düşünmüyorum.İlerleyen dönemlerde bu yoğunluğu kaldırabileceğimi düşünmüyorum maalesef :31::31::31:

senin iş stersli birileriyle uğraşmak zor hele bu aşamada dahada zor haklısın açıkcası ben olsam bende çekemezdim canım

şuan bile çekmek zor geliyor bana ama mecbur hissediyorum ben kendimi ya sabır çekiyorum her gün ama benimde elimde olsa durmam :50:

Ama benim bebişin büyümesi 6 gün önden gidiyor :9::9::9: Yani şu an 19. haftayı bitirmeye 1 günü var :9::9::9:
Maşallah canım yaaa... Bende göbekten eser yok biz kızımla saklambaç oynuyoruz resmen.

MAŞALLAH SİNCAP BUNU ŞİMDİ GÖRDÜM ÇOK TATLI KIZIN MAŞALLAH :nazar:
Teşekkür ederim bilimcim bu görüntüyü yakalayana kadar doktoru epey uğraştırdı bi de, yüzünü göstermiycekmiş...

MAŞALLAH TATLIM :nazar::nazar::nazar: EKİM AYI GELİYOR DİYE SEVİNİYORUM YA TATİL OLACAK BİR HAFTA İŞE GELMİCEZZZZZZZZZZ :16::16::16::16:
Eyoooo... yaşasın tatil ama biz sanırım o kadar uzun tatil yapmıycaz. :2:

Onu tam bilemiyorum bilimcim.Alabildiğim kadar fazla gün sayılı rapor alcam parça parça.Dün sgk ya gittim doğum iznine ayrılmadan bir sene içinde 90 gün ssk yatmış ise doğum izni almayı hakediyormuşun. Öncesinde rapor alabilirsin devletten ya da özel hastaneden.Devlet hastanesinden alırsan maaşın daha yüksek yatıyormuşÖzel hastaneden aldığın zaman hastanenin ssk ile anlaşma oranına bağlı olarak yatan maaş değişiyormuş.Alabildiğim kadar rapor alırım alamadığım yerde ücretsiz izin alırım.İşyerim zorda bırakmayız dedi hayırlısı artık :34::34::34:
bu özel hastaneden alınan rapor ile devlet hastanesinden alınan rapor farkını ilk defa duydum canım yaaa... Şaştım kaldım şimdi.

Benzer memnuniyetsizlikler bende de var, birsürü insanın iş yükü omuzumda, ama şu anda çalışmamak gibi bir şansım yok taksitlerimiz var. Hele bir de doğumdan sonra dönmeyi düşünmüyorum desem hemen çıkış yaparlar... Taksitleri de maalesef öpücükle ödeyemiyoz kiii:44:

bu arada Kronikim, yakın bölgedekiler olarak eylülde görüşelim demiştik Laurana ile, o bir düzelsin de bir şekil yapalım artık diyorum.

günaydın hatunlar,

biz de eşimle 5.30 civarı uyandık ve aşağıdakilerin sıpasının gürültüsünden uyuyamadık bir daha. eşim erkenden gitti işe. ben de döne döne yarı uykulu yarı uyanık uyumaya çalıştım. bugün de doktor kontrolüm var, haydi hayırlısı bakalım
sonuçlardan haberdar et tatlım biziiii :54:

canım boyu 90 cm kadar en azından 6 7 ay yatar sallanabilio hafifmiş ve küçük
ben böyle bişi salona falan da kolayca götürebilmek için istiyorum bambam beşik diyede geçio
gg den bakabilirsin 80 lira bişi zaten en ucuzu

lepican bende uzun düşünceler sonunda oda almaı erteledim.doğduktan sonra koliti yoksa alacağım.ama ilk etapta sen,n gibi portatif taşınan bir beşik düşünüyorum kuzummm

hatunlarrr niye böyle kötü rüyalar gördük yahuu :53:

o çalışmıyordu sanırım zaten diyebiliyorum.
bende doğumdan sonra dönmeyeceğim buraya aynı fikirdeyiz ama 36 ya kadar çalışrıım sanırım sevdiğim arkadaşlar sıkıntım yok

Benimde sevdiğim arkadaşlar var ama genel olarak memnun değilim :50::50::50: Sen neden ayrılcaksın uzun süredir aynı yerdesin sen değilmi.

Maşallah canım yaaa... Bende göbekten eser yok biz kızımla saklambaç oynuyoruz resmen.

Teşekkür ederim bilimcim bu görüntüyü yakalayana kadar doktoru epey uğraştırdı bi de, yüzünü göstermiycekmiş...

bu özel hastaneden alınan rapor ile devlet hastanesinden alınan rapor farkını ilk defa duydum canım yaaa... Şaştım kaldım şimdi.

Benzer memnuniyetsizlikler bende de var, birsürü insanın iş yükü omuzumda, ama şu anda çalışmamak gibi bir şansım yok taksitlerimiz var. Hele bir de doğumdan sonra dönmeyi düşünmüyorum desem hemen çıkış yaparlar... Taksitleri de maalesef öpücükle ödeyemiyoz kiii:44:

bu arada Kronikim, yakın bölgedekiler olarak eylülde görüşelim demiştik Laurana ile, o bir düzelsin de bir şekil yapalım artık diyorum.

bu özel hastane devlet hastanesini farkını bende ilk kez duydum :26::26::26::26:

siz bayramda çalışacakmısınız ki ???

sincap34 üm o negüzel bir kızın var yaa :nazar:
göbüşkonu ekle bir ara
:54::54::54::54:

Günaydın kızlar bu gece hiç uyuyamadım maalesef 3.30 a kadar oturdum içime bir sıkıntı oturdu resmen halada devam ediyor sinir oluyorum bebek büyüdükçe daha zor olacak daha zor nefes alacaz napcam şimdiden kara kara düşünüyorum

Benimde sevdiğim arkadaşlar var ama genel olarak memnun değilim :50::50::50: Sen neden ayrılcaksın uzun süredir aynı yerdesin sen değilmi.

8 yl falan oldu benim
kendi katımdaki arkadaşlarım çok iyi sağolsunlar ama dengesiz çok bizim burada ya
aslında planım şu 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz verirse dönerim ama yok vermezse kendisi çıkarır zaten
kendim istifa etmeyi düşünmüyorum

neresi küçülmüş pardon maşallah ben buradayım diye el sallıyor:nazar::nazar: :52:

Sağol canım ama bana sanki 2 hafta önce falan daha iriydi gibi geldi. Kıyafetten herhalde. Zaten alışveriş merkezinde aynalı yerlerden geçerken bikaç adım geri gidip bi daha bakıyorum bu ben miyim diye :1::1:

maşallah göbişine çok hoş :nazar::nazar::nazar:

lepiiiiiiiiiiiii senin göbek ne durumda ben merak ediyorum tatlım çıktımı senin göbiş ???

Sağol canım :16:

sonuçlardan haberdar et tatlım biziiii :54:

lepican bende uzun düşünceler sonunda oda almaı erteledim.doğduktan sonra koliti yoksa alacağım.ama ilk etapta sen,n gibi portatif taşınan bir beşik düşünüyorum kuzummm

hatunlarrr niye böyle kötü rüyalar gördük yahuu :53:

Valla 2-3 gündür görüyorum ben bu kabusları. Dün gece habire yokuş çıktım pis sular falan gördüm. Yokuş iyi ama pis su kötü. Allah'ım hayra çıkarsın..:26:

Günaydın kızlar bu gece hiç uyuyamadım maalesef 3.30 a kadar oturdum içime bir sıkıntı oturdu resmen halada devam ediyor sinir oluyorum bebek büyüdükçe daha zor olacak daha zor nefes alacaz napcam şimdiden kara kara düşünüyorum

canım sonuçta geçici bir süreç işte napcaz çekcez
neticesi herşeye değer diye düşüneceğiz, elimizden gelen başla birşey yok çünkü

yastığını falan yükseltmeyi denedinmi daha rahat bir uyku için ?

Back
X