2014 Şubat Anneleri

Kanamam oldu arkadaslar dun hastanede yattım plesanta ondeymıs dua edın lıtfen

Geçmiş olsun canım bir an önce iyileş inşallah.

kızlar bi göbüşkomu ekleyeyim göbüş topiğine :D

Ekle ekle eklee eklee eklee :52:

merhaba kızlar sizleri takip ediyorum ama yazmak şimdi kısmet oldu.
nasip olursa bende şubat annesi olacağım.20.haftamızın içerisindeyiz.bir kız bebeğimiz olcak.
ALLAH hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Hoşgeldin canım :)

Kızlar;
Hafta değişimlerinde sizde de pembe nokta kadar akinti ve kasikta agri oluyor mu!
Her hafta olmuyor bu akinti. Ama bazi haftalarda olabiliyor.
Acaba bebek hafta degisimi oldukca büyüdügü icinmi oluyor dersiniz? Her gün süren bi durum degil. İgne ucu kadar geliyor hafta degisimleri olacagi zaman. Bu gece 22 haftanin icine giricez ondandir diyorum

canım bugüne kadar iğne ucu kadar bile pembe akıntım olmadı.

Kızlar;
Hafta değişimlerinde sizde de pembe nokta kadar akinti ve kasikta agri oluyor mu!
Her hafta olmuyor bu akinti. Ama bazi haftalarda olabiliyor.
Acaba bebek hafta degisimi oldukca büyüdügü icinmi oluyor dersiniz? Her gün süren bi durum degil. İgne ucu kadar geliyor hafta degisimleri olacagi zaman. Bu gece 22 haftanin icine giricez ondandir diyorum

kasık ağrım oluyor bendede kuzum.ama akıntı olmadı

geçmiş olsun arkadaşım bende aynı durumdayım çok şükür kanamam olmadı yani dışarıya ama içerde kanama alanım var:( ve çok ağrım var raporluydum bir haftadır bugün azcık iyi olmuştum yeniden hareket edemeyecek kadar ağrım başladı:(

Geçmiş olsun canım bir an önce iyileş inşallah.

Ekle ekle eklee eklee eklee :52:

Hoşgeldin canım :)

canım bugüne kadar iğne ucu kadar bile pembe akıntım olmadı.
hajımmmmmm :54::54::54::54::54:

geçmiş olsun arkadaşım bende aynı durumdayım çok şükür kanamam olmadı yani dışarıya ama içerde kanama alanım var:( ve çok ağrım var raporluydum bir haftadır bugün azcık iyi olmuştum yeniden hareket edemeyecek kadar ağrım başladı:(
canım geçmiş olsunn

Son düzenleme:
ahahaha haketti ama

Gece gece koptum ya :D
kızdırdı beni ama napıyım bi erkek dedirtiyo bi kız dedirtiyo bi de sırt çeviriyo :9::9:
%90'sa kizdir tatlim. Biz de bebisimize 13+4'de baktirmistik ilk.
Doktor göstermiyor demisti. Halbuki görmüs fakat ne olur ne olmaz diye söylememis.
18+6'da tekrar gittik ve erkek dedi. Önceden de erkek gördüğünü şurdan anladim. Bakar bakmaz" erkek demistik dimi?" diye bi laf kacirdi agzindan
İşin özü, erken haftalarda yanilma payi olabiliyor fakat 16. haftadan sonra heleki senin haftanda %90 dediyse kizdir gibime geliyor cunku bana da %90 erkek dedi. Kesin konustu doktor. Hayirli evlat olsunlar gerisi onemli degil canim..

canım aslında bacaklarını tam açmadığı için emin olamıyorum ben.. bazı arkadaşlar kukuyu gördük falan diyo biz kukuyu görmedik ondan emin değilim ayrıntılıda kesin belli olur heralde :18:

ayrıntılı ne zaman senin canım :26: 7 ekime gün verdi bana inşallah o zaman kesin öğreniriz :31: benimki resmen dalga geçiyo bizimle esniyo bi de o kadar çikolata yedim yine de uslu uslu yatıyodu doktor sarsınca sırtını çevirdi enseden fotomuz var şimdi :1: büyüyünce göstericem trip yapıyo bize aynı babası kılıklı :22:

22.haftamda tatlım tam gün vermedi 3 hafta var pofff diyorummm :)) senin az kalmış benim ekim 24 falan. Ayrıntılı ds kesin öğreniliyo diyorlar ama inşallah öğrenirsin bende öyle :) doktor ne kadar çikolata yersen ye o istemiyosa açmaz bacaklarını dedi hareketli yavruşum ama benimkinin babası da tripli değil ki :D

ayrıntılı ne zaman senin canım :26: 7 ekime gün verdi bana inşallah o zaman kesin öğreniriz :31: benimki resmen dalga geçiyo bizimle esniyo bi de o kadar çikolata yedim yine de uslu uslu yatıyodu doktor sarsınca sırtını çevirdi enseden fotomuz var şimdi :1: büyüyünce göstericem trip yapıyo bize aynı babası kılıklı :22:

22.haftamda tatlım tam gün vermedi 3 hafta var pofff diyorummm :)) senin az kalmış benim ekim 24 falan. Ayrıntılı ds kesin öğreniliyo diyorlar ama inşallah öğrenirsin bende öyle :) doktor ne kadar çikolata yersen ye o istemiyosa açmaz bacaklarını dedi hareketli yavruşum ama benimkinin babası da tripli değil ki :D
bir koca milkayı yedim.ayrıntılılıya öyle girdim ama iki eliyle gard alıp yüzünü kapadı serseri :) umarım seninki açar
eheehh bu beişkolar daha şimdiden parmaklarının ucunda çeviriyorlar bizi ya

%100 hak veriyorum ve ne yazıkki ben.baya muzdaripim bu konuda.
Benim kaynana pek bi fettandır. Kızımın ismini niye biz koymuşuz o koymamışmış.
Pardon? Onun çocuğu mu bu? Anneme bile karıştırtmadım ben ki ısrar da etmedi annem.asla.
Kim oluyor bu böyle? Uyuz oldum. Şimdi bi oğlum olacak. Kaynana diyor ki; babamım ismini koyalım oğlana!
Yani kaynananın babasının ismii
30'lu yıllarda yaşamış bir insanın ismini!!
Diyor ki benim babam çok iyiydi
iyi olabilir asla kötü bişey söylemiyorum adam hakkında
ama ismini koymak istemiyorum.
Okadar istiyordu da niye kendi oğluna koymadı??
Eşim de en başında annem koysun çocuğun ismini demişti. Çooook kavgalar ettim şimdide diyor ki ben hallederim annemi sen kafana takma.
Nasıl halledicek? Bana düşman olacak kadın zaten beni sevmiyor.
Ben Kerem Taha olsun istiyorum oğlumun ismi.
Kaynana Taha afi olacak diye biliyor.
Afi ismi hala kullanılıyor mu onu bile.bilmiyorum.
Allahımmm sabırr:47:

Haklısın canım yani aynen kendi oğlunun adını koysaymışş..bence de o halletsin boşver anne biz kendimiz koymak istiyoruz desin..benim kaynanam da bulduğum isimleri beğenmedi tutturmuş tanem tanem diye devamlı onu söylüyor..ben de kırmamak için o da güzel diyorum da bidaha söylerse onu koymıcam yeter artıkk diye bağırıcam dermişim:PP bence kere. Taha çom güzel bu arada..içinde 2 A olan isimlerin isim analizi olumluymuş fışa dönük yaratıcı çocuklar oluyorlarmış..ben ırmak dedim başta ama bahar ismini de seviyorum bu arada bi arkadaş yazmış ipek de çok güzel..

Kızlar kitlendim gene karnimdan kalcamin altina kadar:( cok ağrıyor syni pazsrtedi sabah gibi:( arkafadlsr gelmişti onlarla balik yemeye gittik sadece arabsyla:( bir haftafir kipirdamadan yattim zaten yemek bile yapamıyorum ne olur dua edin bana ben napicam bole.cok canim yanıyor. Şükür ki tekmelior kuzum yoksa napcaktim aksam aksam:(
Geçmiş olsun canım ya:( geçer inşallah..

Selam kızlarrr....iş cıkısı alışveriş merkezine gittik.baya bi dolaştım...eve geldim.yemek yap,evi temizle,çamaşır bulaşık derken cok cok yoruldum....ve bu kalçamdan giren ağrının sebebi kesinlikle yorgunluk olduğu kanısına varım....ne zamn böyle iş yapsam o gün ağrıdan duramıyorummm:5:

Aynen canım ta ben de eşime sinirlendim hızlı hızlı evi temizledim balkonu yıkadım kalçam ağrıyo şimdi..bi de sinirim de geçmedi kafanda saksı kırsam şimdi daha iyiydim dedim ona biraz önce:)

kızlar bugün doktora gittik bebeğin cinsiyeti erkeğe benziyor demişti ama bacak arasında kordon olduğundan kesin değil demişti bugün başka bi doktora gittik biz cinsiyeti daha öğrenemedik dedik bacakları kapalıydı doktor baya dürttü salladı karnımı sonra ben kız diycem dedi yüzde kaç ihtimalle dedim %90 dedi :1: zaten sonra bebiş sırtını döndü ne inatçı çıktı yahu bi türlü öğrenemedim kesin cinsiyeti ne dersiniz kız mıdır erkek mi :18:

Bence kızz:) erkek olsa çoktan belli olurdu bence..

Geçmiş olsun canım:( inşallah durur kanaman..

Haklısın canım yani aynen kendi oğlunun adını koysaymışş..bence de o halletsin boşver anne biz kendimiz koymak istiyoruz desin..benim kaynanam da bulduğum isimleri beğenmedi tutturmuş tanem tanem diye devamlı onu söylüyor..ben de kırmamak için o da güzel diyorum da bidaha söylerse onu koymıcam yeter artıkk diye bağırıcam dermişim:PP bence kere. Taha çom güzel bu arada..içinde 2 A olan isimlerin isim analizi olumluymuş fışa dönük yaratıcı çocuklar oluyorlarmış..ben ırmak dedim başta ama bahar ismini de seviyorum bu arada bi arkadaş yazmış ipek de çok güzel..

Geçmiş olsun canım ya:( geçer inşallah..

Aynen canım ta ben de eşime sinirlendim hızlı hızlı evi temizledim balkonu yıkadım kalçam ağrıyo şimdi..bi de sinirim de geçmedi kafanda saksı kırsam şimdi daha iyiydim dedim ona biraz önce:)

Bence kızz:) erkek olsa çoktan belli olurdu bence..

Geçmiş olsun canım:( inşallah durur kanaman..
inşalalh canım:(

kızlar detaylı ultrasyona ne zaman gidiosunuz ben 20+6 da gitsem ne olurki normal randevum 21+6 ama:( artık sanırım çok bekleyemicem eşimden dolayı sadece haftasonu gidebilirimde bugün gitmediğime bin pişmanım iyleştim sanmıştım:(

Back
X