2014 Şubat Anneleri

Günaydınnnnn.

Nasılsınız kızlar? Dün giremedim. Çok sevdiğim müdürüm canımı sıktı, bütün gün ağlayacak gibi gezdim.
:43:

$5a69b20f8bc24a0e92f56ad0cef939eb-Orjinal.webp$7749f2dd6f0a408f8a37f5ab7891e057-Orjinal.webp

bunları istiyorum ya çok güzeller :17::17::17:

kızlar nasılsınız gene günlerdir bişey yazamadım. bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. her şey yolunda görünüyor bebişimiz 388 gram ve 22 cm olmuş biraz tombik olucak galiba :) ancak doktor sol uterin arteride (bebeğe kan taşıyan 2 ana damardan solda olanmış) kan akışı yavaş dedi. kan sulandırması için coraspin önerdi. 1 ay sonra kontrol edilmesi uygun olur dedi. böyle bir şeyi ilk kez duydum. şu an normal haftasından ilerde çıkıyor bebeğim boy ve kilo olarak ama bu arterdeki sorun devam ederse bebek düşük ağırlıklı olabilirmiş. gerçi coraspinle düzeliyormuş ama bilemedim. gerçi bunu sorundan bile saymıyorum doktor her şey normal görünüyor çok mutlu bir bebek dedi, bebişim gülümsedi bize kuzum :) burası çok iyi ama babam çok rahatsız kızlar babama dua edin ne olur. bağırsakta ceviz büyüklüğünde tümör çıktı. mide kanserinden dolayı midesi alınmıştı bu seferde ince bağırsağa sıçramış lanet olasıca hastalık. yarın sabah ameliyata alıcaklar ama diğer organlara sıçrama yaptı mı yapmadı mı tümörü alıp kapatıcaklar mı yoksa ileri safhadaysa sadece açıp kapatacaklar mı belli değil. aylardır torununu bir kere olsun görebilmesi için dua ediyorum :(

Canııım çok çok geçmiş olsun. Bebişin iyi haberlerine sevindim. İnşallah babanın rahatsızlığı korkulan durumda değildir. Torununu bir kerecik değil, uzun yıllar boyunce sevip koklayabilsin....

yuppi soğuk istanbuldan günaydınn:8:
bebek görme vaktidir şimdi 9 da randevum var kocamda gelecek:)
kahvaltı hazırlıcam sonra gitcem inşallah herşey sorunsuzdur mutlu gider mutlu dönerim:nazar:
görüşmek üzere kızlar

Hadi bakalım iyi haberlerle gel :16:

günaydınnnnnn......hadi inşallah sorunsuzdur mutlu dönersiniz canım:54:burasıda çok soğuk ve ben rahatsızımmm:43:burnum tıkalı,başım çatlıyor ve öksürük başladıı:27:görüşürüzzz...

Aman canım dikkat et. Millet gripten kırılıyor vallahi. Hemen bol c vitamini takviyesi ve abartmadan ıhlamur, limon... Umarım çabuk atlatırsın:16:

Bu arada herkese günaydın kızlar :16::16::16::16:

gunaydın kızlar umarım tüm haberler iyidir
bizde iyiyiz çok şükür dün aşımızı yapıldık kolumuzda az bir ağrı yaptı tabiki ayrıca el doppleriyle kalp atışlarını dinledim o kısımda iyiyidi
fakat yine uykusuz bir gece geçirdim saat 3 den sonra uyumuşum
sabah çok zor kalktım tabisi

Günaydınnnnn.

Nasılsınız kızlar? Dün giremedim. Çok sevdiğim müdürüm canımı sıktı, bütün gün ağlayacak gibi gezdim.
:43:
proletim noldu tatlım hep birlikte üzerine yürüyeli o müdürün :41::41::41:
burda kimse beni gormuyo:( dünürüm dahi gormüyorr :'(

dünürün kimki bak ben gördüm :34:

KRONİK 7 gün sonramı gidiyorsun anlamadım yoksa işten ayrılmanamı 7 gün var ?

Yorgun ve ağrılı spse geldi.sacini boyatan boyatacak var mi ne soyledi doktorunuz neyle boyayacaksiniz

bende geçen hafta boyattım canım.
color & soin diye bi organik boya almıştım eczaneden , kuaförüme verdim onunla boyadı :31:

dünürün kimki bak ben gördüm :34:

KRONİK 7 gün sonramı gidiyorsun anlamadım yoksa işten ayrılmanamı 7 gün var ?

tsk ederım cnm farkedılmk guzell;) yalbız olmadgını bılmk guzel

Evetttt destek olalım birbirimize.
Mal herif milletin işleri için mesai kalacakmışım. 5 oldu mu çıkıp gitmeme gerek yokmuş. 1 ay önce 5'te çık diyen kendisi değildi sanki. Çift karakterli herif. Bende kusura bakmayın ama kimse kendi işin mesai kalmazken benden başkasının işi için bu halde mesai kalmamı istemenize şaşırdım ve anlam veremedim dedim. Ben saat 3'ten sonra bel ağrısından yerimde zor oturuyorum. Üstelik içeridekilere de gün içinde elimden gelen tüm desteği veriyorum dedim. vs. Ama gerim gerim gerildim. Öküzzzzzzzz.

Evetttt destek olalım birbirimize.
Mal herif milletin işleri için mesai kalacakmışım. 5 oldu mu çıkıp gitmeme gerek yokmuş. 1 ay önce 5'te çık diyen kendisi değildi sanki. Çift karakterli herif. Bende kusura bakmayın ama kimse kendi işin mesai kalmazken benden başkasının işi için bu halde mesai kalmamı istemenize şaşırdım ve anlam veremedim dedim. Ben saat 3'ten sonra bel ağrısından yerimde zor oturuyorum. Üstelik içeridekilere de gün içinde elimden gelen tüm desteği veriyorum dedim. vs. Ama gerim gerim gerildim. Öküzzzzzzzz.
ayyyyyyy uyuz adam azını burnunu dağtıcan böylesinin şu gebeye iş yerinde eziyet edene etmeye çalışana uyuz oluyorum ya
inş. diyorum kendilerinin karısı kızıda gebeyken haksızlığa uğrarda ozaman anlarlar belki yaptıklaırnı
eee sonuç noldu peki proletim kalmaıdn demi sen mesaiye ürüsün dursun ittt :47::47::47:

tsk ederım cnm farkedılmk guzell;) yalbız olmadgını bılmk guzel

yalnız değiliz bu aralar kendimizi arada yalnız hissetsekte yalnı değiliz tatlım :54:

ayyyyyyy uyuz adam azını burnunu dağtıcan böylesinin şu gebeye iş yerinde eziyet edene etmeye çalışana uyuz oluyorum ya
inş. diyorum kendilerinin karısı kızıda gebeyken haksızlığa uğrarda ozaman anlarlar belki yaptıklaırnı
eee sonuç noldu peki proletim kalmaıdn demi sen mesaiye ürüsün dursun ittt :47::47::47:

yalnız değiliz bu aralar kendimizi arada yalnız hissetsekte yalnı değiliz tatlım :54:

Canım işin en uyuz tarafı kendi karısı da hamile. Günde 5 kere arıyo nasılsınız aman yorulma yemeğini ye sütünü iç diye. Biz it sürüsüyüz ya. O ağırıma gidiyo. Kalmadım tabi ki. Ben elimde işim varken saat 5 oldu diye zaten çıkmam ama kendi işim olmayan şeyler için de mesai kalamam dedim. Akşam 5 te misafiri geldi verdim çaylarını çıktım. Ne hali varsa görsün. Eğer bi daha böyle birşey talep ederse yazcam İK'ya. Zaten yeni bi mail adresi açmışlar. Her türlü sözlü ve psikolojik tacize uğradığınızı hissettiğinizde bu adrese yazın tamamen isminiz gizli tutulacaktır falan demişler. Yazcam oraya. Bi Allah'ın kulu sevmiyor zaten bu öküzü. Belki defolur gider.
:20:

Back
X