Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda kimse beni gormuyodünürüm dahi gormüyorr :'(
kızlar nasılsınız gene günlerdir bişey yazamadım. bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. her şey yolunda görünüyor bebişimiz 388 gram ve 22 cm olmuş biraz tombik olucak galiba :) ancak doktor sol uterin arteride (bebeğe kan taşıyan 2 ana damardan solda olanmış) kan akışı yavaş dedi. kan sulandırması için coraspin önerdi. 1 ay sonra kontrol edilmesi uygun olur dedi. böyle bir şeyi ilk kez duydum. şu an normal haftasından ilerde çıkıyor bebeğim boy ve kilo olarak ama bu arterdeki sorun devam ederse bebek düşük ağırlıklı olabilirmiş. gerçi coraspinle düzeliyormuş ama bilemedim. gerçi bunu sorundan bile saymıyorum doktor her şey normal görünüyor çok mutlu bir bebek dedi, bebişim gülümsedi bize kuzum :) burası çok iyi ama babam çok rahatsız kızlar babama dua edin ne olur. bağırsakta ceviz büyüklüğünde tümör çıktı. mide kanserinden dolayı midesi alınmıştı bu seferde ince bağırsağa sıçramış lanet olasıca hastalık. yarın sabah ameliyata alıcaklar ama diğer organlara sıçrama yaptı mı yapmadı mı tümörü alıp kapatıcaklar mı yoksa ileri safhadaysa sadece açıp kapatacaklar mı belli değil. aylardır torununu bir kere olsun görebilmesi için dua ediyorum![]()
yuppi soğuk istanbuldan günaydınn
bebek görme vaktidir şimdi 9 da randevum var kocamda gelecek:)
kahvaltı hazırlıcam sonra gitcem inşallah herşey sorunsuzdur mutlu gider mutlu dönerim
görüşmek üzere kızlar
günaydınnnnnn......hadi inşallah sorunsuzdur mutlu dönersiniz canımburasıda çok soğuk ve ben rahatsızımmm
burnum tıkalı,başım çatlıyor ve öksürük başladıı
görüşürüzzz...
çok güzelmiş canım nerden buldun![]()
hele 1.mont çok tatlıymış ayol:)
proletim noldu tatlım hep birlikte üzerine yürüyeli o müdürünGünaydınnnnn.
Nasılsınız kızlar? Dün giremedim. Çok sevdiğim müdürüm canımı sıktı, bütün gün ağlayacak gibi gezdim.![]()
burda kimse beni gormuyodünürüm dahi gormüyorr :'(
ev buldunuz mu ?![]()
Yorgun ve ağrılı spse geldi.sacini boyatan boyatacak var mi ne soyledi doktorunuz neyle boyayacaksiniz
iste yazdım ya dünürüm bk goedum senlivallahi beni de kimse pek görmüyorr.dünüre de yazıyorum yazıyorum hiç yazmıyorr![]()
Evet beğendiğimiz bir tane var bugünde bakacak eşim eğer daha iyi bir ev bulmazsa onu tutucak![]()
proletim noldu tatlım hep birlikte üzerine yürüyeli o müdürün
dünürün kimki bak ben gördüm
KRONİK 7 gün sonramı gidiyorsun anlamadım yoksa işten ayrılmanamı 7 gün var ?
proletim noldu tatlım hep birlikte üzerine yürüyeli o müdürün![]()
ayyyyyyy uyuz adam azını burnunu dağtıcan böylesinin şu gebeye iş yerinde eziyet edene etmeye çalışana uyuz oluyorum yaEvetttt destek olalım birbirimize.
Mal herif milletin işleri için mesai kalacakmışım. 5 oldu mu çıkıp gitmeme gerek yokmuş. 1 ay önce 5'te çık diyen kendisi değildi sanki. Çift karakterli herif. Bende kusura bakmayın ama kimse kendi işin mesai kalmazken benden başkasının işi için bu halde mesai kalmamı istemenize şaşırdım ve anlam veremedim dedim. Ben saat 3'ten sonra bel ağrısından yerimde zor oturuyorum. Üstelik içeridekilere de gün içinde elimden gelen tüm desteği veriyorum dedim. vs. Ama gerim gerim gerildim. Öküzzzzzzzz.
tsk ederım cnm farkedılmk guzellyalbız olmadgını bılmk guzel
ayyyyyyy uyuz adam azını burnunu dağtıcan böylesinin şu gebeye iş yerinde eziyet edene etmeye çalışana uyuz oluyorum ya
inş. diyorum kendilerinin karısı kızıda gebeyken haksızlığa uğrarda ozaman anlarlar belki yaptıklaırnı
eee sonuç noldu peki proletim kalmaıdn demi sen mesaiye ürüsün dursun ittt
yalnız değiliz bu aralar kendimizi arada yalnız hissetsekte yalnı değiliz tatlım![]()