2014 Şubat Anneleri

Selam kızlar hepinize hayırlı ve güzel haftasonları :32::32: Ohh bee öğlene kadar uyumak ne güzel bi duyguymuş :16::16::16:
Nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?
Ya hu benim sticker'da hamilelik boyunca kontak lenslerinizi takıp çıkarmada sorun yaşarsınız diyor neden ki acaba? Ben kullanıyorum bi problem olmadı daha ama merak ettim ne alaka lensle hamileliğin?

cnm biz optik işiyle uğraşıyoruz böle bişey duymadık..onların bahsetiği lens nereye takılıyoda zorlanılıyo anlamadım:9::10:

Son düzenleme:
cnm biz optik işiyle uğraşıyoruz böle bişey duymadık..onların bahsetiği lens nereye takılıyoda zorlanılıyo anlamadım:9::10:

Göz kuruluğu şikayeti lens takmakta zorluk yaşatıyor olabilir mi? Hamilelikte göz kuruluğu normal kabul ediliyor ve bir ara bende de vardı. Lakin lens kullanmıyorum. O yüzden bundan diyemeyeceğim. Sadece mantık kurmaya çalışıyorum.

Bende de devam ediyor ama ara ara. Midem bulansa da çıkarmamak için uğraşıyorum. Acaba kullandığınız kan ilacından olabilir mi? O da çok mide bulantısı yapyor. Doktorunuza danıştınız mı? Onlar canavarlar yahu her türlü beslenirler :) (Doktor beni böyle diyerek çok şaşırtmıştı)

bu hafta doktor kontrolüm var sorayım.iki gündür açıkçası ilacımı kullanmadım. Ama bu sabah yine kötü oldum. inşallah besleniyordum bebişim.:) Ayrıca bu hafta tetanoz aşısı yapılacak.Siz aşı oldunuz mu? Başka testler falan yapılacak mı acaba?

bu hafta doktor kontrolüm var sorayım.iki gündür açıkçası ilacımı kullanmadım. Ama bu sabah yine kötü oldum. inşallah besleniyordum bebişim.:) Ayrıca bu hafta tetanoz aşısı yapılacak.Siz aşı oldunuz mu? Başka testler falan yapılacak mı acaba?

Doktorunuza sorduktan sonra bana haber verin lütfen :) Benim de aşı olmak için son günlerim artık olmam lazım. Pazartesi günü sağlık ocağında olmayı düşünüyorum. Sağlık ocağında ki hemşire ile aydan aya sadece telefonda görüşüyoruz. Bir de yüünü görelim. Sesi gibiyse eli de haififtir diye düşünüyoum :D

Şeker yüklemesi de -yanlış hatırlamıyorsam- bakanlığa göre bu haftalarda. Fakat benim hastanem bir ay sonrasında bu testi yapmayı uygun gördüğü için, ilk doktor kontrolumde şeker yüklemesi yapılacak. Bu ay hatta cuma günü inşallah detaylı ultrasona farklı bir hastane de gireceğim. Sonra ki ay kendi hastaneme ve doktoruma gideceğim.

Ben de durumlar böyle :)

canlarım günaydın hepinizee,nabersiniz yaa,dün girdim topiğe ama tık yoktuu:(
nisan anneleri bile bizi geçecek yakında maşallah elleri ve dilleri acaip çalışıyor:)

Günaydınlar herkese bugün bu işyerinde geçireceğim son pazarım...:9::9::9:

Çok şükür canım çok şükür herşeyin hayırlısı olur inşallah :16:

Günaydın hanimlar hayirli pazarlar.

günaydın canlar:2:

Günaydın güzeller:)

Herkese mutlu pazarlar:)

nisan anneleri bile bizi geçecek yakında maşallah elleri ve dilleri acaip çalışıyor:)

Keyifli pazarlar hatunellalar :54:
Bugün dünün eseri olan burun tıkanıklığı ve boğaz şişliği ile geçiyor ama mutluyum çünkü hajımın formülü vardı :51:

Çok şükür canım çok şükür herşeyin hayırlısı olur inşallah :16:

Bugün dünün eseri olan burun tıkanıklığı ve boğaz şişliği ile geçiyor ama mutluyum çünkü hajımın formülü vardı :51:

Amin inşallah :16::16::16: Bu arada poyraz beyin odasına bayıldım :16::16::16: Sağlıcakla yatsın inşallah paşa...

Geçmiş olsun dikkat et kendine.Hajının formülü eşimde denedim bende işe yarıyor :9::9::9:

kimse girmiyo artık eskisi gibi ya
Günaydın yazan kaçmış :9::9::9::9:
nasılsın canım nasıl gidiyor
Çok şükür canım çok şükür herşeyin hayırlısı olur inşallah :1

iyi pazar keze herkez gezmelerde heralde

Amin inşallah :16::16::16: Bu arada poyraz beyin odasına bayıldım :16::16::16: Sağlıcakla yatsın inşallah paşa...

Geçmiş olsun dikkat et kendine.Hajının formülü eşimde denedim bende işe yarıyor :9::9::9:

Çok sağol canım amin beğenmene sevindim valla gördüğüm andan beri o odadan şaşmadım hiç :16:
Bu hajı bir harika dostum :27:

Sizin atanma işi tamamda taşınma işini kaçırdım sanki gözümden nasıl olacak canım o be :26::26:

Çok sağol canım amin beğenmene sevindim valla gördüğüm andan beri o odadan şaşmadım hiç :16:
Bu hajı bir harika dostum :27:

Sizin atanma işi tamamda taşınma işini kaçırdım sanki gözümden nasıl olacak canım o be :26::26:

Bence çok çok güzel.Mutlulukla kullanın inşallah.

Taşınma olmayacak kuşum...Eşim orda şimdi ev kiraladı içine ikinci el mobilya beyaz eşya filan aldı.Burdaki evi bozmayı düşünmüyoruz çünkü bir sene sonra eş durumundan gelmek istiyoruz.Burdaki evde kendimizin hem kısa dönem için kiracıya vermek istemedik hemde git gel eşyalar mahvolmasın dedik.Ev kredisi ordaki evin kirası biraz zorlayacak bizi ama hayırlısı olsun napalım :16::16::16: Bayramdan sonra eşimle beraber gidicez inşallah.Doğuma bir ay kalada gelmeyi planlıyorum ben.Zaten 15 tatile geliyor eşimle geliriz diye düşünüyoruz bir aksilik olmazda inşallah planladığımız gibi olur :16::16::16:

hadi gözün aydın canım hayırlısı olsun bol bol dinlenirsin artık bebişinle

Evet artık müşterilerin kaprislerine dayanmak zor geliyordu.:31::31::31:

Back
X