2014 Şubat Anneleri

annenle babanın ikisinin aynı andamı doğum günü :44::44: doğum günleri kutlu olsun canım

bot güvenli evet dediğin gibi biraz kaba duruyor ama sürekli kot giyince sorun olmaz benimde böyle var bitane demiştim daha öncede sarı CATlardan ama herşeyin altına nasıl giycem diye düşünüyorum bende ondan almak istiyorum bakayım bulursam içime sinen bişi alırım sanırım

evet ikisinin de aynı gün canım sağolasın :54:

böyle karda kışta giyecek sağlam botum yok ben olmadı işyerine ayakkabı bırakırırm gidip gelirken onu giyerim :34:

greyder e baktım cat e de bakarım şimdi belki orada da vardır başka var mı böyle sağlam marka

senin adına sevindim canım yırtmışsın mont olayından falan
ama bot konusunda haklısın hem giyimi kolay olmalı hem altı kaygan olmamalı hemde su geçirmemeli ben hafta sonu bi baktım bi mazaya ama bulamadım o şekilde bişi iyice gezmek lazım aslında vardır muhakak fakat ne zaman vakit bulacaksam

bende dün kendime LCW den karnı bebekli uzun kollu bir penye aldım bugün onu giydim :1:

bbilimim günaydın,

mont olayından ben de yırttım gibi, ama iş bota gelince güvendiğim dağlara kar yağdı. annemlerin evinden bir şey çıkmadı.ama annem evden kendi elbisesiyle neredeyse hiç giymediği kışlık ayakkabısını verdi.onu da biz hediye almıştık kendisine:) bugün annemin elbisesini giydim siyah ve düz kesim olunca güzel oldu:) yalnız elbise 42 beden tabi:)
ayrıca haftasonu hamile butiğine gittik ve 2 kışlık elbise bir de önü bebekli uzun kollu bodymizi aldık. ben aslında 1 elbise alacaktım ama bir tane de annem hediye almak istedi. böyle işte...
yalnız orada biraz moralima bozuldu, neden diyecek olursanız, 5 gün önce doğum yapmış bir bayan eşi ve bebişiyle geldiler.emzirme sütyeni filan baktı. ama kadının göbeği bizlerin şu anki halinden bile daha büyük ve sarkıktı. ben de korktum haliyle, ya böyle mi oluyo ki doğumdan sonra diye. hatta annem de ilk önce bebeği görmemiş, kaç aylık hamilesiniz diye sormuş:) pot kırmış yani...

böyle işte hatunlar, cumartesi de yemek yaptık, temizliğe giriştik biraz. benim bu en geç perşembe de evin pir-ü pak olması lazım, camları sildirmek için yarım günlüğüne birini bulacam artık. malum k.v.ler cuma günü geliyor.

bbilimim günaydın,

mont olayından ben de yırttım gibi, ama iş bota gelince güvendiğim dağlara kar yağdı. annemlerin evinden bir şey çıkmadı.ama annem evden kendi elbisesiyle neredeyse hiç giymediği kışlık ayakkabısını verdi.onu da biz hediye almıştık kendisine:) bugün annemin elbisesini giydim siyah ve düz kesim olunca güzel oldu:) yalnız elbise 42 beden tabi:)
ayrıca haftasonu hamile butiğine gittik ve 2 kışlık elbise bir de önü bebekli uzun kollu bodymizi aldık. ben aslında 1 elbise alacaktım ama bir tane de annem hediye almak istedi. böyle işte...
yalnız orada biraz moralima bozuldu, neden diyecek olursanız, 5 gün önce doğum yapmış bir bayan eşi ve bebişiyle geldiler.emzirme sütyeni filan baktı. ama kadının göbeği bizlerin şu anki halinden bile daha büyük ve sarkıktı. ben de korktum haliyle, ya böyle mi oluyo ki doğumdan sonra diye. hatta annem de ilk önce bebeği görmemiş, kaç aylık hamilesiniz diye sormuş:) pot kırmış yani...

böyle işte hatunlar, cumartesi de yemek yaptık, temizliğe giriştik biraz. benim bu en geç perşembe de evin pir-ü pak olması lazım, camları sildirmek için yarım günlüğüne birini bulacam artık. malum k.v.ler cuma günü geliyor.

kaynana gelince yapsın bi işe yarasın işte :1:

burasıda hatrı sayılır soğuk ama orası daha beter sanırım eşim ista uçtu bugün indi beni aradı hava nasıl dedim 8 derece görünüyor dedi :52: wuhuuuuuuu dedim burası 15-18 arası bişidir şuan mesela

canım kendini çok zorlayacak iş yapma neyin seni yorup neyin yormadığını en iyi sen bilirsin
mesela beni wcye oturur gibi çömelip oturmak çok rahatsız ediyor af edersin oram ağrıyor o şekilde oturup bir iş yaptığımda o yüzden öyle oturmuyorum
sende seni yoran işleri bilirsin zaten

ama illada sana hiç iş yapma diyorlarsa ve o işleri yapan biride varsa sen yat keyfini sür ozaman :34:

canımmm çok ayakta kalmak yoruyor sanırım ama mecburrr çünkü sabah 8 akşam 5 çalışıyorum sadece haftasonum var veee o işleri yapan biride yok sadece akıl veriyorlar etrafımdakiler anlayacağın icraat yok :34:

bbilimim günaydın,

iyi sende yırtmışsın monttan bottan falan

canım göbek olayına gelince 5 günlük yeni doğum yapmış birinin göbeğinin o şekil olması çok çok normal inan
benimde öyleydi
hani bazıları mankenlar falan 2-3 ay sonra hiç doğum yapmamış gibi karınsız oluyorlar ya onlar insan değil yaratık diyorum :9::9::9:
yani helede 5 günlükse çok çok normal canım
ben birazda kilolu kalmıştım zaten doğum sonrası 5 ay sonrasında bile bana gebemisin diyen oluyordu

ikinciyi beğendim ben canım

kaynana gelince yapsın bi işe yarasın işte :1:

yok ayol, hassas bir insan zaten, biraz ayakta dursa iş yapsa hastalanır. aslında camlar kirli de olsa sağolsun hiç bir sey demez ama benim içim rahat etmiyor işte. geçen sene mart ayından beri sadece 2 kez silindi camlar. malum hamile kalınca hiç bir sey yapamadım.

ikinciyi beğendim ben canım

gidip denerim bayramdan sonra artık.
bayram alışverişine çıkıyor ya herkes o kalabalığı sevmiyorum sonra rahat rahat bakarım :34::34:

yok ayol, hassas bir insan zaten, biraz ayakta dursa iş yapsa hastalanır. aslında camlar kirli de olsa sağolsun hiç bir sey demez ama benim içim rahat etmiyor işte. geçen sene mart ayından beri sadece 2 kez silindi camlar. malum hamile kalınca hiç bir sey yapamadım.

bizim de öyle valla kadın tutucam birisi erken diyor diğeri bekle büyük temizliği doğuma yakın yap diyr :26: sıkıntılı biraz :34:
ufaktan evi kendim topluyorum ama büyük işler devamlı kalıyor:2:

günaydın hamişler sabah sabah moralim bozuldu ya sağlık ocağına gittim test yaptırdım idrar yolları enfeksiyonum hiç geçmemiş ki belli zaten ağrım var tuzu azalt dedi protein çıkmış dedi 1 aydır ağzıma gram tuz koymadım evde tuzu kaldırdık halbuki ama gene de hiç değişmemiş üstelik tansiyonum da yüksek çıktı hemşire de sağolsun yani tehlikeli falan deyince morallim bozuldu ya

günaydın hamişler sabah sabah moralim bozuldu ya sağlık ocağına gittim test yaptırdım idrar yolları enfeksiyonum hiç geçmemiş ki belli zaten ağrım var tuzu azalt dedi protein çıkmış dedi 1 aydır ağzıma gram tuz koymadım evde tuzu kaldırdık halbuki ama gene de hiç değişmemiş üstelik tansiyonum da yüksek çıktı hemşire de sağolsun yani tehlikeli falan deyince morallim bozuldu ya

abartmıştır canım sıkma canını boş yere ;

biraz daha dikkat edersin olur biter kendi doktorunun ne düşündüğü önemli sağlık ocağındaki seni sık sık görmüyor ki

Kızlarrrrrrrrr,

Benim popom felaket çatlamış yaaa. Dün dustan çıkarken fark ettim. Basenlerime göbeğime bakıyodum hep. Popom bi çarptı gözüme. Felaket. :43::43:

kendi doktorumdan da randevu aldım hemen bi danışacağım artık ki cidden çok dikkat ediyorum ama geçmemiş

canım idrarda protein bambaşka bir olay bence sağlık ocağı biraz abartmış enfeksiyon değil protein olayı fakat sağlık ocağının yaptığı testt protein çıkmaz diye biliyorum daha detaylı bir test laızm proteinin belirlenmesi için, doktoruna gittiğinde bunu kesinlikle belirt sağlık ocağı bana idararda protein var dedi de
gerçekten varsa önlem alacaktır

Böhöhöhöyt. Eski hali olsa neyse de bu halini görmek isteyeceğinizi hiç sanmıyorum :33:

olsun kız örnek olur burdakilerede before after şeklinde iki foto koyarsın :9::9::9:
şaka bir yana nasılsın balım göreşemedik hafta sonu

bugün sakin burlaar
lepi yok jack yok kronik yok

Kızlarrrrrrrrr,

Benim popom felaket çatlamış yaaa. Dün dustan çıkarken fark ettim. Basenlerime göbeğime bakıyodum hep. Popom bi çarptı gözüme. Felaket. :43::43:

benim popo ergenlikte çatlamıştı, şu anda da aynı duruyor canım. ama 3 aylıktan beri hem karnıma hem popoya hem de memişlere yağ sürüyorum. yeni çatlak yok galiba.haftasonu annemin karnına baktım bir tane çatlak yok göbeciğinde ama basen, popo ve bacakları fena çatlak. onlar da hamileyken deil de kilo alınca olmuş.

olsun kız örnek olur burdakilerede before after şeklinde iki foto koyarsın :9::9::9:
şaka bir yana nasılsın balım göreşemedik hafta sonu

bugün sakin burlaar
lepi yok jack yok kronik yok

benim popo ergenlikte çatlamıştı, şu anda da aynı duruyor canım. ama 3 aylıktan beri hem karnıma hem popoya hem de memişlere yağ sürüyorum. yeni çatlak yok galiba.haftasonu annemin karnına baktım bir tane çatlak yok göbeciğinde ama basen, popo ve bacakları fena çatlak. onlar da hamileyken deil de kilo alınca olmuş.

İyiyim bbilimcim. Hafta sonu kuzenim bizdeydi. Cam sildirip perde astırdım ona. Evime bakılır oldu azıcık :1:

Valla canlar ben zaten 2 sene içinde 15 kilo aldığımdan basenlerim ve popom üst sınıra ulaşmıştı. 74 kiloyla hamile kalınca genişleyecek daha fazla deri kalmadı sanırım
:43: Göbekte bişey yok çok şükür. Hep böyle çamaşırın kapattığı yerlerde kalır umarım çatlaklar..:26:

kendi doktorumdan da randevu aldım hemen bi danışacağım artık ki cidden çok dikkat ediyorum ama geçmemiş

kafana takma kendi doktorunun ne dediğine önem ver :54:

bugün yine uyku ile başım dertte koydum kafamı masaya aralıklarla uyumuşum ama gelemedim kendime :50:

selam kızlar geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür bir problem yok sadece plasentanın önde olduğunu söyledi böyle bir durum yaşayan varmı?

Back
X