• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Pazartesi saat 17:00 de transfer oldum test yaptım.

Eklentiler

• 351.webp
    351.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 81
Sizinle aynı durumdayız 3.gün embriyosu T+7deyiz şu an , eşimi ikna edemiyorum düşük çıkarsa moralin bozulacak diyor😔
Biz yola çıkacaktık o yüzden test yapmak istedik ben 18 inde transfer olmuştum düşükte olsa moral oldu, ben 9. Gün test yaptırdım ama doktorum 7.gün sayılıyor sen 3. Gün emnriyosusun dedi 2 gün eksik saydı ama ona rağmen değerin çok güzel dedi bakalım çarşamba sabah kan testini tekrarlayacağız . Sadece güzel düşünün güzel olsun benim ilk başta çok moralim bozuldu 6 yumurta toplandı 3 ü iptal oldu kalan 3 taneden biri döllenmedi biri sağlıklı bölünmedi kaldı 1 o da transfer oldu, o yüzden asla moralinizi bozmayın ve kendinizi aşırı kısıtlamayın. Benim şansım hemşire ve doktor ekibimdi saolsunlar çok moral verdi herkes , ben ertesi gün işe başladım ve yerleri bile sildim transfer olduğumu unutup , sadece ağır kaldırmamaya dikkat ettim ve hep şuna inandım hareket olan yerde bereket vardır inşallah herkesin gönlüne göre olur

Günler geçmiyor sanki bu dönem çok zormuş iş yapıyorum mesela çamaşır katlama, dolab düzeltme kasıklarımda en ufak sızı olsa vicdan yapıyorum. Psikolojik olarak çok yorucuymuş

Merhaba 15 aralıkta 2 adet 3 gün Embriyo transferi oldum. 12. Gün olarak 27 aralıkta sabah ilaçlarımı aldım ve kan testi verdim 1.7 çıktı. Ama birkaç saat sonra kahverengi ufak leke geldi hatta ilaç kullanırken nasıl adet oldum diye şaşırdımh hiç ağrı da yaşamadım. Dün de yine çok ufak leke geldi başlamadı adetim. Bugün de sabah gidip tekrar aynı hastanede kan verdim 6.6 çıktı. Doktora sordum ilaçlara tekrar başla 2 gün sonra tekrar ver dedi. Buna benzer bir durum yaşayan var mı acaba kafam çok karıştı

negatif idrar testinden 2 gün sonra kan testi yaptırdığımda pozitifti. Arada tekrar idrar testi yapmadım 😊
Yaaa bende transfer sonrası 10.gün idrar testi yaptım(sabah ilk idrar değildi) negatifti çok üzüldüm. Normalde 12.gün kan testi vermem gerekiyor, çok moralim bozuldu

Canım çok hatalı görenler var yorumlardan düşük puanlara gir göreceksin, bende yaptım ama güvenmiyorum açıkcası
Bi kaç gün öncesinde iki üç tane yaptım hep negatifti tertemizdi yani bu ve bundan öncesinde hafif silik çıkınca olabilir mi dedim

Ya sevinmiştim bende çünkü çizgi görünüyor hafif
İnşallah gerçekten pozitiftir yarın sonrakş gün tekrar dene yada hiç aklın karışmasın kan ver direkt. Ben yaptım transferden sonra 10.günümdü negatif çok moralim bozuldu baktım baya hatalı çıkanda varmış yarın kan vereceğim

İnşallah gerçekten pozitiftir yarın sonrakş gün tekrar dene yada hiç aklın karışmasın kan ver direkt. Ben yaptım transferden sonra 10.günümdü negatif çok moralim bozuldu baktım baya hatalı çıkanda varmış yarın kan vereceğim
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah iki gün sonra tekrarlayım o halde zaten varsa koyulaşır

Merhaba arkadaşlar benim bugün 12.günüm sonucum 55 çıktı yükselirmi acama ilaçalarını bırakma dedi doktor iki gün sonra tekrarlıcam testi hayırlısı olsun

Back
X