- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
cumartesi günü dünya başıma yıkıldı zaman durdu canım babam beni bırakıp gitti ne acıymış![]()
Allah rahmet eylesin inşallah...Geride kalanlara sabır versin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cumartesi günü dünya başıma yıkıldı zaman durdu canım babam beni bırakıp gitti ne acıymış![]()
Başın sağolsun canım. Allah tüm sevenlerine, ailesine sabır versin. Mekanı cennet olsun inşallah..cumartesi günü dünya başıma yıkıldı zaman durdu canım babam beni bırakıp gitti ne acıymış![]()
Ayyy hüzünbaz tokat demişken aklıma bişey geldi. Paylaşayım sizinle de gülün azıcık
Eşim her cuma 10-11 halı saha maçına gidiyor. 2 hafta önce de çıktı evden maça gitmek üzere. Bi deli var bizim burda. Manisa da falan yatmış, zamanında babasını doğramaya kalkmış, cezai ehliyeti falan yok yani adamın. Uzun zamandır da iyiymiş, eşimi de tanıyor. Durdurmuş yolda eşimi "Ehliyetin var mı senin" demiş. Eşim de "abi dalga mı geçiyon var tabi" demiş. Bu da "göreyim, çıkar" falan demiş. Eşim de "abi maça yetişcem, sonra sohbet edelim" falan diyince, bi tane okkalı bi yumruk atmış camdan içeri. Eşimin dudağını patlatmış. Eşim de başında yıldızlar uçuşurken inip dövsem adamın çocuktan farkı yok demiş ve tüymüş. O sinirle gitmiş maça golleri atıp gelmiş eve. Beni de aradı yolda "uyuma ben gelene kadar çok sinirliyim konuşmamız lazım" diye. Gelene kadar ne oldu diye çatladım meraktan. Bi geldi dudağı içerden patlamış, şişmiş. Anlattıkça ağlasam mı gülsem mi bilemedim. Şimdi camlar kapalı geziyoruz. Allah korusun ordaki sende olabilirdin diye gerilmiş. Adamın üstüne sürcektim arabayı diyo..![]()
bbilimim soldaki resimde yüzü...yan dönmüş ve bi eliyle yarısını kapamış vaziyetteay maşallah canım ilk resmin neresi olduğunu çözemedim ama ikincisi bacakları sanırım çok tatlı görünüyorlar jackim
bu arada adanadan geçerken ortadoğu hastanesini gördüm güzel bir yerdi doğum ne kadarmış canım orda ?
Aman da ben onun mununu, bacaklarını yirim. Ohhh maşallah cıbıldak şekerine![]()
BAcaklara bak
![]()
başınsağolsun tatlım
geride kalanlara sabır versin rabbim
allah herşeyin sıralısını versin yinede evlatlarına sağlık uzun ömür versin
Allah rahmet eylesin Rabbim evlatlarına sana ailene sabır ve sağlıklı ömürler versin
babasını aniden kaybeden biri olarak o kadar iyi anlıyorum ki seni
nefes alma zor gelir ilk başlarda.nefesmi aldığın yoksa bıçakmı anlayamassın
allah babcığına rahmet etsin
kaç yaşındaydı babacığın bir rahatsızlığı varmıydı
Allah rahmet eylesin inşallah...Geride kalanlara sabır versin...
Başın sağolsun canım...Allah rahmet eylesin.....
Rabbim sabır versin sizlere...
ailece başınız sağolsun canım,
ölüm hayatın gerçeği ne yazık ki, ama baba olunca canından can gitmiştir eminim ki,
Allah sizlere çocuklarınıza uzun ve sağlıklı ömürler versin...
Başın sağolsun canım. Allah tüm sevenlerine, ailesine sabır versin. Mekanı cennet olsun inşallah..
bbilimim soldaki resimde yüzü...yan dönmüş ve bi eliyle yarısını kapamış vaziyette
Sağdaki de ayak ayk üstüne atmış keyifçi kızımın tombul ayakları
Geçenlerde eşimin arkadaşının eşi normal doğum yaptı canım....480 gibi bişeydi sanırım....sezeryanla normal arasnda 100 tl fark ediyo diye duydum.bi günde özel oda tutsam 600 falan gider işte
Yi beni bahar teyzeee
Tombik bacak diyorum ben....mıncık edicem bi dogsunnn
![]()
iyiymiş canım fiyat normal bir fiyat yani
yüzü 28. Haftada falan daha güzel çıkacak 30 da hatta kime benzediğini kesiteceksin hele biraz daha kilo alsında annesi![]()
maşallah ya ne güzel poz vermiş cimcime bacaklar tam ısırmalık![]()
ayy bbilim soldaki resme baktıkça burnum sızlıyor...ağzını burnunu yiyesim geliyor....buna net diyorum bide.o halini görsem demek kafayı yerim![]()
dr böyle giderse babası gibi iri olacak dedi ve sen nasıl taşıyacaksın cok merak ediyorum dedi![]()